Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Nu är julfirandet....

Publicerad 2013-12-28 13:39:30 i Allmänt,

...över för denna gången, sååå mysigt att få ha barnen hemma tillsammans för en gångs skull....händer ju inte allt för ofta som vi ses s¨här...lillprinsen förgyllde så klart min tillvaro, ja inte bara min morfar John njöt nog minst lika mycket som mig =) Jag har jobbat to-fre, trodde de skulle vara mycket folk hos oss då men så var de inte....några var där...ledsna och övergivna av sina nära och kära....usch de skär verkligen i hjärtat...på måndag är min sista dag på jobbet, känns riktigt jobbigt att inte ha den kontakten med "mina gäster" som jag kommit nära en del av de...finns en hel dela tt önska förövrigt som jag inte kommer sakna men som jag skrev, många av gästerna e sååå otroligt fina och trevliga på alla sätt och vis....den 7 januari börjar jag på ett hunddagis utanför stan, ska bli spännande och hoppas de kan bli bra...söker ju halvtidsjobb men de finns ju inte så många jobb på halvtid längre...nu kommer ett gäng med foton från dagarna med mina finisar!!

De går låååångt....

Publicerad 2013-12-19 08:37:27 i Allmänt,

...mellan inläggen men har inte känt någon lust för bloggandet....har varit jobbigt då de strular och jag får inte den hjälpen jag behöver ang jobb...men nu har de löst sig så jag börjar på ett hunddagis den 7 januari... är med blandade känslor jag måste sluta på de jobbet jag är på nu...e sååå otroligt många och fina människor jag kommer sakna bland gästerna....jag har aldrig klankat ner på människor med missbruk av olika slag...MEN nu känner jag ännu mer för dessa människor som har ett stooort hjärta av guld av de jag träffar dagligen...visst händer de incidenter men de är ju inte personen i fråga de handlar om, de är drogen som talar....MEN nu får jag vända blad och hoppas på att de kommer bli bra på hunddagiset!! Imorn kommer dotra, hennes karl och lillprinsen, ska bli sååå kul att få rå om de under några dagar...sen kommer sonen på måndag kväll....vet inte när jag hade någon julkänsla sist...de var många år sedan då barnen firat på annat håll....så varför fira jul när de ändå inte känns bra??...lite julmat och Kalle har de blivit men inget annat, har fått införskaffa div julsaker hit då jag gjort mig av med nästan allt... kommer jag inte in och bloggar innan jul så önskar jag er alla en fin jul och ta hand om varandra....

En helg i snöns...

Publicerad 2013-12-08 13:42:27 i Allmänt,

...tecken...underbart med snö!!...vi har spenderat två dagars promisar i skogen med de sjövilda hundarna som bara skenar omkring som kossorna som släpps på grönbete första gången på våren! =). Men sen kommer den nedrans värken som ett besked på posten, dessutom så halkade jag omkull utanför affären i framstupa läge...tog naturligtvis emot mig med min västra arm =/ f****n oxxå fick en redig känga som tryckte ihop axeln mot nacken.... nåja....de blir nog varken den första eller sista vurpan i vinter...ett gäng foton från gårdagens promis då gubben och grannens grabb var med i skogen...och hundarna så klart!

Åhhh så underbart....

Publicerad 2013-12-06 22:45:05 i Allmänt,

...idag kom de en redig portion med snööö....har väntat och längtat och nu är den här...så de blev en tur i skogen med de fyrbenta som blev lika lyckliga som jag över snön....kommer ett gäng foton på glada hundar!!

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela