Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Jaaa...perfekt spårväder...

Publicerad 2012-10-30 19:18:58 i Allmänt,

...bara vänta på att få komma hem och lägga spår till Annie, MEN just de!!....John hade ju bilen med alla spåratrealjer!!! *suck*...ja ja, e en dag i morgon med...hade ju sett fram emot ett spårpass idag...vi fick nöja oss med en 1,5 timmes promis på morgonen iaf, började ju inte förrän kl 10 idag! Bara älskar att jobba med kidsen på skolan och nu på fritids...deras sköna kommentarer går inte av för hackor =) . Idag var vi i gympasalen och hade gjort en hinderbana...jag stod vid en station för att hjälpa de över ett hinder om de behövdes....då tyckte ett barn att de var synd om mig som inte fick va med på hinderbanan men då opponerade sig en kille och sa att de fattar du väl att Kicki inte kan fara runt på hinderbanan hon e ju för tjock!!....tur att du e personal Kicki för annars skulle du få ont när lianerna går sönder!. hmrf....jajaaa...så kan de vara....men han fick sig en arg kommentar om att man säger inte så...tänk om Kicki blir ledsen!!....visst e de för söta de små....sanningen e inget annat än sanning!! =)
Regnig morgon men ändå sååå skönt att promenixa kring sjön och upp i skogen

Attans vilket...

Publicerad 2012-10-29 17:35:27 i Allmänt,

...blåsväder...nu har vi fått klartecken att vi får börja spåra med Annie och göra lite aktiviteter med henne men som de har blåst idag så var de ingen ide med spår...har arb.tränat på fritids och kommer göra de hela veckan eftersom de e höst lov...tänkte bjuda på lite fler foton fån helgen hos Henke...blev ju inte bara festliga foton utan Annie och jag flanerade runt lite i skogen där Henke bor...ok de blir lite mer foton från festen oxxå som jag inte la upp igår! =)
Härlig lördagmorgon
Självaste godsherren
Maya och Christian
Även enhörningen kom med på foto!

Ett gott skratt...

Publicerad 2012-10-28 18:04:02 i Allmänt,

...förlänger livet sägs de...vi har skrattat mycket i helgen då vi åkte ner till Henrik i Falkenberg i fredags för att spendera helgen där och festligheter blev de på lördagen ihop med både kända och för oss okända människor... MEN så trevligt vi hade. Henke hade ordnat en träff för bloggvänner och vi blev 4 st som bloggar med respektive och några från Henkes familj kom oxxå dit.... den som ville klä ut sig gjorde de, så de var en igelkott, liemannen, enhörning och två militärer...haha...såå söta de var!! =)....nu får ni antingen gå vidare till en annan blogg eller så får ni stå ut med fotobomben som kommer här!!!
En underbar morgon att vakna upp till, småkyligt men med en sol som var på väg upp...
Maja i sin utstyrsel!
Eldar brann lite här och var på gården, mysfaktor de lux!
Bakfickor e bra att ha till både de ena och de andra!
Fyrhjulingen kom till användning!
Självaste baronen och tillika liemannen med Maja bakpå
Annika
Christian och Henke åt med god aptit
De gick även åt lite flytande föda!
Liemannen och Enhörningen
Daniel, Jimmy och Ove

E så förbenat...

Publicerad 2012-10-25 16:41:21 i Allmänt,

...less på de här med Annie och att hon inte får vara FRISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!...nu har vi avverkat en magsjuka utöver hjärnhinneinflammationen...när F***N ska hon få må bra???...hon har gått med Anaplasma och sedan hjärnhinneinflammationen sen i mitten på juli och är fortfarande inte bra och får fortfarande äta Kortison...LESS e bara förnamnet... Har haft en dip ett tag å tycker de mesta liknar skit för tillfället...värken jobbar för högtryck igen, finns några i min närhet som inte mår så bra och JAG vill BARA ta tag i de så de får må bra, men de kan jag ju inte, inte mer än att finnas här och finnas tillhands och prata... Usch å fy f***n rent ut skrivet...kan man få bädda ner sig och vakna upp när ALLT e bra igen??? idag snöar de ganska rejält, stora tunga flingor och de e +6 grader ute...blaskigt e väl bara förnamnet! Men jag har nått att se fram emot i helgen så kanske man kan lägga tankarna på nått positivt en stund!!...trist å klagigt inlägg jag vet men man kan inte alltid vara på topp!!!
Så här ser de ut idag!
Känner mig som fotot grå å trist men mamsen gör fotot till nått positivt! =P

Trist å grått väder...

Publicerad 2012-10-20 17:37:50 i Allmänt,

...tur man har sitt lyckopiller som ser till att dagen blir positiv för vem vill inte ha en vän som "snackar" å ser till att man e på hugget både med promenader och annat???... idag åkte vi in till Tinnerö och flanerade i de gråa vädret...de regnade och var uppehåll omvartannat men de e ju inte kallt ute så ett skönt "sommarregn" kändes de mer som....satte på Annie ett annat halsband då jag tvättat upp hennes andra och blev verkligen chockad över hur mycket muskler hon tappat pga kortisonet hon äter....har tyckt att hon smalnat av över hals och bringa men trodde verkligen inte att de var sååå mycket...hon e iaf glad och pigg och som vanligt den pratglada fröken....stannade till vid djurkompaniet för att se om de hade ett back on track täcke i när till mamsen och hon snackade med alla där inne men de togs inte så positivt av en del som backade undan och gick runt en annan väg....hon som bara e glad i människor och visar de med att snacka...expediten kom å gav Annie ett tuggben så hon la sig på golvet å snaskade i sig de medans vi tittade på täcken, fanns tyvärr inte i hennes storlek, vi provade ett som expediten tyckte var bra men jag vill allt ha ett lite större...kvällen kommer att spenderas med ännu en hund här hos oss...en coker vid namn Hugo, samma teckning som Annie så han e riktigt fin!! =)

Vågar man tro...

Publicerad 2012-10-19 11:54:36 i Allmänt,

...att Annie är på väg att bli bra nu??...hon har varit pigg och glad sedan fredag förra veckan och idag så sänkte vi lite på kortisonet....så härligt att höra min snackiga fröken igen och att hon börjar komma tebax till sitt rätta jag...Malte som varit hos oss åkte hem i måndags kväll...han e ju oxxå lite av en Ferdinand som gärna bara strosar och luktar på de som erbjuds i naturen så de har funkat jättebra ihop...arbetstyräningen ger mig så otroligt mycket och jag trivs att vara tebax på skolan, nu är jag inte i alla klasserna som tidigare utan i en klass...hoppas ni får en trevlig helg!!
Farbror Malte på promis i Edhaga
Annie väntar på något gott från husse
Malte och Anki
Snyggve
Kyckling e gott tycker Annie

Dagarna rullar...

Publicerad 2012-10-14 08:45:00 i Allmänt,

...på, har varit skapligt väder i veckan å vi har gått lite andra turer nu när jägarna är igång i skogarna...några mer retliga än andra när man tassar in på markerna så de e bara att hålla sig borta... I fredags kom Anki och Malte hit, han ska vara här till på måndag då Anki är på en kortare resa med sin andra hälft!! Trevligt med lite sällskap för Annie, de e verkligen som ett gammalt radarpar tillsammans...Igår skulle vi gå en sväng i naturreservatet...vi gick på en slingrande väg och frågade en kvinna om vi kom fram till bilen om vi fortsatte att följa vägen...å de skulle vi, vad hon inte sa att promisen skulle ta två timmar....lite jobbigt läge när Anki skulle åka vid 11 men kom iväg något senare men hon kom iallafall hem i tid...e ju en bit att åka från oss till Kungsängen... Lite foton trillar de in som vanligt!! Ha en skön söndag

Måååndag...

Publicerad 2012-10-08 14:02:00 i Allmänt,

...helgen har varit väldigt lugn, har varit själv mest hela helgen då John varit i Borås på fredagen och Göteborg på lördagen...har varit kalasväder ute så jag, kameran och Annie har varit ute å fotat i de vackra vädret....fick även med mig grannens grabb i lördags och han tyckte de var kul att fota och bli fotad!...så de blev ett gäng foton på honom och Annie bla!...lyckades ju tappa mitt lilla objektiv när Annie och jag var ute på förmiddagen...visade sig att jag hade hål i min ficka och när jag satt nere vid vattnet så gled väl objektivet ur fickan utan att jag märkte de....fick panik när jag kom hem och de var borta...sen gick jag och Anton en promis så vi gick samma väg igen och efter 1,5 timme så hittade vi de!!!...pust...vilken mardröm om de inte funnits där...om någon hittat de och tagit de....ujuj...vill inte ens tänka tanken!! =P From den här v har jag fått lite andra tider på skolan så måndagar kommer jag börja halv tio....lite lyxigt känns de allt....sovmorgon efter helgen!....nåja sovmorgon vettekatten...vaknade halv sex i morse å sen gick de inte att somna om....kommer som vanligt lite foton här från helgen!!

Ta vara på de lilla...

Publicerad 2012-10-06 08:41:41 i Allmänt,

...här i livet, njut av de små tingen som kommer framför din näsa men som kanske bara far förbi för att man inte har tiden, stanna upp och ta ett djupt andetag...lyssna på lövens torra prasslande som är just nu, stanna till och lyssna på vattnets "kluckande" mot strandkanten eller mot stenen som ligger i vattnet...njut av de livet har att ge...just för stunden... Jag har aldrig kunnat vältra mig i rikedom om man nu ser den med prylar och resor...men jag har en rikedom i att kunna njuta av just de lilla här i livet...de räcker för mig att i vardagen ha min kamera som förgyller min promenad och att ha min underbara Annie som sällskap...jag e RIK bara just därför.... Jag blir frustrerad på folk som ska visa upp de senaste i mobilväg, att folk ska tala om vad deras saker kostat för att visa HUR lyckliga de är!! JAG e lyckligt lottad...för jag njuter av de små tingen som inte kostar en krona att se på å njuta av....
Tio min hemifrån kan jag njuta av vattnet
Vattnet som lever sitt eget liv och rör sig mot strandkanten
Bara att få njuta av frökens sällskap e gott nog
Solens strålar som gnistrar i vattnet...e så vackert
En vacker höstdag, vad mer kan man önska sig?? VAD vill jag ha sagt med dessa rader??...jo att många bara rusar fram i livet i jakt på lyckan i alla statusprylar och annat som ska visas upp för omgivningen för att på något vis visa att man e LYCKLIG!!

har ingen lust egentligen...

Publicerad 2012-10-04 13:48:00 i Allmänt,

...att blogga men några rader kan de väl bli, känner mig så fruktansvärt off...e så mycket som händer nu med sjuk hund å annat som känns trist....har även haft så nedrans ont i hjärtat så jag åkte in igår men alla prover och EKG såg bra ut...så de kändes skönt, hade ändå jäkligt ont i natt och kunde inte sova, slumrade till småstunder...
Annie e varken bättre eller sämre av medicinen men hon kommer ju få äta kortisonet ett tag framöver om än i mindre dos än nu...vi tog en tur ner till Sätravallen där hon fick strosa runt som den fröken Ferdinand hon e och jag passade på att fota lite, i morse spöregnade de så när vi kom in så fick mamsen kura ihop sig under täcket i soffan vilket hon inte såg ut å vantrivas med...här kommer iaf lite höstfoton...ha en bra torsdag å njut av de lilla som finns omkring oss....
 
Mysstund i soffan
 
 
Undrar om matte bjuder på godis??
 

Inget skönt i vattnet så mamsen spanar från bryggan
Den vackraste själen som jag någonsin har träffat

Då har provsvaren kommit...

Publicerad 2012-10-02 07:57:10 i Allmänt,

...och Annie har hjärnhinneinflammation så igår kväll började vi med kortisonet...om man ska se något positivt i de hela så var de övriga proverna bra, skönt de iaf...man får ta tillvara på småsmulorna! =)
Livet känns rätt segt just nu...vet varken ut eller in längre och de suger vekligen massa energi...värken e på uppgång igen och de känns skitjobbigt,har ju mått skapligt bra ett tag....sen e de ju ups and downs ändå här i livet!

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela