Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Lördag...

Publicerad 2014-08-23 12:07:02 i Allmänt,

..och jobbar helg...gubben drog till Isle of Man i tisdags med en kompis...de tog hojarna och åkte med färjan över från Danmark...liiite nervpirr då de varnade för blåsten och de skulleåka över natten men de gick bra....sen så drog gubben i sin kompis hoj på motorvägen så de gick vägsyn....John hamnade på akuten med axeln men som tur var blev de inga frakturer däremot en väldigt blåslagen axel och skador på hojarna...tur de gick så långsamt då de var på motorvägen de hände... Luzza är hos Anna igen om blir kvar till den 31 aug, sen är hon här fem dagar sen flyttar hon permanent till de. Vi har sagt upp torpet, går tyvärr inte att vara kvar där pga damen som hyresvärd....de går in och gräver upp på tomten och tar bort stora stenar, vilket vi inte ville men de förstår inte sen anklagar hon mig för att inte glippa gräset vilket jag gör varje gång...en konfliktsökare...inget jag behöver ha i mitt liv, räcker med e som redan är!!

Luzzebullan....

Publicerad 2014-08-05 21:13:33 i Allmänt,

..är åter tebax MEN bara för några dagar....de är sååå härligt...Luzza har fått världens underbaraste Matte i Anna och husse Nicke...hon har även fått en bror i Malenoihanen Malle 7 år.... Kan inte beskriva hur BRA de känns och hos de får hon allt hon behöver för att må bra, massa motion och aktiviteter för skallen... och de är inte alls långt mellan oss så vi kommer kunna ses emellanåt... Luzza ¨åker till Anna och Nicke på fredag igen och kommer tebax nästa tisdag...Anna och Nicke jobbar flera dygn i sträck så de blir lite fram och tebax nu innan hon den 5 sept flyttar för gott då Anna börjar plugga på distans... Jag har haft barnen här i omgångar och jag njuter så otroligt mycket av att få träffa de och lillprinsen växer och utvecklas i en väldig fart....kan oxxå berätta att jag ska bli mormor igen och denna gången till en liten tös som ska heta Tilly....sååå underbart men så jobbigt att ha de så långt här ifrån...de har varit lite tråkigheter med vår hyresvärd till torpet så känslan har tyvärr avtagit lite, den där känslan av total frihet och lugnet.... jobbar 2-3 dagar i veckan nu och de känns ordentligt i kroppen...men jag kör på för jag stortrivs och hoppas de lättar på med värken allt eftersom jag kommer in i jobbet.... ett gäng foton kommer här =)
Vi besökte Virum älgpark, kan verkligen rekommendera det...inte speciellt dyrt heller..inträde var 280/per familj eller 130 per skalle helt ok pris och man var inne ca 1 timme

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela