Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Höstvädret e väl...

Publicerad 2009-09-24 16:07:25 i Allmänt,

...alldeles underbart!!!...klädde på mig regnställ å gummisar pga hällande regn å blåst....hinner väl gå min promis tio minuter å sen...strååålande solsken å riktigt skönt!!!...haha...de va ju bara å ta av sig regnjackan å fortsätta med regnbrallor å gummisarna....Lilla fröken madam e nog riktigt snart på gång med löpet...när vi gick iväg på promisen så kommer en kvinna med två Jack Russels...hon gick väl en 150 m efter oss...jag vek ner övver en bro å sen bortåt en bit då jag hör en högljud person men jag hör inte vad som sägs men det blev jag ju varse om...där kommer ett vitt yrväder i full fart mot Annie...tvärstannar å vädrar, skäller lite å sen får mattes ord i öronen honom att vända tebax...de e även andra som markerat Annie som två hanar på klubben å även Selma...så nu e det bara å vänta å hålla koll på fröken...Nu vill jag bara att John ska komma hem, har knappt sett honom på två dar så nu vill jag se hans nuna för att se om han e lik sig!! =P...skämt åt sido...ha en fortsatt trevlig dag å ta hand om varandra!!!...kramelikraaam...några av dagens foton kommer så klart!! =D

Svanar e nog mina favvisar bland fåglar

...ett gäng kanadagäss

...och har ni nu mot förmodan glömt bort hur Annie
ser ut sååå...här e hon!!!!! =P

Kommentarer

Postat av: Micke

Publicerad 2009-09-24 19:22:05

Ber om ursäkt för detta och ska skärpa mig. Sen är det lite jobbigt för mig att läsa när någon sträck skriver utan att spalta upp. Kanske ett problem med mig som jag får bearbeta. Avnjuter dina foton så otroligt att jag faktiskt glömmer av att skriva.



Kramar om & Ber om förlåtelse...

Postat av: Elin

Publicerad 2009-09-24 22:30:23

ingen kan väl glömma en såååån skönhet :)

Postat av: stina

Publicerad 2009-09-28 22:17:34

Jag är lite rädd för svanar, har hört att de kan bli aggressiva men jag vet inte om det mest är prat och hur mycket verklighet det finns i det hela.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela