Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Magkrasch...

Publicerad 2013-08-28 12:17:19 i Allmänt,

...usch magen e heeelt i uppror...började i måndags och mådde jätteilla men de bara fortsätter!. Inatt var jag uppe ett flertal ggr och kände mig spyfärdig. Med tanke på alla jäkla mediciner jag stoppar i mig så är de väl inte så konstigt, är ju inte första gången magen ballar ur...har försökt få tag på min läkare men han hade semester så jag bollade lite med sköterskan...ska gå igång med mina magmediciner igen och ta ett annat medel så jag får gå på toa varje dag vilket inte händer mer än någon gång i v, ibland varannan vecka...haha trevligt samtalsämne jag skriver om! =P. Har gått upp massor i vikt då jag under flera månaders tid gått med ett sug i magen som bara blir värre....har nått att tugga på mest hela tiden... INTE bra alls behöver verkligen gå ner 30 kg men finner ingen motivation och jag har sökt hjälp med att få gå med i en grupp jag gick i för en del år sedan, de var hos en dietist med kognitiv inriktning...vi var en grupp på ca 6 personer som gick under tio v tid, sen en uppföljning efter 6 mån och 12 mån...MEN det blev för dyrt för landstinget så de la ner det, trots att de finns ett stort tryck på detta....Har som skrivet innan varit rätt låg och är fortfarande, alldeles för mycket tankar som snurrar runt i skallen på mig...fick förresten ett besked från FK här om dagen...har fått halv sjukersättning, de är med väldigt blandade känslor eftersom jag har kämpat för att komma upp i arbetstid, vill ju jobba full tid men har fått erkänna för mig själv att de inte kommer att bli så... ett nederlag som svider... DE är mycket jag fått släppa pga nackskadan, som jag inte kan göra längre....samtidigt har jag fått andra intressen som legat på lut innan nackskadan men som jag aldrig haft chansen att göra...men jag är ju sån...jag ser tillbaka på saker som jag kunde göra och som jag gjorde med glädje och det är en sorg som jag inte kan släppa...som jag BORDE släppa taget om...Muntergök de lux...dä ä inte jag idag!...men jag får njuta av de lilla, vackert väder e de ju iaf =)

Har varit lågt här ett tag...

Publicerad 2013-08-25 08:19:00 i Allmänt,

...saker och ting har varit tunga och mycket tankegångar kring de som sker...har inte haft lust med något på ett bra tag....MEN igår fick jag en stooor dos med energi då jag skulle fota John syster och henns Shiba Kalle. Vi hade en underbar eftermiddag med massa goda skratt, och de förlänger ju livet så ett par år till ska jag väl hänga med =P!!. Vi åkte till Fornhem där jag brukar åka med hundarna, sååå fridfullt, gamla hus som e så fina och blommorna fick va med på en kant oxxå! =)... så här kommer ett gäng foton från vår underbara eftermiddag med ett hjort som höll oss sällskap en bit bort!
Gillar verkligen dessa foton....med en massa humor!!...vill inte ha perfection i mina bilder de får gärna vara sneda och vinda och inte en hel bild...MEN jasg vill ändå att man ska känna något för fotot, att de förmedlar en känsla...och gör någon det så har jag ju nått fram med e jag vill!

Britannia rallyt i helgen...

Publicerad 2013-08-12 09:42:11 i Allmänt,

...var riktigt trevligt, många fina hojar att titta på...vi hade med oss hundarna och jag tror de var premiär för lillfisen att tälta...gick jättebra!. Hade skapligt väder fram till hemresan igår morse...fick ett redigt regn över oss så vi slängde in allt i bilen och hängde upp de när vi kom hem, kom några små regnskurar på lördagen oxxå med åska men de var snabbt övergående...De är härligt med dessa träffar alla e så positiva och glada och man träffar alltid nya bekantskaper.... vi kom dit vid lunch i fredags då var de inte många där men de hade varit en bra bit över 200 hojar där... Vi lånade min syrras tält, ett sexmanna tält...perfekt då vi inte satte upp den ena sovalkoven då kunde vi sitta inne i tältet när de regnade och de kunde sitta ett gäng med folk med oss...hundarna har sovit gott efter helgen, var nog hemma vid 11 tiden igår så vi hann få undan all packning...John åkte hoj ner och Maria åkte med mig då hennes gubbe oxxå hojade ner... alltid trevligt med sällskap, inget vidare att åka själv....så summan av kardemumman så gjorde jag rätt i att trotsa herr Virus en helg som denna! =)
Vi träffade Petra, en kompis vi träffar på rottislägren i Marma med hennes rottistjejja Greta...En underbar camping med fantastisk utsikt

Viruuuuus!!!...

Publicerad 2013-08-08 09:50:09 i Allmänt,

...började känna av halsen nån v innan semestern men sen drog de igång, hade jätteont i halsen och öronen en v på sem, sökte sen upp läkaren, trodde de var halsfluss men icke sa Nicke...de var virus, så nu är jag inne på andra sem veckan och de känns förbannat trist att må så här då...hade ju tänkt att vi skulle åka runt och tälta och hälsa på folk man aldrig träffar i vanliga fall men noppe =(.... en tur för att hälsa på lillprinsen hade ju inte heller suttit fel men kan ju inte smitta ner de heller, nu är gubben oxxå rasslig och har världens hosta och febern kommer och går...YIIIIPPIIII underbara semester!!!. Linus kom hit i lördags och var kvar till i måndags, trevligt med besök av sonen...mådde som skrivet förut inte så vidare värst men vi tog en tur till Trädgårdsföreningen och gick sedan och fikade på Åbacka café...ett underbart litet fik...där kan man spendera timmar bara av den underbara miljön... Idag får ni hålla tummarna, ska träffa FK ang. min sjukersättning...är ALDRIG trevligt att träffa dessa människor...man försöker gå dit med öppet sinne men man blir lika nedslående varje gång... Ha en bra dag och ta hand om er!!
Fotona e tagna på Domkyrkan, från trädgårdsföreningen och Åbacka café

Härliga dagar...

Publicerad 2013-08-01 11:16:00 i Allmänt,

...har vi haft!, i söndags åkte vi till Sala för att träffa barnens faster med familj och Lina, Andreas och Neo kom dit....god mat och härliga skratt blev de allt, vi sov kvar till måndagen och åkte sen vidare för att träffa min kusin Stefan som jag tyvärr träffat endast vid begravningar de senaste 20 åren....MEN nu blev de av att träffas under trevligare omständigheter...och efter det åkte vi hem till systeryster som bor i Lindesberg och sov kvar hos henne till tisdagen, träffade även Mickis, syrrans dotter och min mamma dök förbi innan ett läkarbesök....sist men inte minst så träffade vi Linus en kort sväng innan vi åkte hemåt....trötta och nöjda är vi!!: Drog på mig en redig förkylning så min röst har varit på vift och skallebank from hell gjorde sig anträffbar...mår lite bättre idag. Fick mig en smärre chock när jag gick in på FB, en vän hade fått ta bort sin älskade pälskling, en rottiskille på 10 år som var en otroligt karismatisk kille...*gråter* verkligen över hennes förlust för som skrivet en otroligt fin kille som satte ett avtryck i varje persons hjärta som han träffade <3.
Fina farbror grånos...vila i frid <3

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela