Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Kan man bli...

Publicerad 2010-02-24 16:24:54 i Allmänt,

...annat än kär??!!??...de två finaste i världen av de fyrbenta!!!


Här kör vi lydnad från 9 v ålder!! =P


Söööööt <3

Ja vi har ju...

Publicerad 2010-02-24 13:07:38 i Allmänt,

...som jag skrivit innan en vattenskada i v-rummet...igår efter att vi har ringt om snömängden på taken för ett par v sedan fått snön bortforslad NER på vår ballkong, snön räcker en bit över ballkongen nu och vår dörr går inåt, HUR tänker man då??...vi får in snön i lgh om vi öppnar upp, jooo de kom på den geniala ide´n att trampa till snön vid dörren å lämnar eländet kvar!!...vattnet fryser på emellan fönstrena å de drar attans så kallt på golvena...inga värdsliga problem men det e störande!!. Det går så bra med Nova och Annie tuktar å förmanar den lilla, gick en lite längre sväng idag med båda och hon går så fint i kopplet, vill gärna bita Annie i kinden men det gör hon inte allt för många ggr!!


Så här ser vårt fönster ut, vackert eller hur men ingen
vidare trevlig kyla som letar sig in!!!


skön sovstil!! =P


Här sovs det på rad


Halvseg liten fröken

Nu känns det...

Publicerad 2010-02-23 11:31:09 i Allmänt,

...lite bättre när jag fått ventilera med couchen på Aura om hur jag känner å vad jag egentligen vill!!...hon ska försöka hjälpa mig ut på arbetsträning och hade många olika förslag som kan bli nått bra utav, där ibland ett jobb där de ska plantera ut "vilda växter" på Tinnerö...med andra ord så e de uppdrivna vildväxtna plantor där de tagit frön ute i naturen å sår för att sedan sättas ut i naturen igen...jäklars så invecklat det här blir...haha...nu vaknar "lillan" så nu drar jag ut med henne, tjingeling!!

Tack Lina...

Publicerad 2010-02-22 12:11:38 i Allmänt,

...och Linus för det fina inlägget å den fina kommentaren. Har varit på Aura idag och jag gick inte dit med några större glädjesteg. Känns som jag gjort det här förut. Vi har fått vattenskadat i vardagsrummet och fönstrena har börjar spricka sönder eller inte fönstrena men fodren...vår kära hyresvärd har ingen uppbackning på helgerna och jag fick tag på de idag...till svar fick jag att det går att lämna meddelande å någon gång under helgen lyssnar de av MEN deras son fyllde 40 i helgen så de hade haft en massa folk där!!...OCH??...vad hjälper de oss när vattnet rinner in mellan fönstren å fryser till is...irriterat e va de e!!...Nova har varit här en vecka nu å de funkar jätebra...första bajsolyckan skedde igår...de e sååå kalllt ute att hon får kramp i benen å vill inte gå, vilket e förståeligt...idag har vi -22 grader å de e inte humant för den lilla att gå några längre sträckor å mer snö ska de ju bli!!!

De e mycket skönare å ligga i bädden å tugga på leksakerna

Gästbloggar

Publicerad 2010-02-21 15:35:08 i Allmänt,

Hejsan alla gammtackans läsare Lina här, Kickis dotter.
Hoppas allt e bra med er och att ni har en underbar söndag!

I skrivandets stund ligger jag i stugan uppe i Idre och har det bra=))
Morsan slipper oroa sig för våran bilfärd upp hit för vi är framme hela. Nu får hon allt invänta hemresan bara;)
Men ni ska se att vi tar oss hem hela från den med.

Vad ska man skriva som en gästbloggare i någon annas blogg då?
Valfritt kan jag tycka.

Men klart det ska handla om min underbara mor<3

Det är trots allt hon som orkat med mig genom alla åren, hon som vart den största delen till att jag ens finns idag.
För över 23år sedan så gick hon där med feta magen... den va så stor så hon kunde ha sin tallrik på den när hon åt och hon svor säkert över att bli av med den så fort som möjligt=P
I den stora magen fanns jag och även min älskade bror Linus<3
2 små linslusar som idag har blivit stora och självgående... kunde du tro det?? haha.
Men bara för att man blir äldre och självgående behöver det inte betyda att man släpper kontakten med sina föräldrar... jag har släppt kontakten helt med min far men har fortf min kära mor kvar och henne släpper jag ALDRIG!
Mamma betyder otroligt mycke för mig och hon finns ALLTID där.
Vi har haft våra stunder genom åren men vi har tagit oss ur det och glömt och förlåtit och det är jag väldigt tacksam för.

Jag och mamma har kontakten dagligen för vi har oturen att inte bo grannar... även fast jag många gånger önskat det. Men desstu roligare har vi när vi väl ses!
Vi har ju ett gemensamt intresse och det är våra hundar<3 Vad gjorde vi utan dem?

Vad vill jag med detta inlägg säga då??

Jo att jag ÄLSKAR min mamma och kommer alltid att göra det!!!!

 Mamma är inte bara ung hon är SNYGG med!!!Ha en underbar söndag!
//// Linaa

Nu får det...

Publicerad 2010-02-20 11:24:18 i Allmänt,

...väl ändå finnas en ände på detta snöande...det hinns inte med att ploga heller å jag ser dessa gamlingar förtvivlat försöker komma framåt med deras rullatorer...det hjälper ju inte för de att gå på vägen heller då de endast finns bilspår att gå i. Nova hon gillar verkligen snön å plogar sig fram efter Annie, hon fryser rätt så lätt så de blir runt kvarteret å inget mer...Annie å jag var nyss ute på en runda, haha känner mig som en pigg 90 åring när jag ska pulsa mig fram i ett par dm med snö å så e de sååå förbenat halt under, hade någon med mig idag som INTE tyckte att jag skulle vurpa för de va nära ett flertal gånger...körde lite upplet i snön med Annie...tyckte hon va riktigt skoj!!!...näppedi...ska hoppa in i badet för trots att de e kallt ute så blir jag sååå svett av att pulsa runt...ha de gott å ta hand om varandra!!....e sååå förbenat orolig, min dotter e på väg till Idre idag från Alunda...e ju en bit att åka å till och med John som kör lasbil med släp kände att de va halt ute på motorvägen!...Stumpan...sänder ALLA tankar till dig å de övriga att ni kommer fram helskinnade!!!


Frukosten e avklarad!!*L*

Jag e sååå...

Publicerad 2010-02-18 16:24:21 i Allmänt,

...jäkla ARG!!!!!...var på en info möte idag om nått som heter AURA, det passar inte mig att gå detta då jag gått flera liknande program i samverkan...det var ett info möte och därefter skulle jag få säga till på AF om jag ville gå det eller inte, sagt å gjort så ringde jag å tycker att det e en upprepning av de övriga jag gått. MEN fick jag säga NEJ till detta???...NOPPE...jäkla skiiit...varför kan jag inte få tacka NEJ???....vill hellre arbetsträna ju...det här e fem dar i veckan, poängterade detta på infomötet att har man gått sjukskriven i 3 år så kan de va tufft både mentalt och när man har den värken man har att gå 5 halvdagar i veckan till att börja med...men så såg planen ut så nu ska jag börja på måndag med STOOOORA protester från min sida....f*****n va ilsk jag e nu!!!!!!!!!!!!!

Annie har demonstrativt lagt byxbenet mellan sin tass å bädden
å sover gott när Nova inte törs ta det!!!!*L*

Trött som bara den...

Publicerad 2010-02-18 10:36:14 i Allmänt,

...ja de e ett jäkla spring i trapporna upp å ner med lillan MEN det e de värt...har fått tebax värken i nacken å armarna MEN det visste jag ju skulle komma som ett besked på posten!!. Det funkar över förväntan, det som kan störa mig e att människor bara tar för givet att de SKA hälsa på Nova...de stannar med cykeln, hoppar av å kör ner näven till henne å ska hälsa...har fått säga ifrån flera ggr och de som jag sagt till ställer sig heeelt frågande till mitt NEJ...vad e de som e svårt att förstå????...hon har nyss kommit hem, inte varit ute innan, hon e heeelt NY i vår familj...ja jag blir faktiskt jäkligt upprörd att folk inte kan förstå det här...MEN MEN...hon blir snart stor å då vill INGEN komma fram å hälsa istället!! =PTvå trötta fröknar!!! <3<3

Promis å kameran med...

Publicerad 2010-02-17 14:02:26 i Allmänt,

....ja nått annat e ju inte att tänka på. Gick en vända till utkiket å tebax med fröknarna å Nova e otroligt duktig att gå i koppel, har inte varit nått stret å drag å läskigt alls. Hon sover gott på nätterna, piper lite innan hon somnar sen sover hon gott. Passar på medans hon sover å lägga in några foton...Annie tycker de e jättekul med Nova som får agera "pipleksak" åt Annie!!!

Lite kallt om tassarna!!


Bus mellan tjejjerna med en liiiten kampleksak


Ser hon full i faaan ut lr?? *L*


Än så länge har Nova inte så mycket att sätta emot
men hon försöker verkligen!!!!

Annie blir...

Publicerad 2010-02-16 08:37:25 i Allmänt,

...fyra år i dag, grattis min fina!!<3...blev en för tidig fördelsedagspresent i Nova igår!! =P. Ja min fina har varit hos mig drygt två år nu å de e heeelt klart den bästa tiden och rehabiliteringen jag kunnat få i henne!!!
Alla hjärtans dag...

Publicerad 2010-02-14 07:59:42 i Allmänt,

...de e inget jag firar direkt, tycker att man ALLTID ska kunna visa de man älskar att de betyder något för en...VARFÖR en speciell dag??....idag blir det träning av på klubben och ska dra med mig John dit...han ska ju gå en personspårkurs med Annie och har inte tränat nått alls med henne...Lydnaden e ju nått som jag har jobbat med så nu ska vi försöka få honom mer insatt i det hela, Annie e ju så otroligt mammig och det ska bli så kul att de två gör nått tillsammans utan mig, valpkursen startar i april som jag ska gå med Nova. I morgon ska vi hämta hem den lilla fröken, e ju heeelt nytt för mig, senast jag hade valp var -86 så de e ju några år sedan. De va barnens pappa som kom hemdragandes med en valp utan min vetskap..jag var gravid med Linus och Lina i 6 månaden och han jobbade i Stockholm och jag bodde i Sala...han lämnade Vicky hemma hos mig vilket var allt annat än roligt då jag var stor som ett hus å hade svårt att ta mig fram. Så den lilla fröken blev inte så långvarig då de va ett himla pyssel  att få på barnen kläder, de e födda i nov så de va kallt å en massa snö då å  sen ut ut med en valp... i bland så undrar jag vad som rörde sig i huvet på deras pappa när han  trodde att JAG skulle ta hand om både barn å valp å han jobbade borta i veckorna. Men det löste sig till det bästa, Vicky kom till en bra tjejj som jobbade med henne. Nu ska jag ta å gå ut i snörusket med min fina!!....ha en bra dag å visa inte bara idag för de som betyder nått att de gör det, ett litet ord, en handling i vardagen betyder så mycket mer...

Ibland så blir jag...

Publicerad 2010-02-13 18:45:16 i Allmänt,

...lite fundersam när man skriver sin blogg för att uppnå ett visst antal personer som läser den....har inte förstått detta...JAG skriver i min blogg för att jag älskar att skriva av mig och om de sen e människor som tycker om att läsa det så e de ju en bonus. Idag blev ingenting som jag hade tänkt, skulle ut å gå i skogen å träna med Annie hade jag tänkt men efter frukosten la jag mig en stund för att jag hade sån skallebank och somnade....kvicknade till när kl va 12.30...helt mosig å kände inte alls för att träna så vi skippade den biten. Vi åkte iväg å köpte foder till Nova iaf så nått har vi uträttat. Nu e de osigt i hela lgh, blev sååå sugen på Pannkakor med jordgubbssylt å glass...va år sedan jag åt det sist så nu e jag mätt å belåten!! =P....ska knöla ner mig i soffan hos Annie och John OM jag får plats...haha...de vet jag redan nu att jag inte får så jag får inta fotöljen istället...ha en bra kväll å ta hand om varandra!!!


Nova e nybadad, de va ingen positiv grejj!!

Lycka e att...

Publicerad 2010-02-12 16:05:07 i Allmänt,

...för första gången på väldigt länge få åka upp till klubben å träna med Annie...körde bara fritt följ och inkallning med ställande å hon gjorde det med bravuuuur!!!....har saknat det här så otroligt mycket där vi får jobba oss fram till bra resultat!!!...sammspelet mellan oss när vi tränar e ju A och O

Gamla foton MEN som säger något om min kärlek till fröken

Haha...vilket...

Publicerad 2010-02-12 08:45:01 i Allmänt,

...gensvar jag fick på förra inlägget!! =P. Trodde de va lätt att få er att lägga upp ett foto på någon som ni e lika!!. MEN det jag mest e stolt över e att de flesta säger att jag och min dotter e så lika, min son e sååå lik min pappa vilket oxxå e så kul att få höra...när han va liten kallade några Linus för lill Bosse efter pappa!!! Nu ska här grejjas...eller nåja...ska dra fram snabelmonstret å torka golv, har ju som skrivet å jag längtar efter lilla hulliganfia som kommer på måndag....det e med skräckblandad förtjusning som vi hämtar hem henne...vet ju inte riktigt om de funkar med min nacke å armar...ställer oxxå väldigt höga krav på mig själv och vill ju inte att Annie ska bli sittandes i kläm för att lillrottan flyttar hit....jag sätter upp MÅNGA måsten för mig själv å då blir jag så förbenat stressad över att inte hinna med de jag tänkt...å då blir jag väldigt irriterad å tål ingenting...näppedi...fram med monstret bara eller kanske ska försöka få lite lydnad på den oxxå så kanske den sköter sig självt!! =PMina fina kiddos å jag för några år sedan


Alf och pappa

Tyckte de va lite kul...

Publicerad 2010-02-11 16:14:07 i Allmänt,

... på Facebook kan man lägga upp ett foto på någon kändis som man har fått höra att man e lik...jag har fått höra flera stycken, bla Agneta Sjödin, Petra Nielsen och Åsa Waldau...eller Kristi brud som hon oxxå kallas...någon som antar utmaningen???...lägg upp ett foto på den du liknar så får vi se om vi tycker det

 

Har ju inte så många foton på mig själv så de här får duga

Tänk va gott...

Publicerad 2010-02-11 15:10:13 i Allmänt,

...de kan göra en med en timmes promenad i skogen, Jea jag å hundarna var ute å fotade å pulsade i snö...så nu e man svettig nöjd å glad igen!!...strålande solsken gjorde ju inte promenaden sämre!! =D...här kommer underbara foton från idag...om jag får skriva det själv!!


Solstrimman på snön e så finSolen på den lilla snöhögen


å min vackra tjejja så klart!!


Tyckte de såg så roligt ut...störst går först

De e då själva...

Publicerad 2010-02-11 10:53:31 i Allmänt,

....faaaan rent ut skrivet...mitt blixtlås på jackan gick sönder å JAG har ingen mer vinterjacka som jag kan ha...lovade mig själv att ALDRIG mer sätta mig i den sitsen att bli så här tjock igen MEN det sket sig i böjen...tjock, rund ja de e former de med men inga roliga sådana...ser ni på fotot i förra inlägget??....så vill jag se ut igen MEN de e så lätt för andra att säga att de e ju bara att börja banta å gå ner i vikt...NÄÄÄÄ...de e de inte, har man ett matmissbruk så e de inte så BARA!!....vet att de bara e jag som kan göra något åt det här å ALLA metoder som man kan få hjälp med kostar ju en jäkla massa pengar....suck...ja ja...bättre å va överviktig än skitviktig va de nån som sa...kanske ska haka på den teorin då!! =P


..på tal om de tionde, saknar er mina...

...fina kiddos...hoppas vi ses till påsk alla tre!!!<3

Lååångtråkigt....

Publicerad 2010-02-11 09:32:55 i Allmänt,

....ja man e som ett liiitet barn ibland...dagarna går sakta men säkert framåt och jag har ju min fina skrutta hemma som snackar å håller låda!! =D. Hon har varit satt på noll mat sen i söndags MEN jag klarar inte av att se henne såååå hungrig som hon varit...har gett henne kokt fisk å ris och idag fick hon havregrynsgröt med en dl av sin mat i. Mjölken har nästan försvunnit, e i ett tuttpar som de fortfarande känns att de e nått där i. Idag e de tvätteristugan och nu fick jag fingrarna ur å skurade vardagsrumsmattan...e ju ingen ide´ å ha mattor liggandes på golvet när fröken kroketiilen kommer hem!!*L*. Känns redan att de blev för mycket med mattan å den ska ju släpas upp för ALLA trappor oxxå för den hinner ju inte torka tills tvätteripasset e slut. Nu har jag gnällt "min dos" idag såå nu e de nya friska tag som gäller...blir skogen efter tvättstugan...ska bara trycka i mig lite medicament så e jag fit for fight igen hoppas jag!!... kramelikraaam å ta hand om er!!! <3


Satt å tittade på mina gamla foton...
längtar tills de här vackra fåglarna är
tebax i Rosenkälla sjön, kan titta på de
i all oändlighet, stolta å graciösa e de!!

...får se om vi ska anmäla Annie och Nova till utställning
i slutet på juni...här kom vi på en andra plats med jätte-
fina utlåtande!!!

Skönt å komma ut...

Publicerad 2010-02-09 17:37:37 i Allmänt,

...på en promis med Kicki å hundarna, Annie har mjölkstockning så hon har varit inbakad i en fleecepläd å täcket när vi var ute...otympligt men så nödvändigt!!. Nu ligger hon å sover så gott. Hon ska va utan mat i 2-3 dagar så hon e jättehungrig, bara för att mjölken ska sina. Gav henne lite ris å kokt fisk nu på kvällskvisten...tycker så synd om henne när hon blir tom i magen så spyr hon. Vi får ta rejäla långpromenader nu så hon inte får mer mjölk som rinner till. MEN de e lycka att äntligen ha fått hem mitt hjärta....hon snackar som vanligt å de e så himla skönt!!. På måndag åker vi tebax å hämtar hem Nova efter veterinärbesiktningen...blir rejäla omställningar här hemma, så nu ska vi fixa bort alla sladdar å annat tuggvänligt som finns här!!*L*...ha det bäst å ta hand om varandra<3


Min tjejja e heeeemmmma!!!!<3


Tyra myser i vagnen!


Selma, Annies träning-och promiskompis

Jag kan inte ljuga!!...

Publicerad 2010-02-07 19:18:01 i Allmänt,

...jag e sååå käääär så klockorna stannar....ok en liiiten överdrift men titta å njuuut!!!....hälsade på mina tjejjor idag hos uppfödaren, Annie blev dålig igår och fick mjölkstockning men som tur e så e hon nästan helt bra idag....
Pussar MASSOR på SIN matte!!! <3

Blogg-awards

Publicerad 2010-02-06 13:55:59 i Allmänt,

Har fått denna Blogg-award av Mita

Detta innebär att jag ska nu berätta 7 saker om MIG SJÄLV och att jag sedan ska skicka den vidare till 7 andra bloggare som jag tycker om..

7 saker om mig själv som ni kanske inte visste:
1. Jag e flygrädd, men har aldrig provat att flyga
2. Jag e en hejjare på att baka matbröd, bakade alltid till mina kollegor å ungdomarna på boendet när jag jobbade natt!! Det var uppskattat å träffar jag de så pratar de om mitt matbröd å att de saknar det!
3. Är blind på vänster öga
4. Spelat basket, fotboll å pingis under en del år
5.  Har haft ödlor, orm, marsvin, takråtta, katter, hundar, ökenråttor, Hamstrar,kärleksfåglar, Undulater
6. Jag e utbildad inom trädgård men kunde tyvärr inte jobba mer än en säsong inom detta pga min nackskada vilket e en stor sorg idag
7. En bevarad hemlighet från min fars sida iof MEN min son heter ju Linus vilket visade sig att min farfar hette i andra namn....min pappa tyckte de va så fult så ingen av oss visste om det men han berättade det när jag bestämde mig för det namnet till min son...hade jag inte döpt honom till det hade jag aldrig fått veta farfars andra namn!! =P


Jag vill gärna ge Awarden till följande:
Lina, Linus, Micke, Fia, Stina, Sanna, Elin

Japp då e de klart...

Publicerad 2010-02-06 11:05:25 i Allmänt,

...John ska gå personspårkurs med Annie i vår å jag ska börja på valpkurs!!!...kuligt att John börjar intressera sig mer å mer...han har alltid varit med på tävlingar å även på den del träningar oxxå när jag kört med Annie, MEN nu blir det ju något som han å Annie får göra tillsammans...tror de e bra för båda två för Annie e ju väldigt "mammig" *L*. I morse var jag å Delta ute på en lånpromis, vi var näst intill själva förutom en karl som va ute med sin Schäferhane som va väldigt på så mannen fick hålla sig fast i ett träd för att inte dras med av hunden, kan inte va speciellt rofyllt å trevligt att gå promenader för honom. Ikväll ska vi till Gammelby å fira Johns en gammal kompis som fyller 50 år och imorn....IMORN får jag träffa min UNDERBARA lilla kossan...saknat henne sååå grymt mycket...och lilla Nova så klart...eller krocketiiilen som jag kallar henne, sylvassa tänder å ett jäkla go i henne!!... så snart har vi ett zoo här hemma med kossan, krocketiiilen å Casper som e en liten tiger emellanåt*L*. E faktiskt med blandade känslor vi åker upp imorn, Delta kan man inte mer än bara fastna för...hon e sååå underbar den lilla tjejjen eller lilla nästan 45 kg väger hon men jaaa....här kan vi snacka om mysfaktor 1...kunde hon så skulle vi mysa 24 timmar om dygnet med lite avbrott för kisserirundorna...hon e faktiskt mer Johns myshund när han e hemma.... ligger ofta å gärna i hans knä å gosar ihop sig...ha en fortsatt bra helg å ta hand om er!!! kramelikraaaam<3Nova 6,5 v


...å min vackraste...


..å sist men inte minst, Delta med favoritfarbrorn =P

Jag tävlar..

Publicerad 2010-02-05 10:03:39 i Allmänt,

...för fullt varje gång jag e ute å går...jooo...de e sant, fast de jag tävlar emot vet inte om det!!! =P. Har kommit på mig själv ett antal gånger när jag e ute å går å någon går framför mig en bit så ska jag ikapp denne personen INNAN ett visst riktmärke....haha...skruvat jag vet, men jag har hört fler som gör så....gör NI det om ni e ute på promenad odyl??...vore kul å veta OM de e många som gör det eller om det bara e jag å några andra i min omgivning som e så skruvade!!*L*. Har nyss kommit in från en nästan 2 timmars långpromis...sååå ljuvligt skönt å solen började kika fram.... Igår va Cattis å jag ute å fotade vid Rosenkällan med omnejd, vi trodde att folk hade pulsat upp stigarna vi skulle gå men icke sa Nicke, vi hade ett rådjursspår som vi gick i...haha...de va till väldig hjälp!!!...näppediii ha de gott mina vänner å gör nu inget som jag inte skulle ha gjort!!! kramelikraaaam

Delta hoppade ut i snön å sjönk ner rejält!!
Vildsvinens framfart


NUUU ska vi åka hem!!

Känns som jag..

Publicerad 2010-02-04 09:29:15 i Allmänt,

...bara skriver nu för skrivandets skull, sååå det blir nog bara en massa dravel här!!. Igår var Cornelia här så vi fick gratulera henne...hon letar lgh å ville ha presentkort på IKEA så de fick hon. var å köpte matskål till lilla fröken Nova igår...vill inte köpa allt för mycket...veterinärbesiktiningen e ju inte gjord ännu å jag vill inte köpa hem massa innan den e gjord...nu låter de väl pessimistiskt men man vet ju aldrig...från Elins förra kul så blev det ju ett tragiskt besked från veterinären när Rune skulle besiktas å de märktes ingenting på den lille MEN han hade ett sånt stort hjärtfel att de fick ta bort honom endast 11 v gammal =(. Ja...jag e hellre försiktig å inte handlar på mig allt innan de e ett faktum att lillskruttan kommer hem till oss. Ska ta mig ut i skogen idag tänkte jag, skottade uppfarten till garaget igår å de satte sina spår...VET att jag inte ska ge mig på sånt MEN ju mer de blir desto jobbigare blir det ju å John han har fullt upp med sitt jobb å tycker inte han ska behöva skotta när han jobbar så mycket som han gör...han får dra ett stort lass ändå!! (e ju lasbilschaufför!!) =P. skämt åt sido...hoppas ni inte snöat in runt om i landet....vi har nog ändå klarat oss ganska lindrigt undan, pratade med min son igår å han trodde ballkongen skulle komma in i lgh...blåste småjävlar i Örebro igår likaså hos uppfödaren utanför Nynäshamn....ha de gott å ta hand om varandra


Underbar vinterdag

Snöar gör de idag...

Publicerad 2010-02-03 08:29:36 i Allmänt,

...med men så länge de inte e massa blåst å elände så trivs jag faktiskt med den...va ju så länge sen vi hade en riktig vinter så jag tar tillvara på den nu!!*L*....bara hoppas att de inte fortsätter in i april för då vill jag ha VÅÅÅÅR!!!. Novas hemkomst skjuts upp lite då de ska veterinärbesiktas den 15 feb, får se om vi har möjligheter att hämta henne då eller om vi får ta de till helgen efter...beror ju på om John kan få ledigt...Igår gjordes det inte så mycket, Johns dotter skulle komma hit å bli gratulerad på sin 18 års dag men hon skulle bli grattad av sin pojväns familj då. Men ikväll kommer hon "minstingen" i skaran...mina blir 24 i år å Johan fyllde 20 i januari så de e stora nu!!...iaf åldersmässigt!! =P. Min systers son fyller 21 idag å jag e såå stolt över denna ungen som inte har varit min favorit direkt...mycket konstigheter med den ungen har det varit MEN det har inte berott på honom utan hans far har haft en konstig uppfostran där han fått veta att kaxighet å svordommar å dödande av djur har haft prio ett...MEN som skrivet idag e han en heeelt fantastisk person och lumpen har hjälp till väldigt mycket, idag jobbar han dessutom inom det militära...en ung man som har lagt bort alla pappans värderingar och ser till sitt egna, han har oxxå planer på att utbilda sig till polis, det har iof varit en dröm för honom länge men som det var för en 3-4 år sen så hade det varit ett mörker om han blivit det då....idag så kan jag bara lyckönska honom att bli det. Delta å jag har varit ute å pulsat i snön på morgonen å det här med snöröjjning e ju ett kapitel för sig...näpp, ta å dricka min frukost nu å känna in dagen...kommer tyvärr inte ut med bilen från garaget...fixar inte snöskottningen men vi får ta en långis här i krokarna!!....ha de bäst å ta hand om varandra!!!<3


Cornelia har blivit stooor tjejja nu!!<3


Vill ha Påskliljor och...


...tulpaaaaner i massor hemma NUUU!!!

Åhh...vilket band

Publicerad 2010-02-02 09:50:53 i Allmänt,

...ja jag e heeelt såld på dessa grabbar från Tyskland, The Basebolls


Hörde dessa grabbar på Skavlan i fredags...de kör andras låtar å gör om de till en mer rockig stil

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela