Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Igår...

Publicerad 2009-09-29 11:30:36 i Allmänt,

...började ju i rehabgruppen å det kändes jättebra...visst e det mycket tankar som kommer igång när man börjar diskutera saker...i morse så drog magsjukan igång...shit...sååå typiskt nu när jag längtat sååå efter att börja i gruppen....det känns bättre nu så förhoppningsvis kommer jag kunna gå imorn. Åkte trots det ut så Annie fick springa av sig lite, hade med mig "proviant" om utifall att jag inte skulle fixa denna promenaden utan tråkiga missöden!!=P. Ska grejja lite här hemma å FÖRSÖKA mig på att städa och bädda rent. Här hemma bor vi TRE vuxna människor MEN vi e tydligen BARA två som ställer till disk och diverse annat...den yngre som bor här verkar anse att han e befriad från att göra något alls....e sååå jävla less på det här så jag spyr på eländet, hur JÄVLA svårt kan det va å ta disken ett par ggr i veckan utan en jävla massa tjat!!!...e man snart 20 år å inte ens kan ta ett sånt ynka litet ansvar...en 6 åring tar större ansvar!!!!!...näpp ...du ska jag inte skriva mer för nu börjar ilskan pyra igen så tjingeling så länge...

Första frosten


Solen skiner igenom bladet


droppar på bladet

Vilken jävla morgon...

Publicerad 2009-09-25 10:12:47 i Allmänt,

...fyyy faaan för FK...återigen så har de "glömt" att betala ut min sjukpenning...idioter!!!...förklaringen va att vi skulle haft möte i tisdags vilket inte blev av då kärringen på FK va sjuk...e de MITT fel eller??...inkompetenta jävla idioter!!!. Åkte sen iallfall ut till Tinnerö å gick en runda...fick lugna ner mina upprörda hängslen där ute...tur att det finns sådana ställen där man kan få ro i själen...John köpte en skyddsarm i söndags då Annie tycker det e jättekul!!...har testat den hos uppfödaren tidigare. Körde lite med den ute på ett gärde å jäklars så bra hon gick!!...kunde bara köra några gånger för det känns i nacken å armen direkt så det får bli Johns grejj ihop med Annie. Hon va på topphumör å for omkring som en vettvilling....haha...skulle kunna tro att hon inte varit ute på veckor!!!...MEN jag lovar det har hon!!!*L*. Imorgon blir det träning på klubben med den fyrbenta och på kvällen så ska vi på 50 års fest!!. Krister vet inget om det men det blir han väl varse om då!!....ha en trevlig dag å sköt om er!!!

Väääänta matte!!!...


...Jag koooommmer!!!!


...Här kommer lille Douglas som man inte
kan sluta tiita på han e så underbart söt!!

Höstvädret e väl...

Publicerad 2009-09-24 16:07:25 i Allmänt,

...alldeles underbart!!!...klädde på mig regnställ å gummisar pga hällande regn å blåst....hinner väl gå min promis tio minuter å sen...strååålande solsken å riktigt skönt!!!...haha...de va ju bara å ta av sig regnjackan å fortsätta med regnbrallor å gummisarna....Lilla fröken madam e nog riktigt snart på gång med löpet...när vi gick iväg på promisen så kommer en kvinna med två Jack Russels...hon gick väl en 150 m efter oss...jag vek ner övver en bro å sen bortåt en bit då jag hör en högljud person men jag hör inte vad som sägs men det blev jag ju varse om...där kommer ett vitt yrväder i full fart mot Annie...tvärstannar å vädrar, skäller lite å sen får mattes ord i öronen honom att vända tebax...de e även andra som markerat Annie som två hanar på klubben å även Selma...så nu e det bara å vänta å hålla koll på fröken...Nu vill jag bara att John ska komma hem, har knappt sett honom på två dar så nu vill jag se hans nuna för att se om han e lik sig!! =P...skämt åt sido...ha en fortsatt trevlig dag å ta hand om varandra!!!...kramelikraaam...några av dagens foton kommer så klart!! =D

Svanar e nog mina favvisar bland fåglar

...ett gäng kanadagäss

...och har ni nu mot förmodan glömt bort hur Annie
ser ut sååå...här e hon!!!!! =P

Snålblåst...

Publicerad 2009-09-24 12:40:55 i Allmänt,

..och regnet som vräker ner...hmmm...det e väl det som kallas för höst!!*L*...hade tänkt mig en tripp ut till klubben men just nu känns det som det kvittar. Har sutttit i telefon med Billrud bra länge...tänk va tiden går fort när man har trevligt!!...så nu e det dax att dra på gummipjucken å regnjacka för att dra ut på Tinnerö istället...vandra i regnet e riktigt skönt men kanske inte lika trevligt när det blåser småjävlar!! =P. På tal om det tionde så träffade jag min coach igår på rehaben...å han pratade faktiskt igår, lite småknepig kanske men det blir nog bra i slutändan eller så e det jag som e knepig som inte förstår mig på honom!! =P. Min fyrbenta har intagit ryggläge i Cornelias säng, igår natt så ramlade hon ner från den men hoppade gladeligen upp i den och sov vidare...haha...hon e bara för underbar =D...näpp på med regn atterialjerna å iväg då!!!...hoppas ni alla får en underbar dag trots vädrets makter som vi inte kan styra över!!...tjingeling!!!

Hösthimmel

Höstlikt och blåsigt...

Publicerad 2009-09-23 12:27:25 i Allmänt,

...ja, idag e det en väldans blåst och man kan nästan se hur träden skiftar färg mer och mer. Jag och Annie åkte ut till Edhaga och gick...tur att vi har de där xtra kilona med oss annars vetekatten om vi stått kvar...det blåste på rejält mellan varven...när vi började närma oss ett litet torp började Annie att vittra...trodde att det var nått djur i närheten...hon började springa lite sakta före mig och dök ner på vägen med nosen å viftade som bara den på svansen...när jag kom fram så låg där en renskalad ryggrad...läskigt...hua...har ingen aning vad för typ av djur de har kunnat vara med jag fotade det iaf. Nu ska jag strax åka till rehab för att träffa min coach, vet inte vad jag ska tycka om denne personen har träffat honom en gång å de va bland det pinsamaste jag varit med om...han e Psykolog men sa knappt flasklock utan jag fick dra orden ur honom för att få veta VAD han ville veta om mig...men men...det kan väl knappast bli sämre hoppas jag!! *L*...näpp lite hösfoton å en ryggrad om nån kan tala om för mig vad det e från för djur...tjingeling å ha det bäst!!!

någon som kan sånt här?.. vad det kan va från för djur??


Lönnlöv e vackra


visst e det vackert när träden börjar skifta färg!!


Kursen igår...

Publicerad 2009-09-22 08:50:48 i Allmänt,

...va såå himla bra!!...man får faktiskt AHA upplevelser varje gång man e där å ibland känner man lite att man har IQ fiskpinne...det låter så enkelt och man får verkligen tänka om i många moment och ALLT hänger på att få en förväntan hos hundarna. Där har vi mycket att lära, även när vi tränar tävlingsmässigt så ska vi höja förväntan ännu mer vilket jag inte gör speciellt ofta...frökens bakdel börjar bli lite intressant så nu e kanske löpet i antågan å då blir det parning....får se om det tar sig den här gången...då blir det puppisar i dec...hur ska jag klara mig utan mitt lyckopiller i 8 veckor???...vill inte ens tänka tanken, i sånt här läge så ångrar jag mig att jag e fodervärd...vill ha henne runt mig 24 timmar om dygnet ju!!*L*. Idag så e det en sån där helvetesdag då mina fötter å benen bara e som värkande klumpar...får se om John kommer hem skapligt och kan ta ut henne en vända med cykeln. Igår fick jag oxxå schema för rehabutredningen, 4 dar i veckan kommer vi att gå...ser verkligen fram emot den...ska till AF och träffa FK idag men har försökt få tag på damerna där, tänkte om det gick att ta mötet över telefonen för jag vill inte gå en meter som det e nu...men den ena e inte i tjänst och den andra e på möte så vi får väl se hur det blir...näpp...dax för en djupdykning i pillerburken å ryggläge en stund, tjingeling å ha det bäst!!

Min fina lilla vän

Snart...

Publicerad 2009-09-21 16:26:31 i Allmänt,

...ska vi iväg på lydnadskurs och idag e det Helen som ska förbarma sig över vår grupp...idag ska vi träna hoppet och rutan och det e precis va vi behöver...man hamnar i ett ekorrhjul å vet inte riktigt hur vi ska ta oss till nästa nivå...eller om vi ska backa tebax en hel del...ja, det e inte bara å träna sin hund, man måste ju även försöka klura ut både det ena och det andra...ibland känns det som man har IQ som en fiskpinne ungefär å sen kommer Helen eller Anders med tips som bara känns så klockrena...å varför kom jag inte på det själv!!*L*...kanske finns en anledning att Anders e uttagen till Lydnad för svenska landslaget och ska tävla här i oktober i Slovakien om jag inte missminner mig heeelt fel. Känns sådär å åka å träna idag, har sån jävla värk under fötterna men jag ska försöka iaf. Ska ta å plocka ihop Annies väska som vi alltid har med när vi tränar...då blir det fart på fröken!!!...tjingeling å ha det gott!!!

Lina har tagit detta foto

Gårdagen satte sina...

Publicerad 2009-09-21 09:34:24 i Allmänt,

...spår, helvetesnatt trots soveripiller å värktabletter...till slut så pallrade jag mig upp och tog med den fyrbenta ut till Tinnerö där vi va i timmar, härligt att bara sitta å titta på solen som sakta tog sig upp över trädtopparna. Idag har vi en träff med gänget som gick på AF ihop...det ska bli kul...hoppas alla kommer!!...känner egentligen inte för att skriva så mycket...blev bara att jag började skriva efter att jag lagt upp morgonens foton...sååå ha det bäst å ta hand om varandra!!!...kramelikraaam


Gryning över Rosenkällasjön
Solens strålar börjar ge sig tillkänna genom molnen

De vackra höstfärgerna livar uppAnnie spanar ut över vattnet från fågeltornet

 

 

 

 

Jag har blivit

Publicerad 2009-09-21 08:56:08 i Allmänt,

...utmanad av min dotter så det e bäst att jag lyder!! =P

regler:
det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och
berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla
svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn
som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar
(förutom på fråga 1)! lycka till!

1. vad heter du?Kicki
2. ett ord på fyra bokstäver: Kula
3. flicknamn: Kristina
4. pojknamn: Klas
5. yrke:Kiropraktiker
6. färg: Klarblå
7. klädesplagg: Kallsonger
8. mat: Köttfärslimpa
9. sak i badrummet: Klorin
10. plats/stad: Karlstad
11. en orsak att vara sen: Körförbud
12. något man skriker: Kooom
13. film: Kramer to kramer
14. något man dricker? Kaffe
15. band: Kent
16. djur:Koala
17. gatunamn: Kilsgatan
18. bil:Koegg (någonting)
19. sång: Kalle Anka satt på en planka....

Jag utmanar:
Mita
Synnöve
Micke
Elvira
Gittan

Jääzzzp...uppe...

Publicerad 2009-09-20 16:36:00 i Allmänt,

...med tuppen i morse va vi, eller vi va nog uppe före honom!!*L* Åkte till Norrköping för att titta på Polishunds SM. Vi har spenderat hela dan där och jäklars vilka hundar....det var övervägande Mallar men även några Schäfrar...Träffade flera bekanta som höjde stämningen ännu mer!!...Peter var med och hade "lille" Douglas med som inte e så liten längre, 6 månader och 38 kg tung!!. Här kommer lite foton från vår underbara dag!!


Det är ingen dans här!!*L* Hunden ska bevaka figuranten
men blev väldigt ivrig och gick upp på bakbenen!!!!


Full fart framåt för att stoppa den flyende figurantenHär går förare med hund strax bakom figuranten som
gör utfall bakåt mot ekipaget, hunden går upp emellan
föraren och figurantenDet e rejäla klipp i käftarna på hundarnaHär ska hunden bara bevaka figuranten och föraren
står på ett ganska långt avstånd och väntar på att
gå och visitera figuranten

Kunde inte låta bli å lägga upp ett foto på
Douglas, han e så jäkla fin ju!!!!*L*

En underbar dag ute...

Publicerad 2009-09-19 16:41:13 i Allmänt,

...och här sitter jag som ett jävla ufo och tar mig ingenstans, vet inte vad som hänt men vaknade alldeles för tidigt i morse med min vänstra sida värkande som aldrig förr...försökte åka ut till klubben vi skulle ju träna idag men det va bara att gå en kort runda, försökte mig på apportering och hoppet men när jag inte själv funkar så blir det ju inget bra för fröken madam heller. Åkte hem å nu sitter jag här å surar som en treåring som inte fått sitt lördagsgodis!. Imorn e det tänkt att vi ska åka till Norrköping å kolla på Poliserna som kör skydd, de tävlar så det ska bli spännande... om jag fixar det vill säga. Min fina Lina skrev några fina ord i sin blogg som grep tag i mitt hjärta...jag ser mig inte själv som denna starka person som hon skrev om, men visst värmer det gott...jag vill ju inte framstå som en grinig gnällig kärring för det e ju egentligen så jag känner mig som...värken pendlar verkligen fram å tebax nu...ena stunden så känns det som att jag kommer kunna leva med den ganska bra å sen idag så skulle jag ge vad som helst för att kunna gå ut en långis i solen, kunna vandra runt i skogen å bara få njuta...men det går tyvärr inte. John och Calle drog iväg med hojjarna, det e de väl unt...komma ut å bara få njuta av alla dofter och intryck...Ska parkera mig i soffan efter att ha "tryckt i mig massa mackor tycker synd om" grej som jag nu bara undrar va faaan håller jag på med, har lyckats gå ner 4 kg men de gick jag nog upp direkt på dessa två timmars frosseri =(...näpp nu ska jag glo på dumburken en stund till...kollade förresten på Dansar med vargar på fm...den e ju bara så fantastiskt bra....det va ett antal år sedan jag såg den men den ger mig rysningar även idag!!!....tjingeling å ta hand om varandra!!!

Fismås och molnet ser oxxå ut som en fågel

Igår fyllde...

Publicerad 2009-09-17 16:11:23 i Allmänt,

...John hela 47 år ung!...det blev lugnt här hemma, hans barn och två kompisar från hemvärnet va här. Idag va John ledig så han har varit ute å cyklat med den fyrbenta. Åkte ner på stan och kollade lite då de har några dagar här där människor från olika länder lagar och säljer sin mat...var inte så mycket så vi gick vidare till Trädgårdsföreningen och fotade lite istället...det finns fortfarande en hel del blommor som ståtar med sin prakt!!. Skulle ha varit och fotat en liten bäbis idag men tyvärr så blev de sjuka, vet inte hur mycket fotande det hade blivit med tanke på hur underbart det e att bara sitta å titta på en sån liten krabat!!*L*. Imorn skulle jag oxxå ha varit iväg å fotat en tjej men det blev oxxå inställt...hmm...tråkigt men det blir fler tillfällen. Nu e det äntligen klart att jag ska börja min rehab utredning from v 40, fyra dar i veckan ska vi gå så det blir till att ställa om från att "bara" gå hemma till nått heeelt annat...men jag ser verkligen fram emot det. Vårt projekt som vi håller på å jobbar med ska upp till styrelsen på måndag och sen ska vi ha ett möte med Peter och Christina på Fontänen på onsdag igen...spännande och lite nervöst e det allt...kommer de att gilla vår ide´så pass att de kan tänka sig att stå som arbetsgivare???....jaaa...det e den stora frågan!. Men den som väntar får se...här e lite foton från dagens skörd, ha det bäst å ta hand om varandra, en extra stooor å varm tanke till dig Sniglon!! <3

Min absoluta favoritblomma, röd rudbeckiaLäcker härlig färgHärligt när bladen börjar skifta färgIgår var jag oxxå till veterinären med Casper, hans hjärta låter
fortfarande ansträngt så vi ksa köra tre v till med kortison och
hjärtmedicinen...hoppas att det blir bra och att jag får behålla min
lilla vän i många år till, han blir 11 i år men är otroligt pigg ändå!!

Japp...då...

Publicerad 2009-09-15 15:59:14 i Allmänt,

....e de redan eftermiddag...mötet i morse gick bra...eller det kändes väldigt bra, sen har jag suttit och skrivit ihop en del saker och skickat iväg för att få någon form av respons av vårt projekt. På måndag ska styrelsen se över våra mål och se om de kan ställa upp som arbetsgivare så nu står det mycket på spel känns det som...kommer vårt projekt att gillas och kan man se någon förlängning på det, jaaa...det lär ju visa sig här framöver...Nästa möte e på onsdag nästa vecka, då får vi veta vad styrelsen anser om det hela!!!....med andra ord nervösa dagar framöver!!*L*. Var ute på klubben å gick en timme, åkte till Korpvallarna å körde apportering och rutan vilket gick käpprätt åt helvete....Inser till mitt stora förtret att jag måste börja variera träningsställen för nu e det bara en stooor nos på hela Annie...Imorn fyller raringen heeela 47 år, han börjar bli en stor pojke nu!! =P....näpp...skallebank som bara den så nu blir det ryggläge en stund innan det e dax att ta plats vid spisen!!!...tjingeling å kramelikraaam!!! =D

Höstfärgerna börjar ge sig tillkänna


Ensam men ståtlig tall med en härlig hösthimmel

Så ja, nu e alla måsten...

Publicerad 2009-09-14 15:34:15 i Allmänt,

...gjorda för idag...eller näe det e det ju inte...lite mat till gubben ska väl fixas till....idag blir det fisk och potatis på menyn!!*L*. I morse åkte jag ut å gick en 40 min promenad med den fyrbenta, drog iväg till en backe å körde lite träning i backen, både Annie å jag lät väl som två blåsbälgar efter två vändor...ja, jag var ju tvungen å testa om jag orkade men sen så stod jag uppe i backen å kastade boll till fröken....hon e som sin matte överviktig, men hellre det än skitviktig!! =P. Näpp nu måste jag köra hårdare med fröken fyrbent för vågen står på 44,8 kg å det e minst tre kilo för mycket...och med tanke på att hon ska paras här om ett tag så måste hon inte ha dessa kilon xtra som hon har....tävlingen har väl smällt in nu och det e ju en del å tänka på som funkat tidigare men som inte alls va lika roligt som att försöka få igång tävlingsledaren på lite skoj!!*L*....apporteringen som funkat tidigare förutom tugget då men hon har aldrig dragit iväg med apporten men nu tog hon ett ärevarv på planen, Yiiiihaaa....sååå kul!!, hoppet va inte lika skoj som tävlingsledaren....när hon sansat sig så körde jag hoppet direkt å självklart kunde hon det. Rutan funkade inte heller...det luktade en massa så tillslut stannade hon med bakbenen i rutan...det som jag verkligen va nöjd med var inkallningen med ställandet som jag haft problem med pga att hon lagt sig när jag går iväg...det fick vi en nia på så den håller vi högt idag!!!*L*. Sen va jag på ett möte med Fontänen här i stan, vi e fyra tjejjer som e långtidssjukskrivna som spånar på ett projekt som VI tycker e lovande men det e en herrans massa instanser som vi måste igenom innan man överhuvudtaget kan starta upp det...men hoppas att vi kan få både tid och pengar till detta, imorn e det ett nytt möte som vi ska på...så lite fart börjar det allt ta!!!...tjingeling å ha det bäst i det vackra höstvädret!!!

Min fina kisse som tyvärr fått hjärtproblem
ska tillveterinären på onsdag....hoppas det
blivit bättre av medicinen som inte e så rolig
att få i honom 2 ggr per dag!!!! <3<3<3<3

Fullt ös när bollen kommer fram

KÄRLEK....

Publicerad 2009-09-12 17:49:54 i Allmänt,

...fick jag idag i försenad födelsedagspresent av min son, ett hjärta i sten med ljus, kottar å lite grönt till det...kortet han skrev löd så här "stort grattis till min underbara mamma. Tack vare dig så har du gjort mig till den jag är idag. Jag saknar och älskar dig/din son" ...japp då kunde jag ju inte mer än fälla ett antal tårar....mitt hjärta svämmar över av kärlek när jag ser min fina son!!....tänkt om jag fick ha mina båda barn här i närheten...det vore LYCKA i högsta grad....jag saknar de så förbannat mycket så det gör ont ibland...sen hade jag ju mor, systrar med bihang med såklart...småttingarna e 4 och 6 år...härlig ålder...deras nyfikenhet har inga gränser!!*L*...Ett jättegrattis till min dotter som ställt sin minsta lilla Chihuahua Wilda...det gick suuuperbra för de i ringen, det blev HP, BIR och 6a bland alla i den gruppen. Snart ska jag börja focusera på tävlingen som e imorn bitti....packa å fixa med papper å grejjer som ska med...ska ut på Tinnerö vid 06 å ta en runda med fröken madam, sen åker vi vid 08.30 till Mjölby för tävling...så ni som känner er manade, håll era tummar och tassar för det behövs!!!*L*...

Dessa bokstäver fick jag av LinusDetta hjärta med tillbehör fick jag oxxå av LinusSyrrans Hanna......och Emma

E sååå glaaad!!!...

Publicerad 2009-09-11 14:14:24 i Allmänt,

...igår hämtade John det bästaste objektivet som varit på en massa turer innan det blev lagat...tyvärr så fick raringen betala 1400 för det å blev ju en del fattigare...jag åkte ut i morse för att gå en långis med fröken å naturligtvis så blev det en del fotande, yeeees det känns sååå mycket bättre å nu har jag ju en anledning att börja fota mer för som det varit nu så har det inte känts lika roligt utan detta objektiv....så tack min underbara gubbe för vad du gör för mig!!! <3. Idag har jag införskaffat mig en "vinterhundjacka" på Jula...jättefin jacka som e fodrad för 199 kr...trodde inte så mycket på att de skulle va nått att ha men jäklars så fin den e...fanns både i röd/svart och grå/svart....så de fick bli den rödsvarta för min del. kanske inte den mest praktiska att ha när man e ute å jobbar med Annie...men det kändes bättre för mig!!=P....Imorn kommer min underbara son hit, min mor, systrar å svåger och två av kidsen...får se hur den dagen avlöper...huvudsaken e att LINUS e med....faaan va jag saknar honom å Lina!!!...vill ha er närmare så jag kan träffa er oftare ju =/....snart kommer John hem så vi får en tidigare helg här för hans del...näpp...här e några foton från dagens skörd...ha en underbar helg...och till min fina vän  Sniglon....saknar dig!!!<3

Svan med ungarBladen börjar tappa sin färg nuEn hägerMin underbara <3

Sötgöta...

Publicerad 2009-09-10 16:33:37 i Allmänt,

...gjorde bra ifrån sig på träningen igår, så nu hoppas vi på att det går lika bra på söndag på tävlingen. Ibland så förundras man över vad människor har på andras saker att göra!!...fick se att någon varit på motorcykeln å skruvat bort locket till bromsoljan på den och bara kastat det på backen, att ta sig tid att skruva bort en liten liten skruv och sedan sätta tebax den...helt jävla otroligt...vad tänker man med då...eller det e väl det som e problemet...man tänker inte!!!...det har varit ett kanonväder idag så jag å fröken sötgöta har varit ute på lååångpromis även om hon inte uppskattade det till 110%...värmen tar hårt på lilla fröken...ikväll så ska John ut å cykla med henne för första ggn på ett tag då vi fått order av veterinären att bara ta korta promenader men nu e hon fit for fight igen!!!...YEEEEES!!!....John kom hem med objektivet som for i backen för ganska längesen å många förtvivlade gråa hårstrån som kommit till sen de sa att de inte fanns att köpa dessa objektiv, MEN de har lagat detta efter många om och men...tyvärr så blev raringen 1400-: fattigare pga mitt slarv =/

Undrar om Annie orkar masa sig iväg till
tävlingen på söndag???...eller om hon hellre
ligger i denna tillsynen osköna ställning!!!*L*

har fortfarande...

Publicerad 2009-09-08 10:22:18 i Allmänt,

...inte hört något från Rehabgruppen, beslutet om jag skulle få gå skulle de ju diskutera i torsdags!!...väntan blir ju bara sååå jobbig...igår var vi på kurs med Anders och Helen...det e bara andra gången som jag e med men det har givit mig så mycket funderingar kring träningen på ett positivt sätt så klart!!...att man ska få till förväntningarna kring momenten och att det ska va lustfyllt även vid stå/sitt/ligg etc...där har vi mycket att tänka på, något som jag själv inte tänkt på är rutiner vid tävlingar...que??...rutiner??...nåja, vi har ju bara gjort två tävlingar men det e nått jag får fundera på hur jag ska lägga upp det till det bästa både för min egen del å för Annies...kanske hinner klura på något till på söndag då de blir tävling i Mjölby...åkte upp tidigt i morse å gick en promis å körde lite moment...det gick över förväntan förutom tugget på apporten...måste träna mer på det, har fått bra tips av Panken så nu ska jag skrida till korset med detta, har ju inte blivit så mycket träning när Annie varit dålig i magen men hon e bra nu så nu kör vi igen så det ryker!!! =P...näpp nu börjar det lukta kaffe så nu lämnar jag er för en stund!! *L*

Ingvastebo

Idag var vi ute...

Publicerad 2009-09-05 16:27:46 i Allmänt,

...och åkte runt lite, det e östgötadagarna så det händer lite här runt i kring...vi åkte först till Ingvastebo och kollade på en såg och kvarn som de byggt upp och gjort i ordning...riktigt läckert, har varit där en gång tidigare för två år sedan med Triumphgänget men då var det inte helt färdigtställt...sen åkte vi och tittade på gamla traktorer och bilar innan vi åkte hem, det va skönt att bara komma hemifrån en stund med gubben dessutom...det e inte fy ska det heller så nu kommer lite foton från vår lilla utflykt!!!

talar väl för sig själv lr?? *L*

Kvarnhjulet

Vatten, bara vanligt vatten...vattendroppar i närbild

Traktortävling

en gammal fin traktor, en Porsche dessutom!!*L*

kärleksförklaring...

Publicerad 2009-09-05 15:19:15 i Allmänt,

...till dig värkmästarn!!!....du har varit min följeslagare sen mars -01...i början lite försynt å du kom då å då på besök...när du började känna dig riktigt säker så började du inta mig i din besittning någongång under -06...du blev mer och mer ihärdig och du har sen dess varit en trogen följeslagare...du finns hos mig 24 timmar om dygnet och jag vet att du aldrig kommer svika mig, du finns hos mig om än ibland lite på distans men jag känner din närvaro förjämnan...en sådan trogen följeslagare har jag aldrig haft tidigare, en följeslagare som letar sig in under mitt skinn och gör mig påmind om dig precis hela tiden och i alla situationer...eftersom du är en sådan trogen följeslagare så måste jag ju acceptera dig precis som du är...acceptera att du kommer finnas så tätt intill mig...hur ska vi då göra för att vi ska komma överrens???...jag måste ta hjälp till det och jag hoppas innerligt att vi, du och jag får gå den här rehabutredningen i 8 veckor för att se om vi kan göra det så bra som möjligt för oss båda...att vi kanske kan nå en punkt där vi lever sida vid sida...resten av mitt liv!!!

Här kan vi filosifera du å jag-Värkmästarn

Imorn avgörs...

Publicerad 2009-09-02 12:27:40 i Allmänt,

...det som jag trodde va spikat till 100%...min rehabutredning...min NYA läkare ringde igår...vilken underbar människa, han höjde mig både i min tro om att jag gjort bäst i att tacka nej till operationen och att jag faktiskt skulle få utredningen, han skulle oxxå skriva ihop ett brev till FK ang min sjukdomsbild och att de drar in den from 1 januari...troligtvis så hjälper det inte men att han VILL lägga ner sin energi gör att det känns bättre...en läkare med empati!!...värkmästarn bråkar som faaan å det gör ju att jag inte orkar med mig själv än mindre de som finns runtomkring mig...sååå förlåt till er som jag skäller på eller inte ens hör av mig till...det känns inte så vidare kul när jag inte VILL eller ens vill FÖRSÖKA göra saker å ting till det bättre...men men...livet e aldrig lätt alla gånger å trots allt som e så ska jag väl lära mig nått av detta trots att jag inte kan förstå det nu...kanske ska försöka mig på att bli en bättre människa...vet bara inte riktigt i vilken ända jag ska börja...eller jooo...jag kanske ska försöka släppa allt skit  som varit/är med en del av mina familjemedlemmar...försöka att inte vara så sårbar utan försöka tänka steget längre men det e svårt när man alltid har känt sig som det svarta fåret...minsta lilla antydan till något mindre positivt blir så stort å så går jag i taket...dax att rensa bort allt det negativa och försöka inse att det e jag som blåser upp saker som jag känner e negativt som de (trots att jag påtalat sakerna ett antal ggr) inte tänker på eller inser hur det sårar mig....vi har inte så mycket kontakt, bara vid födelsedagar om ens det å det räcker nog för min del...nåväl...ikväll blir det nog träning med den fyrbenta om jag inte ligger men försöka duger...kramiz å ha det bäst!!!

Känner mig som fjolårets äpplen
skröpliga å pippliga!!!!*L*

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela