Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Härligt med de små...

Publicerad 2010-08-31 15:12:07 i Allmänt,

...Kicki har varit här med sina två barn Tyra och Leo...vad jag kan sakna den tiden med Linus och Lina...många små glädjeämnen som betydde så mycket...ett litet leende eller när första tanden ramlade...kan sitta å titta på korten på när de va små å minnena bara sköljer över en...visst e de en intensiv tid...men man borde ha tagit tillvara på tiden mera känner jag nu...men de kan man ju alltid oavsett vad de handlar om så i efterhand har man alltid kunna göra saker bättre...vi hade bestämt lååångt innan att vi skulle äta blodpuddig, bacon å lingonsylt å de blev de...jammmiii!! =P....Tyra e tre år nu men när vi började träna ihop så var Tyra ca 2 år å va med ibland...hon tyckte om att sitta å äta ur burken jag hade med Blodpudding som godis till Annie!! *L*....ja de e härliga de små...sååå Tack Kicki å barnen för en trevlig dag!!


Tyra för ett år sedan med blodpudding i munnen!!


Tyra, fast idag var de en halstablett i munnen

...lillebror Leo 8 mån

Tyra å Leo

Olycksfågel eller??...

Publicerad 2010-08-31 08:41:09 i Allmänt,

...ja Nova gör de mest knasiga sakena å gör sig illa på ett eller annat sätt....här om dagen satte hon sig på en brännässla precis på självaste vulvan...inte nog med att hon löper å håller på å tvättar sig mest hela tiden nu fick hon en rejäl brännässla där oxxå...stackarn hon bara pep å tjöt när hon satte sig...vi var dessutom ute i skogen så jag hade inget att badda henne med när de gjorte som värst ont!...igår började hon dessutom börja "gnaga" på sin trampdyna igen så nu e de full passning på fröken så hon inte gnager upp allt igen...i kväll blir det klubben å lite lydnadsträning med Panken & co...ska bli trevligt, imorn kurs med Nova!!...och snart dyker Kicki å hennes barn upp...har lovat Tyra att vi ska äta blodpudding här...vilket vi i vanliga fall har som hundgodis till tjejjerna men jag gillar de jättemycket...får passa på å ta de med de för John äter de INTE!!!....vill även äta surströmming men ingen som jag vet som bor här vill äta de =(....japp...nu blir de duschen å¨sen ut med tjejjerna en sväng...ha de bäst!!


saknar mina kiddos så grymt mycket...

...även om sonen inte uppskattar en puss av morsan!! =P

Härligt att ha spårat...

Publicerad 2010-08-29 14:06:35 i Allmänt,

...idag kom Panken, Jessica och Madde ut hit å vi spårade med hundarna. Annie gjorde bra ifrån sig å e verkligen noga...jag gjorde en liten tabbe å la hennes "dosa" lite för nära vinkeln men hon redde ut de...måste bara få upp farten lite på henne...Nova fick vänta tills vi körde upplet i korridoren då hon löper å vi hade två hanhundar med...båda två skötte sig bra å ligger nu utslagna i varsin fotölj å snarkar ljudligt!!*L*. Fick bra tips av Panken å Jessica hur vi ska träna vidare...vi körde igång vid 9 å va klara först vid 12 så nu e lugna gatan här hemma...hoppas er helg varit bra!. John å jag var ute i skogen i två timmar med tjejjerna igår å trots att John inte varit med ute i skogen innan så visade han mig vart jag kunde gå å vart jag skulle komma fram någonstans...inbyggd GPS tror jag allt att han har i kroppen för vi kom ut precis där han sa att vi skulle....blir väldans imponerad av folk som har ett sånt lokalsinne utan att ha varit där förut, mitt tappade jag nog redan i krypstadiet!!*L*

Trött Nova efter uppletet...

..och en lika trött Annie

Här kommer lite foton från igår oxxå


Efter påringning...

Publicerad 2010-08-28 10:26:21 i Allmänt,

...så hörde soc tanten av sig tio i fyra i går å sa att hon slutade fyra så hon skulle ringa mig på måndag...får vi se om hon gör de!. I går var vi ju ute i skogen å de e bara såå skönt...sen på kvällen hjälpte John Åsa med bilen...hon kom upp å satt här å bubblade ett tag så de va trevligt!!...idag e inget inplanerat men måste ut å köra med tjejjerna iaf. I morn kommer några hit å spårar så de ser jag fram emot...hoppas er dag blir bra!


Foton från igår

Rensa skallen i skogen...

Publicerad 2010-08-27 13:18:43 i Allmänt,

...e va jag gjort nu på dan...underbart att bara kunna kliva över vägen å över gärdet å så e man där!!
Näpp soc lyser med sin frånvaro, blir både arg å besviken för jag vet att vi skulle fixa att vara avlastningsfamilj...mina år inom dagis/fritids och även med ungdomar med autism som varit utåtagerande å självdestruktiva har jag jobbat med i 9 år, startat upp ett boende för ungdomar med Asperger....skulle vi då inte kunna klara av att avlasta någon familj två helger i månaden??...det visar ju bara hur hårt medias "slagpåsar" ang rottisar e....tycker åtminstonde de kunde göra ett hembesök å sen om vi fick avslag då...då kan jag köpa det!. Näpp nu skiter vi i det här!!. Skogen med tjejjerna i 2 timmar var alldeles underbar...men man märker att hösten börjar komma, löven börjar bli gula å fullt med svampar överallt men inte de som jag vill plocka!!....hoppas ni får en underbar helg, på söndag kommer några hit ut å spårar...ska bli sååå kul för de e människor som jag verkligen trivs med och som får en på gott humör!!....fridens liljor!! <3


Svampar överallt


Enbär


Vattendroppar


dragkamp!


...två i rad! =P

Tror ni soc..

Publicerad 2010-08-26 16:37:11 i Allmänt,

...ringde som de lovade ang avlastningsfamilj??!!??....svaret e NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ


Pga att jag har två underbara rottisar...men i deras ögon finns de tydligen
inte de som kan vara normala...sjukt förbannad e jag iallafall!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår eller idag...

Publicerad 2010-08-26 09:52:06 i Allmänt,

...skulle de ringa från soc, igår ringde hon inte så de ska bli intressant å se om de ringer idag!. Här e de "lågt i tak"...de mesta känns så jäkla trist...ingen ork eller lust till någonting just nu...men men...de e väl övergående... igår missade vi Novas kurs då jag va magsjuk å Annies missade vi i måndags pga samma sak...eller magsjuk...nått är de som spökar iaf!. Nova börjar mer å mer gå på alla fyra men hon e rätt rolig...jag släpper henne på gärdet å fram till det så hoppar hon på tre ben...sen "glömmer" hon väl bort å hoppa runt på tre ben så vi har gått i skogen utan problem sista dagarna*L*...ha de gott å ursäkta mig för mina tråkiga inlägg just nu, e som skrivet inte på hugget över huvudtaget!! =(


...sätter mig här å "filosiferar" lite...

Förvånad??

Publicerad 2010-08-24 19:21:40 i Allmänt,

...inte ett dugg...ringde idag till soc för att se om vi kunde bli avlastnings familj till nått barn som behövde de....ALLT  lät jättepositivt, vi hade bra ålder, inga småbarn hemma, vi bodde bra å allt lät så positivt tills jag sa att vi hade två hundar...vilken ras undrade hon...svarade så klart att jag hade två rottisar...där skönk vi i värde kändes de som...oj sa hon...ja replikade med en gång att jag absolut inte hade ringt om de fanns någon som helst fara på färde med mina hundar...hon skulle återkomma i morgon eller på torsdag...intressant HUR snabbt man kan sjunka pga sina hundar =(

Måndag igen...

Publicerad 2010-08-23 09:10:26 i Allmänt,

...e så förbenat less på att gå hemma på de här viset, har inte fått någon arb.träningplats än å dagarna bara rullar på. Snart har jag förbrukat mina a-kassedagar å får snart bara 65% av den...hur fan ska vi klara oss då??.
I helgen har vi kört igenom tävlingslydnadsmomenten soom i en tävling, gick rätt bra men Annie sloknade på slutet. Fick besök av två gamla kompisar från Nora å Hallsberg...riktigt trevligt!!.
Igår var Annie å jag ute på en långrunda i skogen, så härligt att bara gå å få rensa skallen ifrån allt grubbel...sen kom Johns syrra, gubbe med hund på besök...efter de så drog jag och Åsa ut i skogen med hennes två hundar å Annie å plockade kantareller, gick lite vilse men vi kom tebax så de blev tre timmar i skogen...pricken över I var de smörstekta kantarellerna som jag mumsade i mig efteråt!!*L* Ikväll blir de kurs för Annie å mig...ser jag fram emot!


Här kan vi snacka om "trattisar" *L*

Trebent...

Publicerad 2010-08-21 10:37:17 i Allmänt,

...Nova hoppar omkring på tre ben å har gnagit sönder en trampdyna, Annie har oxxå de men de sitter inte lika illa som Novas. Troligen så har de blivit getingstuckna, finns tydligen ett jordgeting bo i skogen där vi brukar gå...vet inte annars va de skulle kunna vara.
I går kväll körde jag igenom ett lydnadspass med Annie å hon var riktigt taggad...så snart ska jag åka upp till klubben å köra igenom ett tävlingslydnads pass med Kicki å hennes Selma...ska köra alla momenten för att se om hon orkar det.
Johns dotter har varit hos oss sen igår förmiddag, alltid lika trevligt när hon kommer. Ska inte uppehålla mig allt för länge vid datorn utan ska packa ihop våra prylar å dra oss inåt stan. Ha en trevlig lördag å ta hand om varandra!!


Jag å Annie<3<3

Igår skulle...

Publicerad 2010-08-19 12:22:24 i Allmänt,

...jag iväg å väga Nova å sen köra lydnad med Annie innan inträdesprovet...Nova väger nu 33,4 kg å börjar bli stora damen i alla avseenden!!*L*...gick en promis på klubben med Maud å Wix innan jag skulle köra med storstintan, de gick inte alls bra, första skicket till rutan å hon haltar rejält...visade sig att hon gnagit på trampdynan på ena framtassen...en riktigt ful sådan....skit oxxå!...Novas prov gick rätt ok men vi var sämst av alla där som gjorde provet så jag e glad att vi kom med, när vi sitter inne i stugan för info om kursen kommer en Jessica in å säger att Nova tjöt i bilen som om hon hade ont, gick ut å fick se att även hon gnagit sönder trampdynan i en baktass...va f***n då!!...de har ingen svamp mellan trampdynorna så jag vet inte om de kunnat trampa i nått i skogen som gör att de retar så de gnager för den sakens skull...ska avvakta å tvättat rent å smörjt in tassarna så nu e de tratt som gäller!!


Nu får de räcka med olyckor å elände med tjejjerna

Hjärtat i halsgropen...

Publicerad 2010-08-18 09:20:35 i Allmänt,

...e väl bara en underfrift...nu på morgonen tog tjejjerna å jag en härlig timmes prommenad i skogen, några km e på en gammal traktorväg å när vi kom runt en liten dunge så står där en vacker råbock på vägen...shit tänkte jag å tvärstannade å väntade in tjejjernas reaktion...vi såg nog ut som tre vaxdockor där i skogen för ingen av oss rörde en fena...bocken såg inte ut å bli nått nämvärt skrämd av oss heller utan stod 15 meter bort å kikade på oss. Annie har aldrig dragit på nått vilt men Nova vet jag ju inte med. Så han lunkade in i skogsdungen å Nova stod fortfarande kvar....när Annie sprang fram å nosade av stället då blev de fart på lillan med...men inte drog hon efter honom som jag faktiskt trodde hon skulle göra...stolt över den lilla som inte drog å fixade ännu mer gråa hår på matte!! =P. Ikväll blir de inträdesprov på bruksan med Nova, vi ska ju försöka komma med i tävlingslydnad 1...så nu hoppas jag alla tummar å tassar en hållna för oss ikväll!!!*L*


Mattes duktiga lilltjejj


...å så klart den vackraste Annie

Stan å träning...

Publicerad 2010-08-17 09:10:35 i Allmänt,

...blev det igår!. John var ledig så vi passade på å åka in å handla mat åt både oss å hundarna. Sen blev de träning ute på ett stort gärde bortanför oss. Har två tjejjer som e väldans snoziga av sig å ska lukta på ALLT när vi kommer till nya ställen. Gräset var lite högt där å jag vet att grävlingar å hjortar håller till på gärdet men tjejjerna fixade de över förväntan. Nova e så ivrig å de e riktigt kul å köra med henne. I går pratade jag även med rektorn för skolan här ute om arbetsträningsplats...lät väl inte helt otroligt men han skulle kolla upp lite först, blir då på fritids om jag får börja.


Nova


Nova


Inkallning med Nova


Apporten å Annie


Lite bus efter träningen...spanan in Novas svanshållning *L*
John fotade vår träning

Engelska hojjar...

Publicerad 2010-08-15 16:45:11 i Allmänt,

...så långt ögat nådde, har varit i Gränum i Blekinge på Britannia Rallyt....riktigt trevligt å vi tältade med tjejjerna å de gick sååå himla bra. Stället vi var på kunde knappast vara bättre för hundarna...vi låg längst upp där de inte var så mycket "trafik" å skogen hade vi jämte oss så vi tillbringade tid där så de fick springa av sig...första gången Nova tältade å de gick över förväntan. Nu e vi trötta å nöjda efter helgen å ska suga på karamellen ett tag...Nova passade på att börja löpa i helgen så nu e de en stooor fröken!! =P...lite foton då!!


John lagar mat under uppsikt av tjejjerna!

Underbar dag igår...

Publicerad 2010-08-13 09:36:14 i Allmänt,

...hade vi, Jea kom hit med Pinnen å vi var ute i skogen å bara njöt å fotade för fulla muggar!!*L*...åkte sen till Åtvidaberg för att kolla på lydnadstävlingarna...kanonväder å ett mysigt ställe att tillbringa några timmar på. Nova gjorde nått hon inte gjort tidigare, en hund var lite kaxig å hon for ut mot denne å morrade, skällde å reste ragg... nu börjar hormonerna komma i rullning på lilla fröken, tror att de e löp på gång men vet inte säkert...idag blir de till å åka till Gränum å kolla in en massa engelska hojjar...brukar alltid va trevligt på dessa tillställningar...nu kommer ett gäng foton från igår...ha en bra helg å gör nu inget som jag inte skulle ha gjort!! kramelikraaam


 

 

MVG...

Publicerad 2010-08-12 10:29:16 i Allmänt,

...igår så gjorde vi det sista momentet som alla skulle göra på valpkursen, vi hade inkallning med å utan störning kvar då Nova var skadad när sista kurstillfället var. Blev lite full i skratt när vi fick diplomet...då hade Nova fått Mycket Väl Genomfört...allstå MVG i alla momenten*L*. Tränade lite med Madde och Maria när vi ändå var på klubben. Hämtade grillen vi vann och den var över förväntan...Idag kommer Jeanette å Pinnen hit så vi ska gå på Östgötaleden med medhavd fika...trevligt!!....sen hoppas jag att vi kommer iväg till Åtvid för att kolla på Jeanette å Sly som ska tävla ikväll....lycka till tjejjer de fixar ni med bravur!!<3...ha en bästaste dag å ta hand om er!!Jeanette å Sly


Sly...suddigt men gillar hennes framfart!!*L*Hon luktar illa!!...

Publicerad 2010-08-11 11:44:00 i Allmänt,

...lillskit rullade sig ju igår å de går inte att få bort den äckliga doften, pratade med en granne som sa att de finns massor med grävlingar där å att de bajsar på samma ställe tills de blir fullt å sen täcker över den....så lillan har väl hittat ett sånt gosigt ställe!!. Idag tog vi en promis på morgonen i skogen igen å de e så underbart där...Nova har energi som sjutton å far omkring, så glad att hon e fit for fight igen....idag ska vi göra sista grejjen från valpkursen med en av kursledarna...man fick göra prov sista gången men eftersom hon var skadad då så ska vi göra det idag. Igår blev jag glatt överraskad då jag fick ett mail från en fototävling som vi var med i, vi var en bland vinnarna å fick en grill som jag ska hämta idag efter träningen. Hoppas er dag blir bra, vi ska njuta av solen som hittat tebax!!

Här e fotot som jag skickade in till tävlingen


Dagens skörd av foton, här e Nova


Solen letar sig igenom trädkronorna


En fin liten flugsvamp

min egna lilla...

Publicerad 2010-08-10 18:52:46 i Allmänt,

...puckohund<3....Nova har haft skojj idag...TRE gånger har hon rullat sig e gojsig skit å tre gånger har jag duschat henne!!...mumma tycker hon tydligen att de e, jag tycker Annie har varit bedrövlig i de avseendet med rullningar i div otäckheter men tror dotra hennes e värre!!....idag körde vi lydnad ihop med Maria å hennes rottis Iza...gick bra å jag e nöjd...har fått tips om en underbar vända i skogen bara en bit bort här....gick där nu på eftermiddan å de va underbart...skogen va så tät å lummig att solen bara trängde igenom på ett par ställen...svalt å skönt där inne...här kommer jag absolut tillbringa några timmar!!!Kursstart...

Publicerad 2010-08-10 09:38:25 i Allmänt,

...för Annie igår kväll...gick över förväntan och hon hade en förväntan som var ett tag sen jag såg hos henne, vi körde fritt följ och de kändes så bra, regnet hängde i luften men vi klarade oss  riktigt bra ifrån det. Idag blir det träning med båda då Maria kommer hit med sin rottistik Iza och ska köra igenom några moment. Vi ska båda gå tävlingslydnad 1 med Nova och Iza. I helgen åker vi på Britannia rallyt i Blekinge...får se om Lasse och Louise följer med, Lasse ska operera en fot idag så de beror lite på hur han mår framåt helgen, de blir till å tälta å Novas premiär i tältandet...spännande värre...vi kommer inte att ligga mitt i smeten utan lite utanför så de inte behöver ha koll på allt som rör sig utanför tältduken...näpp...ska ta å packa ihop oss å invänta Maria så vi kommer ut innan regnet kommer över oss!! ha de gott å ta hand om er!!


Nova


Annie när hon va dräktig men ryggläge i fotöljen skulle de va iaf!!*L*

Utforskar...

Publicerad 2010-08-09 12:36:18 i Allmänt,

...östgöta leden mer å mer...älskar bara å ströva runt på stigarna här ute, MEN de e tur att de finns pilar å markeringar att gå efter annars vore jag helt lost i skogen*L*...Idag mår Annie riktigt bra å e på alerten så medecinerna börjar göra nytta, tur de för i kväll börjar vi kursen med henne. Nova får följa med då John jobbar kväll å jag vill inte att hon ska va själv så länge, Kicki ska oxxå gå så de blr trevligt...vi ska ta oss båda i kragen å börja träna bättre...har ju intte tävlat nått i år, har varit saker som kommit emellan flera gånger men nu ska vi FÖRSÖKA komma igång så vi får någon tävling med oss i år...Fullt ös blev suddigt då jag hade fel inställning på kameran


en piggare Annie

Skriv å fototorka...

Publicerad 2010-08-08 18:37:36 i Allmänt,

...vet inte varför men de blir ju så ibland...för att ha nått nytt att lägga upp fotade jag Nova, som har varit ute på tur i skogen idag...fick vittring på nått å sprang iväg...kom tebax på en gång då Annie inte följde med...gjorde så två gånger till å tredje gången sprang Annie å jag ¨gömde oss...jäklars så hon blev till sig när vi inte var där när hon kom tebax, ropade på henne å vilket glädjefnatt hon fick, de va pussar i överflöd å hon tjöt i högan sky!!...mitt lilla pucko <3God morgon!!...

Publicerad 2010-08-07 09:36:29 i Allmänt,

...idag blir de kalas för Johns systerbarn som fyller 15 och 17 år...sen ska vi planera med ett par goda vänner inför Britania Rallyt som e nere i Blekinge, Gränum om jag inte missminner mig helt fel, i år åker vi inte hoj dit utan tar bilen då vi ska ha med tjejjerna dit. Annie har sovit i tält förut men inte Nova så de ska bli spännande att se hur de går!!*L*....de e alltid trevligt på dessa tillställningar då de e en massa lekar både med å utan hoj, brukar vara något band som spelar oxxå...i år komer vi ligga lite utanför "gemenskapen" för hundarnas skull... i torsdags var Jeanette här med sin Spanska vattenhund Pinoccio eller Pinnen som han kallas för...de va trevligt!!...den hunden har energi för 10...å han e så rolig att titta på när han leker....


Pinnen


Zingo

Storstintan...

Publicerad 2010-08-06 11:33:33 i Allmänt,

...har halsont å lite ont i öronen å feber...fick penicillin, smärtstillande å örondroppar till henne...så nu får hon ta de lugnt ett par dar...skönt att de inte var nått allvarligare!!


Nu blir de inget bad för henne på ett par veckor...

De verkar som Pluto...

Publicerad 2010-08-05 12:45:42 i Allmänt,

...fått ett nytt hem...bara hopas på att den lilla killen får en bra nystart på livet!!. Idag känns de som en mangel har kört över kroppen vaknade före fem å kunde inte somna om...trist...har varit ute å kört lite lydnad med tjejjerna å de gick relativt bra...Annie ska till veterinären imorn, de e nått som inte stämmer med henne...hon e seg, loj å inte så vaken som hon brukar vara...hoppas att de inte e nått allvarligt med mitt hjärta!. Ikväll får jag besök av Jeanette å hennes Spanska vattenspaniel Pinoccio eller pinnen som han kallas...där kan vi snacka om energi!!*L*....ha en underbar dag, vi har solen står högt på hmlen å de e så skönt ute!! Fridens gott folk!!


Haha...gillar de här fotot skarpt!! =P

På tal om de tionde så har uppfödaren fixat en hane till Annie som ska paras i vinter igen
Skulle helst vilja att hon fick slippa det...vill inte lämna bort henne igen ju =(

Finns det någon???

Publicerad 2010-08-04 23:02:10 i Allmänt,

HJÄLP PLUTO!

För en tid sendan fick Norrköpings Hundcenter in en hund som ska omplaceras då han blev omhändertagen utav polisen. Förra ägaren/ägarna ska inte ha hund & det var en tjej som rädda hans liv=). Men nu rinner tiden iväg för PLUTO & han måste få ett ham omgående annars måste han tyvärr avlivas=/!

PLUTO ca 5 månader. Bild lånad av www.tomik.se

Pluto är en amstaffblandning på ca 5 månader. En cool kille som är helt okomplicerad.

Är du intresserad av att ta hem PLUTO & ge han ett underbart hem med mycket kärlek,då ska du kontakta Norrköpings Hundcenter 011-31 33 66. Eller vet du om någon som går i hundtankar tveka inte! RING

Finns det någon???

Nöjd...

Publicerad 2010-08-04 22:38:09 i Allmänt,

..med mig själv i kväll!! skulle bara ut å låta hundarna leka med varandra å rasta av de untanför...värkmästarn e såå jävla jobbig nu...men när de väl sprang omkring å lekte så kände jag bara en njutning av den härliga luften...lite rå å sval luft, syrsorna som spelade å två hundar som gärna ville mer...gick runt Skruvkulla å när vi kom in så kände jag mig suuupernöjd med det...Himlen e inte oskyldigt blå men läcker e den iaf!!*L*

Jaha...då satt man här igen...

Publicerad 2010-08-04 19:54:50 i Allmänt,

....blev ett ganska snabbt uppvaknande i morse, vaknade tjugo i tio å de hör ju inte till vanligheterna....men har fått öka på sömntabletterna så jag får sova istället för att ligga å snurra å vända å vrida för att värken jobbar för högtryck just nu. Skulle spåra kl 11 men fick mess från Madde att hon skulle bli lite sen....hann iaf käka frukost å vakna till innan hon kom. Vi la spår till mina två å till hennes Leo. Nova gick hyfsat bra i spåret även om hon snurrade runt lite så kom hon rätt å hittade sina grejjer....Leo hade svårt att komma igång men de gick till slut...Annie gick rätt bra stundvis men hittade en rådjursblajja som var roligare att ta en spåret men hon löste de till slut oxxå. har varit väldigt lugnt idag...har mest legat i soffan å tyckt synd om mig själv...skämt åt sido men dessa dagar vill man inte ha allt för ofta...tror vädret gör sitt till oxxå med värken, men men...gilla läget å gå vidare bara!. Imorn blir de en tur ut på Östgötaleden med tjejjerna om jag fixar de...ska bli skönt å utforska lite nya marker...TYVÄRR så har jag ingen teckning där ute så jag får förlita mig på hundarna =P!!. Ha en fortsatt trevlig kväll...själv ska jag dyka i bingen tidigt, orkar inte med mig själv just nu...tjingeling å ta hand om er!!


Madde och Leo


Annie, tyvärr blev de inga foton på Novas spår då jag tog med
kameran utan att kolla om batteriet va laddat vilket de inte va=(

Njuuuter...

Publicerad 2010-08-03 22:07:37 i Allmänt,

...i fulla drag i vårt nya hem och omgivningen här omkring, kan sitta ute på balkongen på kvällarna å bara lyssna på syrsornas spel...ikväll tog jag en sista vända å gick runt Skruvkulla...dimman ligger över åkrarna å de e lite mystik över de hela....me like!!....Nova fick ett utbrott å började morra å hade världens ragg på ryggen, såg inte först va de va men kom på att de gick "påklädda" hästar i en hage längre bort....ojoj...de e en dov motor som mullrar i den lilla kroppen...eller lilla å lilla...hon e två cm lägre än Annie å väger nu 31,6 kg...måste väl sluta kalla henne för lillan för jag tar fel på tjejjerna mellan varven...hade med mig kameran ut ikväll så här kommer några foton!!


Härlig kvällshimmel


Den farliga hästen*L*


Dimman e de något speciellt med...

kvällshimlen över Bestorp

Idag har himlen varit öppen...

Publicerad 2010-08-03 18:09:01 i Allmänt,

...mest hela tiden, men fick ett ryck å kollade med Madde om hon ville träna på klubben. Vi åkte upp vid tretiden å körde lite med hundarna....vissa dar så e jag heeelt övertygad att vi kommer med på tävlingslydnaden å sådana dagar som idag så e jag väldigt tveksam...men men hundarna har ju sina dar de med....inte så att de gick skitdåligt för Nova men ligg/stanna kvar var absolut ingen höjdare....Annie gjorde bra ifrån sig, riktigt nöjd med hennes träning....förutom att hon blir så himla trött efter såndana korta pass...men men vi avvaktar å ser vad som händer framöver!!...känner fortfarande så stor glädje över att båda mina barn kom i söndags å att Lina grundlurade mig sååå...var den bästa födelsedagspresent jag kunde få....VARFÖR tror folk att man ska ha en massa jippon när man fyller??...fyllde halvjämt men de har ju ingen betydelse för min del...vill folk komma så får de väl göra de men de blir inga stooora inbjudningar från min sida...tycker man ska visa spontant vad man tycker om folk ändå utan att de ska behövas födelsedagar odyl för att man ska träffas....Nåväl lite foton från idag då!!


Madde med sin Schäfer Leo 9 månader


Visst e han väl söööt??!!<3


Nova å jag


Madde fotade!

Älskar er...

Publicerad 2010-08-02 21:52:18 i Allmänt,

...ni gjorde min dag igår


Min underbara Linus som ALLTID berör med sina ord
och sin handling...alltid så ger du så otroligt mycket
av dig själv att du ibland glömmer bort att må bra själv!


Min fina Lina som för de mesta har glimten i ögat...igår blev jag
glatt överraskad när hon levererades vid min dörr!!!!

Underbar dag med...

Publicerad 2010-08-01 18:42:22 i Allmänt,

...mina nära å kära!...mor å systrar med bihang å min älskade son kom hit, tyvärr så skulle inte Lina kunna komma MEN de gjorde hon...jäklars så snopen men glad jag blev....båda mina barn kom hit!!! <3<3....en trevlig dag med mat å glada skratt å tillrop!!....här kommer ett gäng foton från dagen!!! Ha en fortsatt trevlig söndagkväll...de ska jag ha med två trötta hundar då Lina hade med sig sina två å en trött gubbe å själv e jag ju inte så jädrans pigg heller!!! jääääzzzzp...håll till godo!!


min mor

Systeryster Sussie

lilla systeryster Marie

Jag å mina kiddos

Familjen Taikon ute å går!!

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela