Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Träningen...

Publicerad 2010-07-30 20:38:44 i Allmänt,

...gick suuuperbra idag å min plånbok e återfunnen, introducerade Nova i skyddsarmen nu ikväll å de va absolut inga proböem med det bitarbetet!!*L*...här kommer några foton från kvällens bravader!!


AnnieNova


Trött Nova men de har man rätt å va!!*L*


Fina tjejjerna!<3<3

Klubben...

Publicerad 2010-07-30 08:08:52 i Allmänt,

...japp nu har vi packat ihop oss för att åka in till stan och upp till klubben för att träna, både Nova och Annie börjar kurs nu i aug, Nova måste göra ett inträdes prov först för att se om vi har de som behövs för att kunna köra vidare. Vi ska träna med Madde å hennes Schäfer Leo som oxxå ska gå tävlingslydnad 1. Annie kom med i tävlingslydnad 3. Även om vi inte tagit ett första pris i 2 an än så vill jag börja träna in lite nya moment. Har letat febrilt efter min plånbok som tyvärr har gömt sig på nått riktigt braigt ställe...eller e de jag som lagt den någonstans å inte hittar den?? =P. Ska dra iväg en sväng, ska storhandla nu när jag e i stan, får främmat av släkten på söndag å till de behövs en plånbok med pengarna, hmm...ska nog leta vidare....ha en bra dag!!
Ska ta med mig kameran å be Madde fota lite!

Lokalsinne = 0

Publicerad 2010-07-29 11:12:35 i Allmänt,

...ja mitt lokalsinne de söp jag nog bort för måååånga herrans år sedan för vad jag kan komma ihåg så har de aldrig funnits något!! =P. Tog en vända i skogen med tjejjerna, hittade en skogsväg nere vid Sätravallen  i ösregnet...tyckte de va en väldans bra idé å ta den vägen men efter sisendär en 2-300 meters uppförsbacke så började de kännas i benen men skam den som ger sig!!. Trodde mig veta VART denna vägen skulle leda, förstår inte ens att jag överhuvudtaget tänkte den tanken, har ju aldrig lyckats förr å lokalisera mig så varför nu!!?? =P...nåväl...fortsatte denna backen upp å den svängde mer å mer åt de hållet som jag trodde jag skulle mötas upp av den vägen som jag ville in på MEN icke sa Nicke i vanlig ordning....vägen tog slut vid en liiiiten vändplats med nått stort maskineri som stod där å såg ful ut....fanns några stigar att fortsätta men där satte jag P för vår vandring å lunkade ner dessa km som vi gått....vi såg ut som dränkta katter alla tre när vi kom till bilen men tror ändå de va rätt nöjda å få komma in å torka i värmen för de har sovit i tre timmar nu de fyrbenta!!*L*....ha en bra dag å ta hand om er!!<3


Foto från sjön igårFick besök från Örebro...

Publicerad 2010-07-29 06:45:46 i Allmänt,

...igår, jättetrevligt!!...Gittan å hennes gubbe kom hit å hälsade på. Gittan å jag har känt varandra i ganska många år nu...hon e specialpedagog å jobbade på Linus å Linas skola där jag lärde känna henne första svängen, sen hamnade jag i den klassen som hon jobbade i på särskolan där jag jobbade med en av eleverna. Bodde de sista 5 åren i närheten av henne så vi började umgås på fritiden. Vi har foto som ett stort intresse och vårt arbete med våra ungdomar med Autism har alltid legat oss varmt om hjärtat....fick en jättefin korg med div nyttogodis, kryddor å annat smått å gott i inflyttnings present å en dusch å hudcreme i födelsedagspresent...en för tidig sådan!!*L*....tog en tur ut i skogen, gick där vi aldrig gått förut så jag började känna mig osäker på vart vi var på väg så vi vände efter en 40 min å promenixa tebax i samma spår...lite foton blev de iaf på vägen!!...ha en underbar dag! <3


Gittan och Danne


vi hittade både blåbär...


...och lingon


När husse kom hem blev de kloklippning vilket e väldigt
avkopplande för båda fröknarna som somnade båda två

Underbar dag igår...

Publicerad 2010-07-28 08:26:57 i Allmänt,

...tog med med tjejjerna å åkte ut till Sätravallen, e egentligen inte mer än 3 km att gå men skulle gå på Östgötaleden och Nova har ju fortfarande restriktioner så jag ville hellre gå i skogen en timme å sen blev det bad så klart efteråt. Träffade på en liten rottiskille på 15 v som heter Viggo....sååå söt...ja de e väl alla valpar mer eller mindre...sen fick jag hem lite nya mattor, Nova älskade min vardagsrumsmatta lite väl mycket så den finns inte längre!! *L*. Värken kör för högtryck nu...så jag e rätt anti å sur å grinig....men men...de ger väl sig snart hoppas jag. Idag kommer en kompis från Örebro å hennes gubbe....ska bli riktigt najs å imorn kommer Annies dotter å Novas syster Sabai hit från Stockholm å hälsar på!!. Det kan bli fullt ös medvetslös med tjejjerna imorn!!*L*. Näpp nu ska jag springa runt med dammsugarn en sväng, kanske blir det en stilla wienervals med herr dammsugare, sen ett varv med fröken golvmopp innan gästeriet dyker upp....ha en underbar dag å ta tillvara på dagen!!


Nova spanar in Annie


En kaxig liten kille som skällde ut oss!!*L*


...å så de obligatoriska badet efter promisen


...lille Viggo som vi träffade igår!

Älskade pappa...

Publicerad 2010-07-27 08:50:22 i Allmänt,

..idag e de 11 år sedan cancern vann över ditt liv, 11 år sedan!...det e helt ofattbart...när dagen närmar sig din dödsdag mår jag skit, din kamp mot cancern var tuff men du kämpade tappert...som den figthern du var så stupade du på mållinjen, ditt liv kretsade kring oss i familjen, trädgården och din löpning...alla dina mil du tog uppe på Käglan och rensade skallen för att ta itu med nästa projekt. Kan fortfarande höra ditt glada skratt å din finurliga blick när du hade nått på gång. Du blev bara 62 år å de känns så jäkla orättvist...du hade ju börjat planera för era resor ni skulle göra nu när du började närma dig pension. Du skulle börja tänka mer på dig själv för du hjälpte allt å alla när de behövde en hjälpande hand. Vi åkte upp till sjukhuset den här morgonen för att du skulle få en morfinsjunt, när vi kommer upp så var du inte kontaktbar och läkaren sa att du bara hade några timmar kvar att leva, smockan hängde i luften, va menade han??....vi fattade inte att de va så nära slutet som det var. Vi hade lovat dig att få somna in hemma men så blev de aldrig. En liten tröst i de hela var att du låg på samma rum som mormor legat på och ni tyckte verkligen om varandra. Låter kanske konstigt men så kände jag. När du somnade in så satt vi hos dig i 45 min innan jag gick ut å sa att du somnat in....den stunden tillsammans med dig var ett stillsamt lugn som vilade över oss...din lilla "bekymmersrynka" som du hade mellan ögonbrynen slätades ut å du såg så fridfull ut. Vi e många som saknar dig och jag kommer aldrig glömma Jannes ord på begravningen, när de känts förjävligt så har jag alltid ringt till Bosse å de kan jag inte nu...de orden säger mycket om vem min pappa var...Mina barn hade mycket skoj tillsammans med pappa, han tog sig alltid tid för de och hittade på de små sakerna i tillvaron som gjorde de lilla xtra för de, de var bara 13 år när pappa dog men deras saknad speglar sig fortfarande hos de...saknar dig så förbannat mycket, våra pratstunder och din "pojkstrecksaktiga" blick när du hade nått på gång...älskar dig lilla pappa!! <3


Pappas bror Alf och pappa


Pappa under ett maratonlopp

Trodde jag hade fått...

Publicerad 2010-07-26 18:32:52 i Allmänt,

..tebax internet i fredags men sån tur hade jag inte, vi har inte fått igång tvn så vi ringde suporten, de ville att jag skulle sätta på datorn vilket jag redan hade gjort....skulle få en kod för att komma ut på internet...men de e jag ju redan sa jag...men de ska du inte kunna vara svarade suporten snällt...jodå de e jag...å jag hann precis lägga ut mitt inlägg så tog fanskapet bort de!! =(...men NUUU funkar de!!*L*....ska raskt bege mig in på era bloggar å läsa lite för nu e jag bannemig nyfiken på VAD som hänt sen sist!!!!*L*...har inte blivit så mycket fotande heller för den delen men kan väl bjuda på några axplock!!Bad tidigt en morgon vid "vårt" badSolnedgången från vår ballkong

Tebax igen!!

Publicerad 2010-07-23 15:35:26 i Allmänt,

...känns underbart att kunna sitta vid datorn igen å läsa era bloggar å slänga in egna inlägg oxxå för den delen!!. Nu e vi färdiga med flytteriet å även urstädning av den gamla lgh!. Här har vi funnit oss vår plats å jag trivs otroligt bra, har inte hunnit utforska skogen så mycket men vi har hittat bra ställe att träna på å även spårmarker finns de gott om!. Annie å Nova har badat på båda ställena här i närheten. De har hittat en delikatess här...grävlingskit...de står väldigt högt i kurs!! =P. Som dotra mi skrev så e Nova friskförklarad men har ändå vissa resktriktioner. Vi går tre km rundor nu å hon har börjat få gå lite lös oxxå....nu måste vi dra i en högre växel då Nova ska göra ett inträdesprov den 18 aug för tävlingslydnad 1....Annie å jag kom med i tävlingslydnad 3 å börjar den 9 aug...vi har inte tagit nått förstapris i tvåan än men vill komma igång med lite nya moment....hade tänkt bjuda på lite foton men hittar inte kabeln till kameran så nu ska jag leta vidare efter den!!. ha de bäst å ta hand om er!!!

Linus å Lina
TACK kära dotra mi för de fina inlägget...tycker jättemycket om det
här fotot men har inte medhåll av kidsen!!! *L*

Gästbloggning

Publicerad 2010-07-19 16:20:27 i Allmänt,

Hej alla Kickis läsare!

Nu när hon ofrivilligt är borta så får dottern själv i högperson hoppa in=D

Får väl berätta att jag prata med mor nyss och hon satt på sin balkong i nya boendet och njöt. Hundarna låg utslagna på balkongen dem med.

Kan tänka mig att mamma är SUPER glad idag för Nova har vart på röntgen och är nu HELT fit for fight med benet igen så det tycker jag vi skålar för. SKÅL=))

Nu kan dem äntligen ge sig ut på sina långa mys promenader som hjälper mammi att rensa sina tankar hundarna kan springa fritt och mamma kan fota galningarna tillsammans som hon sedan kan bjuda oss på.

För visst lyckas hon alltid att fånga de lilla extra i sina bilder man blir alltid sugen på att ge sig ut i skog o mark när man ser hennes bilder. Så fina och dem berättar alltid någonting, eller det är min känsla vet inte hur NI ser på de.

Mamma är en kämpe, hon är min styrka även fast jag inte alltid släpper in henne men jag försöker. Mamma är min bästa vän och ibland önska jag att vi va varandra närmare, att inte avståndet höll oss ifrån varandra.
Älskar dig mor min och kommer alltid att göra de! Har övergett en förälder men dig släpper jag aldrig!
Glöm aldrig de!!

Ha de bra kära läsare om 1 vecka är hon tillbaka - GAMMTACKAN!

Ofrivilligt borta...

Publicerad 2010-07-16 17:47:31 i Allmänt,

...från bloggandet blir jag from imorn, vi får bredbandet tidigast fredag i nya lgh å de känns trist...men men...kommer ha massor att läsa när vi väl får det =P....ni får ha de underbart allesammans å hoppas på återseende då...kramelikraaam....på tal om de tionde så låste jag mig ute idag för första å sista gången...när jag väl kom in hade lillskit kissat i MIN säng...tack för de Nova!!...kunde väl åtmindstonde kunna ta husses sida!!...skämt åt sido*L*....sen fick jag se att hon käkat upp en bläckpenna å lämnat lite småbitar kvar....de va bara å åka å köpa en jäkla massa sparris å pula i henne å hon gillade det verkligen så tre burkar åt hon...bara hoppas de inte blir några efterföljder av det...hon har väl gjort sina äventyr för i år tycker jag...ha de bäst å gör nu inget som jag inte skulle ha gjort!!

Borde egentligen...

Publicerad 2010-07-16 09:35:15 i Allmänt,

...ta tag i städningen å torka ur skåpen men fastnade här å kollar på mina foton som jag tagit de två åren som jag har hållt på...här kommer några ur mängden...
Lite nyare å äldre foton!!

En dag kvar...

Publicerad 2010-07-16 07:34:23 i Allmänt,

...å imorgon bitti går lasset till Bestorp. Var ute en sväng igår å hade med oss hundarna, åkte till Sätravallen å badade med hundarna, Nova simmade ut själv på djupt vatten å hon e en halvmeter ovanför ytan när hon plaskar runt*L*....vilket underbart ställe å de e gångavstånd...de tråkiga i de hela e att de har lagt ner hela stället med camping, stugor å även skidlift fanns de där....ett slöseri utan dess like...östgöta leden går där oxxå å naturen e helt fantastisk...gick där för två år sedan å man bara gick å njöt i fulla drag....ja, jag kommer då absolut inte sakna området där vi bor i nu även om de inte e så långt till skogen så kommer jag ha den precis utanför å badet några hundra meter bort...näppedi...en kaffe å en macka på de här så e morgonen räddad!!


Röd rudbeckia e en av mina favoritblommor


Liten har blivit riktigt...

...riktigt stor...snart 7 månader

Åkte upp till...

Publicerad 2010-07-15 10:43:25 i Allmänt,

...klubben kl 7 för att träna med Jeanette å hennes hundar...kände mig jättepeppad först men sen kom de andra tankar med i bilden så de blev inte så focuserat som jag tänkt mig...men men...fick braiga tips för att få igång Annie i fjärren som varken hon eller jag e så roade över vilket märks. Blev inte så långt träningspass då jag hade en tid nere på stan. Idag slutar John vid lunch troligtvis så då drar vi ut med lite grejjer till lgh...måste fixa iväg de som vi inte ska ha med oss...har en för liten kärra till de så vi får försöka fixa en annan...lämnar in en del kläder å möbler till frälsis eller Röda korset. Nu e de så där äckligt varmt igen så man behöver inte knappt tänka tanken att packa kartonger förrens de flyter om en...de åskoväder som skulle dra förbi blev som en liten fis i rymden...men men... blir bredbandslös fram till tidigast fredag nästa v så då blir de till å abstinensa =P....ha de gott i värmen å ta hand om er...förresten, en fundering...har era hundar nått speciellt som de bara älskar att äta???....Annie e en stooor njutare av div grönsaker å frukter å Nova bara älskar jordnötter å husse äter ju en del sånt så då blir de fuktskador där hon sitter å bara väntar på att få smaka*L*....som jag skrivit tidigare så satt Annie vid kylskåpet å skinkan låg rakt framför henne, väntade ut henne för att se vad hon gjorde...vänder mig om å brer en macka å när jag vänder mig om står hon med paprikan i munnen...haha...trodde de va skinkan som låg risigt till!!


Taget vid ett annat tillfälle av Jeanette Englund

Svaaalt!!...

Publicerad 2010-07-14 08:52:58 i Allmänt,

...underbar morgon, åkte ut till klubben vid 7 å gick en 45 min med tjejjerna...Nova fick gå lös 10 min för första gången å de gick kalasbra, hade Annie kopplad så de inte skulle bli några tokrace mellan de så hon drar upp skadan igen...de fläktade å nu var de fart i benen på Annie...såg hur hon riktigt njöt när hon tog en tur över gärdet...hennes glädjespring andades frihet där hon tog sin runda....äntligen fick hon sträcka ut å inte sloka efter några meter...idag ska jag köra väg ett gäng kartonger å ska köpa med mat å bunkra upp i frysen med, Kicki å hennes två barn kommer ut å kikar på vårt nya HEM!!....ja jag bara njuter när jag kommer dit!*L*...näpp packa ihop den sista kartongen å bära ner dessa till bilen å åka å handla...tjejjerna får vara hemma å njuta av korsdraget som svalkar ordentligt nu!...ha de bäst å ta hand om er!!! kramelikraaam
Saknar mina kids så otroligt mycket, nu var de ett tag sen vi sågs =(

God morgon!!

Publicerad 2010-07-13 06:27:06 i Allmänt,

...nu ska vi åka upp till klubben å försöka träna lite....e just nu inte allt för varmt men de kommer väl. Igår var vi till Berg å badade med tjejjerna, inget höjdarställe...stenig å eländig botten så jag gjorde illa mig i foten då jag trampade på en vass fuling...Nova tog sitt första sim ut till mig i vattnet, hennes vispande ben var inte lätt att parera så nu ser jag ut som en zebra på sidan då hennes klor fick tag i mig innan jag fick tag i henne =P...jag bottnade inte själv så de blev några härliga kallsupar!!...haha...vilken syn de måste varit....näe...dax å ta en snabbfrukost å sen dra iväg innan de blir för varmt!! Ha en bra dag...bad igår...

Publicerad 2010-07-12 13:47:59 i Allmänt,

...även för mig så de blev inga foton tagna då...kom i heela jag då jag  brukar oftast bara gå i till fotknölarna!!*L*. De resulterade i att jag fick sätta på mig dyngsura kläder då Annie å Nova sprang upp på land å skakade av sig vattnet...härligt med blöta fastsmetade kläder på kroppen!! =P....nu på morgonen körde jag iväg ett lass med grejjer, tänkte jag skulle komma iväg skapligt innan de blev för varmt men hann bara ner första vändan med kartongen så rann de om en....jag gillar verkligen inte åskan men nu kan de få komma en rejäl urladdning så länge som jag e inomhus förstås!!*L*...nu har Johns grabb börjat köra iväg sina saker så nu kan jag göra klart de rummet oxxå inom de närmsta dygnet!!
...de e snart 11 år sedan du försvann ur mitt liv pappa...årsdagen
gör sig påmind varje jäkla år....saknaden e inte mindre för att åren
går...vill ha dig här å nu hos mig med de går ju inte....saknar dig så
förbannat mycket!!....<3

Man ska inte klaga....

Publicerad 2010-07-11 16:58:25 i Allmänt,

...men nu gör jag de fy för f***n rent ut skrivet för denna oliiiidliga värme....Annie å Nova ligger som två utslagna hjältinnor trots att vi har alla fönster öppna så de drar igenom en del...vi har kört iväg en del grejjer idag med men man orkar bannemig inte mycket...eller inte vi iaf...ställde mig på vågen å har nu loosat 10 kg å 16 sen i januari då jag gjorde ett litet ryck men hamnade i mitt mackerifrossandet...känns riktigt bra å firade med en glass från Bosses nere på stan!!*L* igår kväll. Ska iväg å bada med Annie å Nova lite senare så de får svalka sig ordentligt...det har gått så bra med allt packande å körandes med grejjer så vi drar nog det sista lasset till helgen....ska bli sååå underbart, trevliga grannar har vi oxxå...kom å presenterade sig å välkomnade oss dit....alltid trevligt!!...kommer lite foton från igår...ha de bäst!!


Här e en tjejj som simmar lugnt...


...liiite skillnad mot dotra hennes*L*

Välbehövligt bad...

Publicerad 2010-07-10 21:22:50 i Allmänt,

...för tjejjerna blev det vid Blå Lagunen, vi var nästan själva där så tjejjerna kunde vara lösa....John lyfte ut Nova där hon inte bottnade för att få igång henne...hon verkade tycka de va kul för hon kom tebax igen å igen....å John körde samma procedur!!*L*....haha....fast hon vågar inte ta det där sista klivet ut själv men de kommer väl...hon höll till i vattenkanten när Annie kom in mot land med bollen å snodde den, Annie e så snäll så hon finner sig ju i det...här e lite foton från kvällens aktivitet....


kunde inte låta bli...tycker rottisrumpor e för söta!! =P


...kasta bollen då husse!!


Nova simmar å vattnet yr om henne!!*L*


Nova


...Nova


tjejjerna


Full fart framåt

Packat å klart...

Publicerad 2010-07-10 08:29:40 i Allmänt,

...hade jag ju hoppats på men vi körde ut några kartonger å köksbord till lgh igår kväll...förhoppningsvis kan vi köra över de stora grejjerna till helgen som kommer, har ju en v på oss att plocka ur förrådena sen eftersom jag lovat de nya att få flytta in till den 24 juli. Imorn ska vi tömma Johans rum så då kan jag ju städa ur de å stänga till...blev inget fotande så jag bjuder på några gamla foton som ligger mig varmt om hjärtat....ha en underbar dag å njut av stunden....den kommer aldrig tebax!Kvällspromis...

Publicerad 2010-07-09 12:30:55 i Allmänt,

...blev de igår med Annie, Jeanette å hennes två BC Enya och Sly...riktigt skönt var de!!....lillan får ju inte gå långpromenader än så hon var med John vid garaget när de fixade Jeanettes bil. Såg två Grävlingar nere vid garaget, tycker de e så fina!. Fick en grävling efter mig för många år sedan...de va mindre skojj för jag sprang som en tok å hörde denne springa efter*L*...tråkigt att se så många ligga på vägen å folk kan inte ens stanna å se om de lever eller inte, att bära ner de i dikeskanten e väl inte för mycket begärt eller??...Jag å Marie råkade på en grävling som låg mitt på vägen å den stackarn levde fortfarande, jag e ju så blödig när de gäller djur men när de e så svårt skadade så måste man ju se till att de får avsluta sitt lidande...nu e de sopkörning med allt bråte vi samlat på oss, John fyllde upp sin bil å åkte iväg med det nu så nu ska de packas ännu mer å köras ut till lgh...vinden e ju ett kapitel för sig så de e väl dax att börja riva i de oxxå...behöver bara gå upp å titta på eländet så vill jag bara gå därifrån...men men de måste ju göras!!...lite foton från i går kväll serveras här!!*L*


Jeanette, Enya och Sly


Underbar kväll...
...sist men inte minst min fina...

Tog en tur till skogs...

Publicerad 2010-07-08 09:11:34 i Allmänt,

...idag med på morgonen...vilken frihet vi ändå har här i Sverige å kunna gå fritt i skog å mark...TYVÄRR så har inte ALLA förstått att man ska va rädd om naturen å inte kasta massa skit å bråte där...blev så less när jag såg att någon stått å fixat med sin bil i skogen å bytt däck, däcken låg bara utslängda å en del "trassel" å plåtburkar...tog med de å kastade de men däckena e kvar...finns det inte nått som heter ansvar i detta land??....de var likadant i våras de satt skyltat om att en viss skola skulle vara ute på Tinnerö...ett helt koppel med ungdomar å lärare...dagen efter hur tror ni de såg ut i skogen då??....ungdomar i 15 års ålder borde väl veta ganska väl att man inte slänger en massa skit i skogen å vart tog lärarna sitt ansvar???....mötte en äldre herre å hans fru, de hade åkt hem å hämtat plastkassar å gick å plocka upp efter dessa ungdomar OCH lärarna.....men men...fick till några foton iaf även om jag blev jäkligt störd efter detta!!!


Denna synen möttes jag av när jag åkte in till Tinnerö =P


rosknoppar i solljus


Kan inte få nog av dessa vackra svanar


Min fina njöt i den svala morgonen


..å lillan va trött*L*

Tidig morgon...

Publicerad 2010-07-07 09:06:59 i Allmänt,

...vi åkte ut till Tinnerö å gick på morgonen, underbart skönt...inte för varmt så tjejjerna kunde gå utan att bli som betongblock. Igår kväll åkte Kicki å jag upp till klubben å körde lydnad...så KUL Annie var verkligen taggad å sånt driv hon hade i fria följet...de va längesen jag såg....Nova körde jag lite linförighet med och de gick oxxå bra...hon e följsam i vändningar å även helt om funkade oxxå bra....idag fortsätter jag packa men ska börja göra de tråkigaste av allt...stryka gardiner å försöka få upp de i några rum iaf...måste införskaffa nya stänger till kök å v-rummet....e så stora fönster där så våra räcker inte till....ha en underbar dag...nu ska jag återgå till packeriet!!
Lite foton från morgonenJaaa...nu var de...

Publicerad 2010-07-06 11:11:08 i Allmänt,

...väder för att åka ut å spåra...Nova e ju fortfarande under veterinärens vård men la ett kort skogsspår till henne...blir så jäkla glad å se henne för hon jobbar ordentligt med nosen i backen...vi har mest lagt fältspår till henne å då blir hon så ivirg å de e ju inte bra eftersom hon inte får belasta bakbenet för mycket...men nu jobbade hon sakta å noga...Annie tog oxxå sitt spår kanonbra å hon var inte så seg i spåret utan hon jobbade på i bra fart och jättenoga!!...Var ute med Jeanette å henne två BC...lika trevligt som alltid!!!...så nu sitter en nöjd å glad matte å lyssnar på två snarkande hundar!!*L*


Foto: Anna Wass

Indianer har alltid...

Publicerad 2010-07-05 10:29:30 i Allmänt,

...funnits nära mig...vet inte varför men iaf så var jag till ett medium och tog upp denna frågan om varför jag har den här känslan och blir så berörd av deras historia...hon berättade att jag levt som indianman och indiankvinna i mina tidigare liv...hennes egen ledsagare e indian och han ville att hon skulle lägga sina händer på mina axlar för att känna samhörigheten...WAOOOOW...vilken konstig känsla som for igenom kroppen...blev alldeles varm inombords å frös så jag fick ståpäls...mediumet fick exakt samma känsla å hon hade aldrig känt de så starkt förut...vid detta tillfället så åkte jag direkt från jobbet, jobbade på Plantagen då å hade flätor i håret...hon sa att du behöver ju bara se dig själv i spegeln så har du ju svaret där...det finns fortfarande drag kvar sa hon....blev väldigt stolt å glad över den kommentaren!!*L*

I går kväll...

Publicerad 2010-07-04 14:23:27 i Allmänt,

...åkte vi å käkade ute...var riktigt skönt vid halv åtta taget...hämtade sen hundarna å åkte till Blå Lagunen så de fick lite svalka...de va uppskattat!!...lite foton från igår!!


Här laddar de för att komma i!! *L*


Tog en stund men till slut kom Annie i


Nova fegar, går inte längre ut än hon bottnar. väntar in Annie
å sen så snor hon bollen, vilken tur att vi hade två med oss!!*L*


Nova rumsterade om i vattenkante så hon svalkade av sig ändå!!


MEN frisbeen var allt roligare å busa med på land

Mellanlandar...

Publicerad 2010-07-03 17:23:49 i Allmänt,

...vid datorn en sväng, shit så varmt de e då...har ändå packat upp mina 10 kartonger å påbörjat en packomgång...känner mig som en dränkt katt men duschen får jag ta sen...blir lika svettig efter duschen...får be gubben hålla för näsan när jag e i närheten!! =P...närå så illa e de inte...men inte långt ifrån!!*L*....känns bara så rätt med lgh å känslan blir bara starkare å starkare...njuuuter i fulla drag!...näpp fortsätta med detta packandet så jag får ta kväller...mina hundar e heelt utslagna å orkar knappt gå runt kvarteret...allt e nerdraget här hemma men de hjälper föga för de krakarna...blir till å åka å bada ikväll med de...ha de bäst i värmen å ta hand om er!! kramelikraaam

Städar å packar...

Publicerad 2010-07-02 10:01:20 i Allmänt,

...jaaa...vilken underbar fredag!!*L*...har packa tio kartonger å de syns inte ens i lgh...eller jo lite...har plockat ner en del tavlor från väggarna så där ser de lite tomt ut. Fattar inte hur mycket "nyttiga" grejjer man sparat på sig som jag idag inte fattar vad jag ska ha de till!!. Bävar för att rensa vinden då vi har saker/möbler från sommarstugan står, Johns å mina prylar som vi kastat in där när vi flyttade ihop för de fanns ju plats...mmm...tjena...hur kul e de å ta rätt på det nu!!...men men...de e bara å blunda å kasta...mycket minnen dyker upp när man börjar rota bland grejjerna...hittade bla Linus å Linas första kläder som e i st 40...var en tjejj som sydde upp xtra små kläder för 40 fanns inte då...men de var ändå för stora åt de...aaaa...kan sitta å drömma mig tebax till deras bäbisålder hur länge som helst...fattar de inte, de fyller 24 i nov....vart har tiden tagit vägen???....


Haha...hemsk morsa jag e som "försöker" mig på
att ge soonen en puss på kinden!!!!*L*


Dotra e lite mer givmild i de avseendet =P

Inkopetenta jävlar...

Publicerad 2010-07-01 10:31:08 i Allmänt,

...ja, de e FK som strular IGEN...förvånad??...inte ett dugg men när jag dubbelkollar att pengarna ska komma in idag å så finns de inte en krona från de där...sitter i skrivande stund å ringer runt för att säga att de inte finns pengar på kontot, varenda jävla månad får jag ringa runt...nu ringde de från FK å säger att pengarna kommer den 5...men inte ALLT!!...frågade i förra v om de va några andra papper som skulle fyllas i för att jag  varit sjukskriven MEN de behövde jag inte...Nu när jag pratade med FK så får jag veta att jag visst skulle fylla i ett papper som ska in till FK  INNAN jag får resterande pengar...2300 får jag på måndag å de dras ju direkt av mina autogireringar...fy för f***n så less jag e på dessa jävlar...


...mina fula irriterande ord får rundas av med denna vackra svan...

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela