Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

nu va de ett...

Publicerad 2015-06-28 17:00:48 i Allmänt,

...tag sedan jag skrev. Var ju och röntgade buk lever och njurar på Annie förra v. Trodde jag skulle få boka tid för att låta henne somna in eftersom tumörerna blivit så många o mjälten på kort tid men de fanns ingen soeidning... så nu tar vi en dag i taget och njuter av varandra... hon har varit så otroligt glad och pigg så jag blir alldeles rörd!... igår blev de en heldag med min granne, först till stan och fixa våra ansikten så vi inte blir kallade för skäggiga damerna 😉sen gick vi runt i lite affärer och tog en fika och tittade på sommarfina människor...träffade Johns systerson och flickvän så de tog en fika med oss. Sen bar de av ut till Mormorsgruvan och gick en långpromis i skogen och Susanne fixade med sin häst som inte mår så bra!. Tebax hem och vi fixade käk hos Susanne och satt ute på hennes balkong tiĺl halv ett i natt. En riktig härlig energiboost dag. Gubben har varit på Mc träff hela helgen...
 

livet känns...

Publicerad 2015-06-20 17:25:42 i Allmänt,

...så förbannat orättvist! Min fina Annie har tumörer i mjälten. De har gått så fort! På tisdag ska jag uväg och röntga buken för att se om de spridit sig... Mitt hjärta blöder...min bästa fyrbenta vän! Hur ska mitt liv se ut utan dig?
 

Igår fick vi besök...

Publicerad 2015-06-14 15:21:44 i Allmänt,

...av en arbetskollega som ville att jag skulle fota hennes hund Enzo...de kändes stort...och de blev faktiskt riktigt fina foton på honom.....vi var nere i Sätravallen och fotade, även mina juveler blev så klart oxxå fotade...en trevlig dag i solens tecken...så klart kommer de en radda med foton här...
Så då kommer ett gäng på mina trollungar....
 

En rask promis...

Publicerad 2015-06-09 10:55:45 i Allmänt,

...ut till Sågarholmen blev de i morse, lite drygt fyra km och de var heeelt vindstilla sååå vackert...när jag kom hem så lastade jag in hundarna så åkte vi tebax men nu med kameran i högsta hugg...blev en timmes småfotande och hndarna badade såklart, allra helst griseknoen...solen skiner och de e toppen väder ute, tyvärr så blev de lite mer vind så fotona jag tänkt ta i den spegelblanka sjön blev inte av.... men men de blev ett gäng foton iaf!....håll tillgodo här kommer de! ;-)
 

Hur summerar jag helgen....

Publicerad 2015-06-01 08:44:50 i Allmänt,

...ja de finns väl bara två ord för den.... HEEEEELT fantastisk <3
Lillsessan var tyvärr sjuk så de blev inget dop men om jag får vara egoistisk nu så gjorde de inget alls för min del...tråkigt att de blev inställt pga att hon var sjuk MEN jag fick desto mer egentid med mina fina vilket inte händer så ofta som jag önskar. Linus kom till Lina iaf eftersom han ändå hade bokat biljetten på tåget så de blev en härlig helg med alla mina finaste... Neo e helt otrolig på att prata, bara 2,5 år och orden bara flyter ur munnen på honom... känns så sorgligt att jag missar alla framsteg barnen gör...de hinner hända så mycket mellan våra träffar.
Fick iaf med mig ett helt gäng med fina foton på alla så håll till godo eller lämna bloggen för de kommer ramla in foton nu! ;-)
Sååå otrooooligt stolt över mina fina kids <3 <3 älskar er <3
 
 

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela