Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Ingen lust...

Publicerad 2010-12-30 10:25:02 i Allmänt,

...med bloggeriet på några dagar!. Trodde verkligen inte att de skulle påverka så mycket som de gjort när de börjar falla ifrån de gamla på boendet men de har de gjort!!...en dog igår natt å en annan favvis har fått två stroekar nu på några dar så igår kände hon inte igen mig å va bara så förvirrad...jag vet ju att de e så att de faller ifrån men de gör de inte mindre jobbigt för de.
jag vet ändå att de jag gjort för de har varit uppskattat å de har sagt att de e så trevligt när jag kommer å besöker de å jag har fått så mycket tebax å de e så jäkla skön känsla för tiden för de äldre att sitta å samspråka finns inte för personalen...de har ju fritiden varje dag att gå till där vi har olika aktiviteter 7 dagar i v men de finns ju de som oxxå e sängliggande som aldrig kommer dit.
Uppfödaren har skrivit på FB att hon lägger uppföderiet på is ett tag å hoppas på att Doris ska kunna föra aveln vidare, hon har inte sagt nått till mig så jag vet inte riktigt hur de ligger till...såg de nu på morgonen att hon skrivit de. Så de verkar som att hon inte ska ta någon sista kull på Annie nu. Har ännu inte fått provsvaren på Annies odling för veterinären har varit borta den här v så jag får väl förhoppningsvis veta de på måndag.
Vore ju skönt om Annie slapp att bära fram en kull till då hösten inte varit så rolig med en infektion som inte vill ge med sig och hennes stela leder som gör sig påminda mellan varven... hoppas veckan varit bra för er alla!!

Nova


Massa snö ligger kvar å tjejjerna njuter

Jaaa de e mååååndag....

Publicerad 2010-12-27 09:34:03 i Allmänt,

....morgon å mitt huvud känns så tungt!!! =P
Men de betyder väl att de kan finnas nått innanför pannbenet eller??. Näe trött å seg å jag fattar inte varför jag e så förbenat trött för....skulle kunna hacka huvudet i väggen å stå å sova om de vore så.
Igår var de lugnt, Cornelia kom hit med sina hundar, en amstaff å en dogo du bordeu...äsch kan inte stava till de men har ni sett Turner and Hutch så e de en sådan hund!!*L* Skulle kolla om de funkar med mina å hennes för Hon ska fira nyår med oss...men de gjorde de inte...tänker inte heller göra en stor grej av de hela för Nova e osäker å e inte alls så social mot varken folk eller människor då tänker jag inte heller försöka tvinga henne till nått hon inte vill. Men Cornelia kommer hit i nyår då hennes ena hund e såå skotträdd å i stan funkar de ju inte att vara då...de skjuter här ute oxxå men de blir ju i mindre skala å vi får se till att hon har musik å ett rum å va i där hon inte märker av fyrverkerierna så ska de nog gå...vi delade på tjejjerna här inne så hennes fick va i ett rum å mina i ett annat...känns inte så kul att inte mina ska kunna gå som de vill men förstår ju att Cornelia inte vill vara i stan med Augusta när de skjuter en massa fyrverkerier....hoppas er dag blir bra!!


Augusta, har aldrig varit med om en sån seg hund hon e som en
sengångare...och en riktig tv tittare...sitter framför tvn å e helt inne
i de som händer !!

borta bra men...

Publicerad 2010-12-26 10:26:33 i Allmänt,

...hemma bäst, ja så e de allt här iaf...vi åkte till Örebro i torsdags kväll å träffade då Mogge en gammal kompis å hans 9 månaders rottisblandning Simba...sen åkte vi vidare  till Linus lgh som vi lånade när vi var där.
Julfirande hade vi hos min minsta syrra å hennes familj...de va vi systrar med bihang å mamma som träffades...och som vanligt så äter man så man e mätt i flera dar efteråt!!*L*
Vi kom hem igår em å jag e som en sengångare idag...har sovit bra men skallen e alldeles luddig av nån anledning... ingen lust att skriva egentligen men några rader fick de bli iaf...hoppas er jul har varit bra!! kramiz


Emma 7 år å min minsta syrras dotter


Hanna 5 år


Min andra syrras grabb, Tisen


En tomte kom de till barnens förtjusning

Visst e de härligt med snö...

Publicerad 2010-12-22 13:29:09 i Allmänt,

...jag njuter i fulla drag...kanske hade de inte varit lika skojj om man hade hus å behövde skotta sig ut för att huvudtaget ta sig fram men nu har jag ju inte de problemen....släppte ut tjejjerna i den orörda snön i björkskogen utanför...mår pyton å Nova har spytt på morgonen å Annie ville inte äta sin mat å e allmänt lojj...bara inte magsjukan börjar om på de för Nova blev ett benrangel efter förra gången.
Tänk vilka fina bloggvänner man hittat här ute i "luften"*L* TACK Ann-Margret för det vita pulvret!! =P...japp hon skickade mig rätt mycket pulver i ett kuvert som jag fick igår!!...å de va ett preparat som heter MSM som ska va bra till hundarna å med tanke på hur mina tjejjer har haft de den sista tiden så e de värt ett försök att prova detta!!...att de ska återhämta sig fortare å de e väl inte fel alls...
John har som skrivit hyrt en bil så vi kommer till big Melosa ( Stora Mellösa) i jul å vi ska låna min sons lgh då han åker till Idre idag å ska fira med Lina där ...ska luta omkull mig då jag varit vaken stor del av natten å nu börjar de där jäspreflekserna bli väldans många å stooora!!=P
Ha de gott å ta hand om er...ska ni ut i trafiken så kör försiktigt....min son ska åka bil till Idre idag å han åker själv...vill inte att han ska ut å slira på vägarna men har ju inte så mycket att säga till om i de läget!!


Lilla duracellkaninen


Annie dök ner i snön å hämtade bollen

Ja må hon leeva...

Publicerad 2010-12-21 09:04:55 i Allmänt,

...japp idag e de den stora dagen å lillan fyller ett år!!...jäklars så fort de gått...minns så väl den här dagen å uppfödaren å jag började förstå att idag e de dax...hon hade de kämpigt Annie, hon började redan vid tio tiden å första valpen dök upp strax efter 18 å den sista e född dagen efter vid 15 tiden...men de blev 7 små underverk!!
Igår hände inte så mycket, var rätt så seg men vi kom ut på en långis iaf...gick på vägen från Sätravallen som inte e så speciellt trafikerad...finns ett par fasta boenden där...hundarna gick lösa med varsin boll i munnen då hörde jag att de kom en bil nere ifrån så jag satte ner hundarna så den kunde åka förbi, då saktar gubben ner farten å tar ner rutan å säger jävligt bitskt att nästa gång de går lösa på vägen så tänker jag inte stanna för de utan då blir de påkörda!!...e va??....har de på något sätt hindrat dig nu att köra förbi frågade jag...då drog han bara igen rutan å åkte iväg i en redig fart....hur e folk funtade egentligen, kanske va så att han inte fått nått på länge vad vet jag!! =P
Nåja...idag står arbetsträning på schemat kommer en arbetsterapeut från arbetsförmedlingen dit å ska kolla mina arbetsuppgifter...bilen står där den står men John har hyrt en bil så vi kommer till Örebro på jul men vi har inte råd...han behöver inte dra på sig mer jobb för att vi ska komma iväg...han e ju helt jävla slut å de inte så konstigt som han jobbar...vill ha gubben med ett par år till ju!...näppedi ha de gott å ta hand om er!!


Nova inte ett dygn ens


lillpluttan 3-4 v gammal


å idag e hon stora hulliganen!! =P

Vilket väder...

Publicerad 2010-12-19 15:52:20 i Allmänt,

...ja ni de har snöat hela natten å de gör de även nu....de e nog flera dm som kommit ner nu. De ligger så fint på träden å jag njuter i fulla drag -7 grader e de bara så de e ju inte kallt heller!!
Idag fick jag med mig gubben för att träna med tjejjerna på skolgården här i Bestorp...går ju inte att träna där i v för på kvällarna e de ju mörkt där. De va inte plogat så man fick ju pulsa runt i snön med vad gör de. Nova e verkligen rolig att träna med, Annie e seg å har svårt med bakpartiet...har märkt när hon ska sätta sig att de tar lite tid å komma ner på rumpan =(... vi har ju tagit odling på hennes öron så vi får se vad de visar, veterinären tycker de e konstigt att hon inte blev bra av sista kuren som var en dunderkur!!...nåja nu ligger tjejjerna här brevid i sängen å sover gott...ha en fortsatt trevlig kväll!!Nova i linförigheten


Ställande under gång, Nova


Läggande under gång, Nova


Annie va ju som skrivet lite loj så hon fick bära runt på bollen*L*


Den vackraste<3


..och så de lilla kvicksilvret


Ja då va de lördag då...

Publicerad 2010-12-18 12:14:48 i Allmänt,

... å vad händer här då??.... så lite som möjligt...funkar ju inte att göra så himla mycket utan bil, John e till stan å ska dra åbäket till bilverkstan så får vi se när de har tid å kolla upp den, vi kommer ev inte kunna att ta oss till Örebro å fira julen med familjen men jag e ju ingen vän av julen heller så de kan väl kvitta...däremot så älskar jag ju julematen å då speciellt dopp i grytan!!*L*.
Annie å jag ska ta oss ut i snövädret å pulsa i skogen....den lilla fick följa med husse in till stan å göra den osäker istället för lilla Bestorp!! =P
Pratade med min läkare ang värken, fick en ny medicin och ordination att endast gå max en halvtimme om dagen!! Eller hur??...de funkar ju inte alls de...tror inte att de har med mina promenader att göra ett dugg...har de tre åren jag haft Annie alltd gått långa promenader utan att de påverkat mina ben...men han var inte villig att gå vidare med undersökningar eftersom mina prover var så bra så nu ska jag byta vårdcentral...skitställe sen Carema tog över!!
Ha en bra dag å ta hand om er!! kramelikraaaaam

Jaha ja...

Publicerad 2010-12-16 20:16:35 i Allmänt,

...Annies öra e fortfarande inte ok...odling tagen, Novas tumörer ska tas bort vilket inte blir en rolig operation då de ska tas bort en hel del på huvudet å de finns ju inte så mycket hud på huvudet så hon ska va i stillhet...hmm...hur nu de ska gå till med fröken kvicksilver....TACK KICKI FÖR HJÄLPEN IDAG!!!

För snart ett år sedan...

Publicerad 2010-12-15 09:21:52 i Allmänt,

...ja vid den här tiden för ett år sedan började jag bli lite nervös för min Annie...hon var riktigt stor å hade gått upp tio kg...de som kan de här med dräktighet trodde att hon väntade ca 10 valpar vilket inte jag hoppades på..kändes som de va väldigt många valpar för en första gångare men Annie kommer ju själv från en kull med 12 st.
Hon var beräknad till den 19 dec men gick över två dagar vilket gjorde de ännu pirrigare. Men jag var så imponerad av att hon var så otroligt pigg...jag var ute med henne å vi busade å tränade även lydnad in i de sista och uppfödaren var hos oss  och hade sin tik med så de busade runt å hade dragkamp...på förmiddagen den 21 började vi märka att de närmade sig men sedan vid 18 tiden på kvällen kom den första valpen som dessutom kom med rumpan först, de va kritiskt med henne å uppfödaren ville ge upp efter 20 min men John fortsatte med att försöka hålla liv i henne vilket han oxxå lyckades med...sen kom de fem st fram till kl 23 sen dröjde de fram till 6 på morgonen innan den 6e kom...då hade Annie fått sex fina tikar som vägde mellan 308-450 g. Nu trodde vi att de va över å de kändes inte som att de fanns någon mer...vi väntade bara på att de sista av fostersäckarna å moderkakan skulle komma ut...efter nio timmar kommer de en liten parvel, en liten hane som var så tunn att vi inte trodde att han skulle klara sig, han vägde 137 g  men där tog vi rejält fel...efter 3 timmar så hade han ätit upp sig till över 300 g å den livsglädjen som fanns i honom gick inte att ta miste på...Jag har tur som fått träffa alla utom den förstfödda å alla e så otroligt fina å deras ägare e bra människor å har verkligen de som sina familjemedlemmar...trodde aldrig att jag skulle behålla en valp eftersom jag inte e en valpmänniska men så blev de å jag har svurit ve å förbannelse över denna lilla obstinata tjejja men hon e heeelt underbar mellan varven...hon skulle nog kunna få en rejäl bokstavskombination just nu!! =P


Trots att Annie va så stor så skulle hon ligga på rygg i soffan


Dagarna innan hon fick puppisarna


Här ligger de sju små underverk


Sover tryggt hos mamma Annie


Nova från igår

Luften har gått ur...

Publicerad 2010-12-14 09:39:32 i Allmänt,

...jag känner mig helt jävla tom både i huvudet å i känslorna...när ska all jävlighet ta slut????
Tjejjerna börjar iaf bli bättre från magsjukan så de e ett plus i kanten...MEN igår kom nådastöten ang bilen, de va inte de felet de trodde utan ett ännu större å dyrare fel nämligen 22 000 kr...vart ska dessa pengar tas ifrån??...bilen måste lämnas in å de tar verkstan en hel dags arbete att plocka ner den å de vet man ju att deras timpening inte e den billigaste =(
Sen ska tjejjerna till veterinären på torsdag morgon för båda e krassliga i öronen å e inte bra ännu...de e då min ÄNGEL Kicki träder in å hjälper mig...hon kommer hit å hämtar mig å tjejjerna för att köra oss till veterinären fram å tebax....e lyckligt lottad som träffat en sån underbar människa som henne....TACK KICKI DU E GULD VÄRD Å LITE TILL!!!
Hoppas ni alla får en bra dag å tar tillvara på era nära å kära...ring de där samtalet du tänkt så länge men de har inte blivit av...man vet aldrig vad livet har på gång framför oss...

OCH på tal om de tionde så fungerar inte vår hemtelefon...ska visst till nått när man byter till fiber å de ligger på  ICA i Sturefors....man kan ju inte tänka på allt heller men får se om John får med sig de när han åker hem ikväll!!


Kickis små underbara charmtroll, Leo


å söta Tyra!!!

Skitbil...

Publicerad 2010-12-13 11:18:06 i Allmänt,

...igår hade John fått igång bilen men de va öppet i tanken pga att han fått kopplan runt pånått vänster för att få bilen att gå. Vi åkte in till Krister utan några större problem å John å de fixade med bilen medan jag tog en timmes runda på Tinnerö med tjejjerna å Cattis. Båda mina tjejjer har magsjuka å igår kom de även bakvägen, tidigare har de bara spytt...men nu har de även kommit andra vägen....e väldigt less på allt skit som e kring tjejjerna nu å less på mycket annat oxxå för den delen...iblans så undrar man vad meningen e egentligen å varför man går igenom saker som jag vet inte e helt ok....att ta tag i saker å ting känns bara jobbigt just nu men jag ve ju att de e ohållbart i längden...tebax till bilen då...när de åtgärdat de som skulle göras så stoppade jag in tjejjerna å kom väl inte mer än två km så tvärdog bilen...stod efter vägkanten med varningsblinkers å motorhuven öppen men tror ni de va någon som stannade??...jäkligt kallt ute å säkerligen en 30 bilar som bara åkte förbi, John kom efter ett tag så jag fick ta golfen hem...inte kul att ha tjejjerna liggandes i baksätet men vad gör man??. Vi har ju dessutom automat så de e ju inte läge att boxera någon längre bit men de gjorde de iaf tebax till Kristers verkstad så där står eländet nu...ska in till AF i eftermiddag å John ska fixa bilen å så får vi se om den går igång...hoppas kan man ju!!
Ha en bra dag trots att de e måndag!! =P


Underbart väder hade vi å jättekallt igår så nått positivt va de igår iaf
Raslös som bara den....

Publicerad 2010-12-11 19:55:14 i Allmänt,

..ja de e bara förnamnet...känner att jag bara vill göra nått idag men sitter ju där jag gör å kommer ingenstans... John e på julbord å de e väl de som gör att de suger lite i "umgås med någon tarmen"...har suttit ute på Youtube å lyssnat på massa gamla godingar å fått en massa återblickar å minnen....så nu bjuder jag på några av mina favvisar just för stundenMycket snö..

Publicerad 2010-12-11 14:43:16 i Allmänt,

...har vi å de märks på viltet som drar sig närmare bebyggelsen, fick veta att en älgko med 2 kalvar går här ute på gärdet...inte så konstigt att lillan e så till sig å vill ut dit...i morse gick jag Skruvkulle rundan å de va såå mycket spår kring vägen där vi gick så nog e de massa djur som springer här i krokarna. Igår kväll var jag så nöjd med den som vann Idol...japp Jay vann å jag har ju hållt på denna yngling hela tiden!!*L*
John åkte nyss åska på julbord med hemvärnet...de e honom väl unt att komma hemifrån å slippa lägga massa tankar på jobbet å hans chef som tror han e en guds gåva till mänskligheten...jag tål inte gubben å han får överhuvudtaget inte träffa hundarna då han bär sig åt som en jävla idiot...han e en gammal hundförare å jag kan bara föreställa mig hur jävlig han kan ha varit mot sin hund...han gav sig på Annie å skulle trampa henne på tassarna å skulle ha igång henne å skälla å när hon gjorde de så vråla han i åt henne å hålla tyst...efter de så har han inget med hundarna att göra...han å hans fru kom å skulle kolla på valparna när de va små vilket vi inte visste att de skulle komma...då gick Annie fram å visade helt demonstrativt att han inte hade nått med hennes valpar att göra...hon ställde sig mellan honom å valplådan så de fick gå ut därifrån!
Han lovar så mycket men e så peningakåt å de e John som får ta de lassen trots att de bara e de två så kan han inte byta av John. När jag skulle flytta hit så sa jag till John att jag inte tänkte flytta hit om han skulle fortsätta jobba som han gjorde för han va som en zombi jämt...han skulle då få vara ledig varannan fredag å måndag...alltså fyra sammanhängande dagar så han kom ikapp lite med sömnen men HUR ofta tror ni de har inträffat på de 3 åren som jag snart har bott här??....de går nog att räkna på mina tio fingrar...John börjar nu tröttna å har börjat kolla runt lite på andra jobb...hoppas han kommer ifrån Håkan å kan komma ner i mänskiga arbetstider...

Ha en fortsatt trevlig lördag....ska roa mig att springa nere i tvätteristugan ikväll!!Saknar spårgänget men har ju inte tillgång till bil så jag tar mig in till stan

Nöjd..

Publicerad 2010-12-10 11:24:36 i Allmänt,

...ja jag e verkligen nöjd med dagen på arbetstäningen, jag tog upp en av damerna till den andra å vi blev sittandes en timme å småprata om ditten å datten...frågade ju en del å sa att de fick gärna be mig hålla snattran för jag tycker de e så intressant å höra de gamla berätta om gamla tider...men de tyckte de va kul när jag frågade å de kom ihåg gamla minnen som de inte tänkt på på länge....man hajjar till lite när jag frågade om de hade barn, ja då säger den ena två grabbar har jag allt å båda e pensionärer nu!!*L*...ja så tänker man ju inte direkt att deras barn e pensionärer oxxå!...solen strålar å jag ska dricka öl ikväll...e inte ofta som jag dricker nått eftersom jag äter de mediciner som jag gör så idag hoppade jag över medicinerna...ska absolut inte göra nått alls ikväll...blev bara så otroligt sugen på öl i veckan å här får vi hämta ut alkoholen i affären så bilen som fortfarande står behövde jag ju inte!!...ska ju naturligtvis titta på IDOL ikväll å ringa MASSOR å rösta på JAY...bara älskar hans röst...waow!!!!
Hoppas ni får en underbar helg å ta hand om er!!!

Nova e billig som bara den...

Publicerad 2010-12-08 16:43:37 i Allmänt,

...ja den lilla står inte högt i kurs nu vill jag lova....igår när jag arbetstränade fick de va i köket då hon tidigare börjat tugga sönder Johns bäddmadrass...igår fick min nya matta se sig uppfransad å trasig...ett stort jäkla hål i den...så i morse när jag skulle iväg så bäddade jag ihop sängen å tog överkastet å bäddade runt heeela sängen med den så hon inte skulle få för sig nått, men de fick hon madrassen e sönderbiten å en kontakt till stjärnan e oxxå söndertrasad i microbitar...j***a hund e lindrigt sagt nu....tog med henne ut i skogen å körde slut på både henne å mig med en massa röjj i den djupa snön....sen så har hon börjat kissa inne igen å jag ska ju till veterinären för att jag misstänkt att de e på väg tebax med urinvägsinfektionen å hon har oxxå börjat skaka å klia på öronen lixom Annie så nu e de två v sedan sist vi var hos veterinären så de e väl dax nu OM bilen e fixad tills ikväll vill säga...
Arbetsträningen idag gav mig sådan otrolig energi...var inne hos en go liten dam som varit sängliggandes i ett år...hon var så glad att jag tog mig tid å sitta hos henne en stund, hon berättade att en annan dam i huset var en nära vän till henne men de träffades nästan aldrig för ingen av de kunde ta sig till den andra...sa att jag skulle ta med den kvinnan upp till henne på fredag å dessa ögon å tacksamheten hon visade gjorde mig alldeles gråtmild...vad händer med våra gamla, hon sa att de inte hade tid att ta de till varandra...men den tiden måste väl få finnas!!!...ja jag kände en sån energi när jag gick ifrån henne och visste att jag gjort henne så glad!!


..de som gjorde mig mindre glad när jag kom hem var denna synen! =(

Japp...då ska jag...

Publicerad 2010-12-07 10:19:14 i Allmänt,

...snart iväg å arbetsträna...de e så goa de äldre å har verkligen humor trots sina krämpor...var en av de äldre som sa till mig en dag att...förstår du Kicki, hade jag inte haft alla dessa krämpor att gnälla över vad hade jag att prata om då??...de va förstås med glimten i ögat hon sa de...hon e 89 år å pigg å alert som få...sen finns de ju de som mår mindre bra å de e jobbigt att se när ångesten griper tag i de när de mår så dåligt att de själva inte vågar somna för de vet inte om de vaknar igen...beundrar folket som jobbar med de här dagarna i ända...jag e inte alls rädd för döden, bara för hur vägen dit kommer att se ut...har sett både pappa å en nära vän kämpat mot cancern som tillslut vunnit kampen....den ångesten å värken som funnits i deras kroppar e så fruktansvärt jobbig för de å när man står brevid å tittar på å inget kan göra...den vägen hoppas jag att jag slipper att gå...näppedi..dax å fixa till sig..idag e de ganska skönt ute så man slipper bylta på sig en massa kläder


...man kan stå å titta på de hur länge som helst när de busar runt

Vad ska man göra???

Publicerad 2010-12-06 11:09:07 i Allmänt,

...fick papper från FK att de drar ner min ersättning from den 1/12 till 75% i 37 dagar å sedan till 65%...vilket resulterar i att jag får ut drygt 8000 i månaden....som de e nu så går de ju knappt runt å hur ska de gå när de drar ner till denna summan??
Vi kommer inte att klara av att dra ner mer på våra utgifter...de vi har e våra räkningar plus hundarnas mat å försäkringar, vi unnar oss absolut ingenting som de e nu!!
Tankarna snurrar över hur man ska lösa de här...John jobbar så jäkla mycket ändå å ändå så ser de ut som de gör...vill inte ens tänka tanken om vad som måste göras för att vi ska dra runt de är =(... Pratade med AF nyss å de sa att efter de här 300 dagarna så kan man gå in i ett annat projekt men då med dessa 65%!...hur fan tänker de att de ska fungera...vilken jävla sopregering vi har...klyftan blir bara större å större mellan fattiga å rika...de som redan har ska roffa åt sig mera...jag kan förstå de som lever helt ensamma som hamnar i den här sitsen att de tänker tankar på att göra slut på eländet...de får slåss mot AF, FK å läkare....men vem orkar de när man mår som man gör redan innan de här drog igång med regeringens tanke att ALLA ska ut å jobba oavsett om man e dödssjuk i cancer eller har andra svåra krämpor...ibland när jag mått som sämst i värk å hela skiten med att försöka komma på fötterna så har tanken slagit mig oxxå när de varit som mörkast...vad har jag att tillföra mina närmaste??...bara massa krångel å strul med pengar å ett jävla dåligt humör när de e som de e...INGET positivt alls har jag att ge de som står mig närmast!!...MEN jag har varit för feg att ta de steget, vilket jag förbannat mig själv för flera gånger...men de finns väl nått här i livet som håller en kvar även om de e svårt att se ibland...jag e ju ändå lyckligt lottad som har mina två barn, mina hundar å gubben....de e inte fy skam de heller*L*
Nej försöka rycka upp sig å se nått positivt i de här vilket e jävligt svårt...kanske ska gå å köpa mig en trisslott!! vem vet...kanske finns de en vinst där ute som bara väntar på att jag ska köpa den lotten!!


Tack för att du står ut med mig!!<3

Linus å Lina
.. å de finaste jag har e mina barn<3<3


Sist men inte minst de fyrbenta<3<3


De e absolut INTE så att de tankarna finns nu men de har gjort de

bloggtorka...

Publicerad 2010-12-05 15:39:49 i Allmänt,

...har jag nu men några rader ska jag väl få ihop!
Vår bil e stendöd å de e inte så kul å bo på landet då...får avstyra mitt läkarbesök igen imorn vilket känns förjäkligt. Skulle ha åkt med Åsa in imorn men hennes bil e oxxå trasig nu, så jäkla typiskt...men men de e väl bara att gilla läget ett tag till...missade oxxå brukslydnaden idag.
Johns syster Tuttan kom hit så vi gick ut i skogen å pulsade i snön i två timmar så nu e man lite lagon skönt trött å tjejjerna sover som två små grisar å snarkar mer än ljudligt. Lillan har skött sig exemplariskt i skogen, hon har sprungit iväg på flera spår men vänt om när jag ropat in henne så nu hoppas jag att hon har släppt de här med att springa på viltspår....igår blev de inte så mycket gjort var som en zombie efter allt sovandes i fredags men sov riktigt gott i natt med!!
Hoppas er helg varit till belåtenhet å e pigga å alerta, kräksjukan e på gång å jag hoppas innerligt att jag slipper den!


Så här såg Annie ut för ett år sedan, den 21 dec fick hon ju sju
små underbara valpar, 6 tikar å en hane...tiden bara rusar iväg

Nova 1 v gammal

Nova 3 v

Fröken hulligan idag!*L*

Japp fredagen...

Publicerad 2010-12-04 10:18:17 i Allmänt,

...bara rasslade iväg, kanske beroende på att jag sov bort näst intill hela dagen å inatt har jag sovit som en klubbad oxe....vaknade 8.20 å fattade nada. Läskigt när man e så trött så man inte vet vart man ska ta vägen, var bara ute med tjejjerna på kisserundor å sen sov jag igen...när man vaknar vet man inte vilken sida på dygnet man e på.
Vår bil har lagt av helt å de e inget som funkar, John har kollat upp lite å de e nått i tanken som ska pumpa fram dieseln som troligtvis har pajjat...billig historia om de e de...endast 3700 kr...precis va vi behöver nu! =(. Har fått styra av både veterinär å läkarbesök i veckan pga bilen men på måndag åker Åsa in till sin läkare å jag har en tid då så då kommer jag in till stan å får handla oxxå...
Kollade faktiskt på Idol igår å min favvis från dag 1 e Jay...vilken röst han har å igår fick han visa de ordentligt...lägger upp hans hitentills bästa låt i Idol...ha de gott å ta hand om er....idag e de endast - 5 grader ute så snart får man plocka fram sommarkläderna igen!! =P


Otroligt trött...

Publicerad 2010-12-01 14:05:07 i Allmänt,

...e va jag e idag...har haft svårt att sova ett flertal nätter pga värken i benen som inte vill ge med sig...men var å arbetstränade idag å även igår...skulle haft med mig kameran ut i morse vid halv sju när vi kom utanför här på gångvägen så stod de fyra vackra Hjortar...de stod stilla ett par sekunder men sen drog de iväg...de tyckte nog inte att jag å tjejjerna var nått att se på!!*L*
Drog iallafall ut i skogen med tjejjerna å idag biter de i kinderna! -22 grader har vi men strålande sol så de va ju en härlig tur även om vi bara var ute en timme så kände vi nog oss nöjda både tjejjerna å jag för de har sovit sen vi kom in å de e två timmar sedan...lillan får vara lös nu å hon har alltid en boll i munnen som hon stolt bär på har peppar peppar inte dragit en gång sen hon fick börja bära på bollar de e hennes ALLT!!=P
Nu ska jag gå ner å se om bilen startar...den va heeelt död igår å även fast John var å köpte nytt batteri så hände inget, han åkte in å köpte en motorvärmare så den har stått på i tre timmar nu så håll tummarna att den hoppar igång...fick avboka min sjukgymnastik idag då jag inte kunde ta mig in till stan!!...lite foton från dagens promis!!


Snömonstrena!


Det som göms i snö...letar Nova fram!!*L*
Novas framfart

Annie

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela