Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Ibland så kan...

Publicerad 2009-03-31 16:11:30 i Allmänt,

...jag sitta å kolla in mina foton å bara snöa in mig i dessa...kan ibland riktigt känna känslan jag hade när jag tog fotot...i fotot nedan så va jag ute å rastade av Annie för att sen gå ut på plan å köra igenom ett lydnadspass...solen började kika igenom trädtopparna å där, där fanns det lilla spindelnätet mitt framför mig...blir lite förundrad över hur de lyckas med spindelnät i kylan..lr har det lyckats hålla sig kvar hela vintern???...kanske e lite långsökt att det skulle hålla sig en hel vinter...men här e det fina nätet som jag bara kan sitta å dumglo på!!!

Visst e det väl läckert!!???!!!

Visst va det som...

Publicerad 2009-03-31 12:25:52 i Allmänt,

...jag befarade...nu väger jag 2,5 kg mer än när jag började för 9 veckor sedan....MEN jag e inte lika tung i sinnet efter den här gången...har sååå fantastiska människor med i gruppen som inte tittar ner på en utan har en förståelse som jag inte e van med....troligtvis för att VI e med av samma anledning i stort sett. TACK TACK!!!...NI gör en stor del i att jag överhuvudtaget går dit trots att jag vet att vågen kliver iväg uppåt...ska ut med Annie nu men får se om jag återkommer under kvällen...e heeelt slut innanför pannbenet för jag tömde ur ett å annat idag på mötet..hoppas bara att NI inte tröttnar på mig!!...ska iväg till mitt andningshål å bara sitta å lyssna till fåglarna, hörde förresten måsarna för första gången igår...kramiz å inse att just du e sååå bra som du e...det e svårt MEN VI e alla värda att bli älskade för de vi är!! kom ihåg det!!



VARFÖR e det så svårt att våga älska sig själv?.....VARFÖR e det lättare att
såra sig själv?... att på något sätt straffa sig för den man e??                         

Han seer ut...

Publicerad 2009-03-30 15:49:03 i Allmänt,

...som en karl å han går som en karl å han kyyyyser som en karl ska!!!...haha...kom på den låten när jag fotade min gubbe som verkligen inte vill va med på bild, men skam den som ger sig!!!...Vi va ute på Tinnerö å gick en vända å jag fotade lite som vanligt blir ju väldans tjatigt å skriva det i varje blogg har jag kommit på...bättre sent än aldrig. Börjar få stans jävla ångest nu, ska till dietisten imorn...å jag går käpprakt upp i vikt å de andra går ner å e sååå jäkla duktiga...känner det här jävla misslyckande tänket e igång igen...Men men...e ju glad för deras skull att de går neråt men det känns så jävla drygt att jag inte kan fokusera på det här...hade stora förhoppningar på att lyckas men icke sa Nicke...slutgnällt för den här gången...ha en fortsatt bra dag...ska förresten upp till klubben å träna för en instruktör i platsläggning...e ju bra inför tävlingen på lördag...hua...det närmar sig...blir ju inte lugnare av den fula drömmen jag hade inatt där domaren bad mig gå av planen för jag va så sunkig i mitt framförande med Annie...så nu e ju magen i ett myller av myror som ränner omkring...kramelikraaam!! =)

Mmm... Mr goz

Har aldrig sett e rosa kyrka förut, detta e Slaka kyrka

Jäzzzzp...

Publicerad 2009-03-30 11:13:47 i Allmänt,

...Uppe redan vid halv sex, skulle iväg till veterinären med Annie för att göra en sista "besiktning" av skadan hon ådrog sig när hon fick en pinne som gick in i låret och upp i ljumsken, det va helt läkt!!.. å så passade vi på att ge henne vaccinationen. Sen bar det iväg till AF för att prata lite, ska börja i en rehab grupp som AF och FK håller i...det verkar bra, hon tyckte jag skulle börja fundera lite på VAD jag skulle kunna tänkas vilja prova på för typ av jobb...kom på den geniala ideen att kanske pröva på hos någon fotograf, har redan en i åtanke, han fotade Johns barn när jag gjorde ett album till honom i 45 årspresent!!!...han e mycket för att ta naturliga utomhusfoton...låter som det skulle passa mig som handen i handsken...MEN måste ju ta kontakt med honom å se om han e intresserad av att ha mig där först. Ska ta å svida om till min "ut med hunden kostym"...solen skiner å det blir som vanligt Tinnerö, ska försöka locka med mig gubben som e ledig idag...kramelikraaaam å på förhoppningsvis återseende!!! =P


Fotade i morse vid utkiket Majelden

Vår underbara veterinär Karin...

Måste bara få...

Publicerad 2009-03-30 08:29:01 i Allmänt,

...visa de två små trollungar som min syrra har!! Emma å Hanna

Emma

Hanna funderar med pennan i munnen på VAD hon ska måla

Helgen e över...

Publicerad 2009-03-29 16:31:48 i Allmänt,

...å jag träffade min fina son...han e helt slut pga att han har två jobb...började nyss att jobba på Willys å det fick jag känna på inatt!!...sov skavfötters med honom å vaknade flera gånger av att han drog mig i fötterna å snackade mycket om: vad det bra så... vänd på korte...här e ditt kvitto etc etc...haha han jobbade för fullt i sömnen så hoppas han får en bra lön!!! =P Träffade oxxå min mamma, mina två systrar med bihang å ungar...blev rätt trevligt...träffade oxxå GITTAN, tack för fikat å det alltid så trevliga sällskapet!!!...å Gunvor som skänkte mig sin råsaftscentrifug TACK TACK...här ska göras alla möjliga å omöjliga safter!! *L*...Nu ska jag klämma i mig en Pizza så njut av fotot på min underbara son å den knasiga familjen!!*L

Min underbara son, älskar DIG så jäkla mycket!!!
TYVÄRR blev fotot liiite suddigt MEN han e sååå fin ändå!! Laaav ju
                                                              

Sussies son Mathias, syrran Marie, syrran Sussie med dotra Mickis

Äntligen e hon...

Publicerad 2009-03-27 21:58:04 i Allmänt,

...tebax igen!!!....så det firar jag med ett foto till dig min vän!!!

En julros har samma styrka som dig min vän, att så liten men med en
sådan kraft klara av både den hårda backen och den kalla snön...det e
precis som dig min fina lilla vän...TACK för att du e tebax S N I G L O N

Ännu ett foto...lr två..

Publicerad 2009-03-27 15:35:29 i Allmänt,

...medans jag ändå e igång

Kl 07 igår morse vid Rosenkällan..just de ja...

...Gittan här e ett foto på Casper!!!...så nu ser du att han till och med
orkar tvätta sig!!!*L*...vet att det blir dåligt med foton på honom men
han e inte speciellt förtjust när jag försöker fota honom!!!!                 

Ville bara visa...

Publicerad 2009-03-27 13:55:17 i Allmänt,

...hur min fyrbenta låg när jag kom in i vardagsrummet...så här låg fröken å sov, drog oxxå sina välkända stockar!!!

INGEN kan väl påstå att det ser bekvämt ut lr??!!??

Ska till Örebro...

Publicerad 2009-03-27 13:03:09 i Allmänt,

...i morgon, ska gratta mina två syrror som fyllt år, 41 och 36 samt ena syrrans son som fyllt 20. MEN det roligaste e att jag ska träffa sonen!!! Min lille pöjk som e så go, synd att inte min  kära dotra kunde komma...VI e ju en sådan s.k familj som BARA träffas när någon fyller år vilket för mig känns sådär...OM man inte har mer kontakt med sin familj VARFÖR ses överhuvudtaget??...vad jag menar e att kan man inte ha en relation utöver det så e det väl inte så intressant att man bara ses då!!...ja jag kanske snurrar till det men för mig känns det som det lika gärna kunde kvitta...vi pratar ju inte ens i telefon förutom när det ska bestämmas presenter...ja de e med blandade känslor jag åker dit, känner mig malplacerad i min egna familj...det e ioförsig inget nytt...har aldrig känt att jag har betytt något förutom för min kära pappa som tyvärr dog för 10 år sen...syrran som fyllde 41 har jag mer kontakt med men det har oxxå börjat rinna ut i sanden mer å mer...Skit samma ska inte deppa ihop för det...ska bli otroligt kul å träffa Linus..kompisen Gittan och Gunvor...kanske hinner med några fler men Linus e ju första prio i helgen!!

Min son utanför Örebro slott

Ett gäng Hjortar såg  Gisela å jag när vi gick i Bjärka-Säby i förrgår

TACK älskade dotra mi...

Publicerad 2009-03-26 19:41:26 i Allmänt,

...dessa rader skrev min LIna i sin blogg...tårar å tack min fina stumpan!!


M A M M A

Mamma jag saknar dig och hoppas vi kan ses snart! Det går allt för lång tid i mellan=( Visst att det inte är som förr när man åkte varannan helg men nu blir det ju varannat  ½ år... på tok för lång tid i mellan... skärpning på oss!

Jag vet att du har det tufft nu men det är fler än jag som tror på dig och tycker att du är fin som du är vare sig du väger 25 eller 125... det är inte bara utstidan som räknas du vet! Du har ett inre som kan fånga varenda människa. Klart det finns undantag men du vet vad jag menar. Alla har vi våra dalar och toppar medans du kanske haft många dalar dem senaste åren men du har klarat dem och klarar även denna! Du får se till det lilla så ska du se att det stora snart kommer till dig!

Du vet vart jag bor och du är alltid välkommen hit!
Du vet du och jag och morotsstavarna=)

Älskade mamma!


Lina för ca 4 år sen...

Känns lite bättre nu...

Publicerad 2009-03-26 16:45:21 i Allmänt,

...Cornelia kom hit å förgyller min tillvaro en stund, vi tog en massa "fulkort" å även andra fina foton!!!...Hon e sååå himla fin å har ett så vackert utseende....här kommer ett par ful å finkort!! =P

Fulkort på Cornelia

Visst e de fina!!!*L*

Trött

Bläää vill inte va med!!! *L*

Cornelias å mina fötter

Just nu...

Publicerad 2009-03-26 10:31:29 i Allmänt,

...skulle jag vilja byta skepnad, till en smal välmående person istället för den här jävla uppsvällda fet hyddan som jag släpar omkring på..ja, jag hatar mig verkligen själv just nu som jag ser ut...jag fixar inte att ta tag i det här med vikten å det stör mig sååå in i helvete mycket!!!....jag har ramlat ner i det här jävla avgrundshålet å sitter i nuläget å spelar martyr...mitt feta jävla stycke som inte fixar det här...jag hade så stora förhoppningar på detta med KBT hos dietisten men mitt fokus e heeelt någon annanstans...VAD ska jag göra??!!??..."suck"..om jag det visste då skulle jag ju inte sitta här å ojja mig över detta!!!...ska åka till Stadium å se om de har ett tvåmannatält till försäljning så jag har nått å sätta på mig...=(


Detta feta stycke e jag nu och...

..och i aug förra året såg jag ut så här!! (jag i mitten)...

Uppe med tuppen...

Publicerad 2009-03-26 09:54:54 i Allmänt,

...ja, de hade jag nog varit om jag hade haft någon!! *L*...vaknade kl 06 å va hur pigg som helst så de va bara å kliva ur sängen å fixa till lite frukost...solen va på väg upp så jag fixade iordning fika till mig å Annie . Klockan sju stod vi på parkeringen ute i Tinnerö med ryggan packad med fika å lekprylar till den fyrbenta, kameran va så klart med...fulladdad dessutom!! *L*...VI gick våra vanda vägar men fick för mig att kila iväg mot okänt mål...å med tanke på att mitt lokalsinne e lika bra som en fiskpinnes så va det liiite nervöst...kollade in ställen som jag skulle komma ihåg om jag gick förbi igen!!...å jag som har minne som en Gråsugga!! =P...men som ni ser så lyckades det för nu sitter jag framför datorn med en heeelt slut hund...vi va ute i 2,5 timme å bollen fick fara fram å tebax mellan henne å mig, la oxxå en upplets ruta så hon fick jobba med skallen...mumma de va väldans mycket dofter å jag hörde hur det gruffade längre in i skogen å de va uppbökat på ett ställe...vet inte om de va ett Vildsvin för de har ju kommit till Tinnerö oxxå...Liiite läskiga e de faktiskt även om de e mer rädda än mig så har de ungar runtikring så blir de nog inte så glada!!....Nu ska jag se till å lägga upp lite foton i fotobloggen...fick en fråga förut om VARFÖR jag fotar tex en ihålig stubbe, lr ett löv på ett träd...för de e ju rätt simpla saker enligt vissa...ja kanske, men jag kan ändå få en känsla i vissa motiv som e svårt att förklara...kan ju oxxå ha med sinnestämningen just för stunden...vissa foton som jag tittar tillbaka på nu säger mig kanske inte så mycket men de flesta fotona kan jag ändå komma ihåg vad jag kände just då...Ja de e kanske en lite snurrig förklaring men jag gillar det enkla, nakna i fotot...vill inte ha ett uppstyltat foto utan mer naturligt...hmm...vet inte riktigt själv vad jag snurrar in mig nu, men ni har ju tangentbordet framför er så de e bara att knappa ner någon kommentar om ni inte förstår....ska sluta skriva nu för det blir bara ett dravel av ord!!!!...puzz å kramiz ni fina...

Solen på väg "igenom",  Rosenkällan 07.00

Ett 20 tal svanar flög över Rosenkällan, jag fick 2 på bild!!*L*

Bara för att solen...

Publicerad 2009-03-25 16:01:09 i Allmänt,

...skiner så blir det två xtra foton idag!!!*L*

Torra Hortensia blommor nås av solljuset

Syrenknoppar mot den blå himlen e läckert tycker jag!!



.

Sooolen skiiiiner...

Publicerad 2009-03-25 15:06:41 i Allmänt,

....himlen eee blåååå!!!....å va sköönt å leeeva dååå!!...japp...nu e det så underbart väder ute, har varit ute i 1,5 timme med Gisela å Izor...Vi va ute i Bjärka-Säby å gick i skogen å bara prata å njöt i fulla drag!!...Har inget speciellt att skriva om just nu...MEN jag slänger in ett par foton!! =)

trädkramare Gisela!!! *L*

Solens strålar i vattnet

Julrosor...sååå fina!!

Jäääzzzp...

Publicerad 2009-03-24 16:24:01 i Allmänt,

...nu har jag klivit upp efter att ha slumrat en stund i soffan med hund å kudde å täcke!!...va svinkallt ute å snön yrde kring oss...men vi va rätt själva ute så vi snurrade runt lite överalt i skogen...med tanke på min brist på lokalsinne så e jag väldans imponerad av mig själv...gick en väg jag aldrig gått tidigare...å vips så va jag ute på en väg jag kände igen, fråga mig inte hur vi kom dit för jag hade aldrig trott att vi skulle hamna där!!!*L*...kameran va med såklart och NATURLIGTVIS så tog batteriet slut...när det dök upp tre rådjur bara ett par meter ifrån oss och jag försökte knäppa ett flertal gånger å inget hände, såg att kameran va på å såg sedan: battery empty...skiiit oxxå...hahaha...ja så kan de gå!!!...men det blev ett par foton iallafall å gissa på vad???....ja såklart blev det några "himmelska" foton...kramiz alla fina!!


 kylig himmel..."burr" =P

...min älskling måste ju oxxå få pryda min blogg!!!ser liiite halvkaxig ut men han e en
 nalle, sorry John om jag förstör din image nu!!! =P..laaaav juuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej mitt vinterlaaand...

Publicerad 2009-03-24 10:19:09 i Allmänt,

...nu e vintern här igen!!....kallt å blåsigt men solen skiner...Det börjar spåra ut med den lilla fröken igen!!...hon hade 70% frånvaro från skolan vilket vi fick veta igår, hon har inte lämnat sina urinprover heller på flera veckor...lilla fröken ska va här i 3 veckor när hennes mamma å sambo åker till USA...vilket känns med blandade känslor just nu...missförstå mig rätt, självklart ska vi ställa upp å ha henne hemma hos oss, jag tycker otroligt mycket om henne å gör allt jag kan för att det ska gå bra, oron att det ska hända henne något hänger ALLTID över mig, och pga sina funktionshinder så kan hon inte se konsekvenserna av sina handlingar...den biten känns riktigt jobbig för man kan inte SE eller vid första kontakten märka att det ligger till så...man sätter ribban alldeles för högt när man pratar med henne det gör ju även jag ibland trots att jag vet om hur det ligger till...Jag kan inte göra mer än jag gör...men det känns ändå som att det e för lite å det äter upp mig inuti...vet inte hur många gånger jag känt att nu skiter jag i det här MEN jag kan inte släppa henne för hon e så underbart mysig å go...Jag hade önskat att fler kunde känna ansvar för denna lilla tjej för hon e värd att lägga energi på för att få henne på fötter men jag känner att man e bakbunden, tjatar hål i huvet på människor för att det ska hända något men icke sa Nicke...e som att kliva runt i Sirap!!. Näpp inget depp inlägg...ska ta å bylta på mig å ta mig ut i blåsten å snön med Annie...vi far väl ut till mitt andningshål å släpper ut all negativ energi som hänger som en mara innanför pannbenet, har sprungit gatlopp mellan sängen å toan inatt så jag hoppas att det e över nu, vill inte hamna i "taskigt läge" ute i skogen =P...kramiz alla fina återkommer snart igen!!...det e inget löfte, det e ett hot!! =P

Så här såg det ut i morse, snö å sol!!*L*



Ajjjjjjjjjjjjjjjjjj....

Publicerad 2009-03-23 17:09:50 i Allmänt,

...faaaan så ont det gör =(....vet inte vad jag gjorde men känns som det e en nerv som ligger i kläm...det kör som bara den i nacken ut i vänstra armen...aaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...skit oxxå, ska ha en visning i klädbutiken i vårt hus, känns inte sååå jäkla kul å gå ner dit å försöka va på bra humör för de e jag INTE!!!!!!!!!!!!! ska fixa fika till de 11 som kommer, hoppas de köper en jäääkla massa så jag får valuta för min värk!!! =P...skämt åt sido...men det här behövde jag inte!!...MEN å andra sidan så finns det ju så otroligt många andra som har det värre...hmm...fast just nu känns det inte som någon större tröst, får trösta mig med några foton istället!! =P... å de blir på de finaste jag vet, av de tvåbenta!!*L*...tänk att jag fått två så underbara barn...det värmer mitt hjärta!!...Mina små som i år fyller 23!!!...hmmm...å jag som e ständigt 27...men känner mig som en pigg 90 åring!! =P


Kärleken till mina barn...och sorgen över att...

...inte ha dem nära mig!!...laaaav juuuu!!!

Kan verkligen...

Publicerad 2009-03-23 11:41:21 i Allmänt,

...längta efter att komma ut i naturen, oavsett väder å vind!!...Jag har ALLTID varit intresserad av Indianer å deras leverne. Hur de tar tillvara på vad naturen ger, deras sätt att leva tilltalar mig faktiskt. Min dröm e att få vara tillsammans med Indianer under en månad eller så...VET att de inte lever det liv som de vill...de lever ju tyvärr ofta i reservat och under otroligt dåliga förhållanden. Men vad jag ville komma till e att under en "sittning" med ett medium så fick jag uppleva en heeelt fantastisk känsla. Frågade vart mitt intresse för indiander kom ifrån...fick då veta att jag levt som Indian i flera tidigare liv, VAD som sen hände e svårt att beskriva MEN mediumets egna ledsagare är Indian och hon ombads att lägga sina händer på mina axlar...WAOW...ja jag kan inte skriva nått annat för den känslan som spred sig i kroppen va helt otrolig, jag blev alldeles kokhet inombord men frös som bara den på utsidan!...Mediumet fick precis samma genomströmning som mig å hon blev oxxå lite paff för hade aldrig själv känt denna insitet. Ja, hon sa att det fortfarande fanns lite kvar av Indianernas tänk inom mig så för henne var det inte så konstigt...kan tänka mig att det finns de som rynkar på näsan å tycker att det e ruffel å båg...åå ni får gärna tycka det, mig gör det inget...Tror oxxå på ett liv efter döden, vilket jag oxxå har fått erfara...min pappa har jag fått kontakt med ett flertal tillfällen, sist va i oktober på min pappas brors begravning...jag, min mamma, syrra och Linus satt i en bänkrad i kyrkan...längst ut satt det ingen men det stod en Psalmbok med ryggen upp mot taket, min son puttar på mig men jag försöker tysta honom pga att prästen pratar om Kjell...han fortsätter putta på mig å jag undrar vad de e...han nickar mot Psalmboken, där mitt på boken kommer det en tår rinnandes ner mot kanten...sakta, sakta och den stannar hängandes på kanten under hela akten i kyrkan...för oss va det ett tecken på att pappa va med, Kjell va pappas närmsta bror, de va lika både till utseende å sätt...I år e det tio år sen min fina underbara pappa gick bort i cancer, endast 62 år gammal...det e så jobbigt fortfarande, för min pappa va oxxå min bästa stöttesten jag kunnat få, saknar honom så otroligt mycket fortfarande!...kramiz alla fina å ta hand om varandra!!


Indianer e ALLA så otroligt vackra å åldras med en otrolig värdighet
fotade av min T-shirt !! *L*                                                                           

Ja se de snööööar...

Publicerad 2009-03-22 16:55:34 i Allmänt,

japp nu e vi tebax efter en längre promenad i snörusket...å ingen rullning i skit denna dag, va bara jag som lyckades halka i en skithög...hmrf...e de inte Annie så e det jag MEN som tur va så hade jag gummisar på mig så det blev inte så farligt mycket på byxorna....kom en dam "spatserande" på vägen med sina fina skor å paraply när jag stod å försökte få rent byxorna i bäcken!!...ja, jag hade naturligtvis de på mig!! =)...men försökte vaska rent byxbenet där...hon kikade lite konstigt på mig, jag fyrade av ett leende å skulle fälla en kommentar men då svassade hon iväg å såg inte alls road ut!!!...haha...men de e jag...kan verkligen bli lite full i skratt när de sk liiite finare damerna e ute med värsta"gåbort" stassen på sig, en slaskig dag som denna....men men de e ju inte mina bekymmer!. Hade inte kameran med idag å naturligtvis så ser man massor man skulle vilja fotografera...men det kan kanske bli lite tråkigt med ALLA mina foton som jag kastar upp här...kanske ska lägga in de i fotobloggen istället...eller nej...tänker lägga upp mina foton här oxxå...det e ju MIN blogg å den gör jag ju som jag själv vill med ju =P....haha... låter ju som en liten obstinat treåring som har en vilja av stål!!! som gör som jag vill!!!...nåja...foto igen då...hmm...ska kika runt lite så kommer det väl nått här...
 
Som skrivet förut, himlens skiftningar e sååå fantastiska

Lika vackert väder...

Publicerad 2009-03-22 14:35:55 i Allmänt,

...som det va igår, lika trist väder e det idag...kallt, snön kommer ner men landar som regn....ja skillnaden e stor från igår när Elin å jag kunde ligga på bara backen å det va torrt...men men...våren har ju sina egna spratt så varför egentligen bry sig, blir ju ingen skillnad på vädret. Finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder!!!...haha...ja det fick man lära sig som dagispersonal!!...Nu ska jag ta å slänga på mig mina "hundkläder" å åka ut till skogen, John e iväg å ska hjälpa sin chefs son med bilen....så ha en fortsatt bra dag å jag tänker på er som har det lite jobbigt nu, en xtra värmande kram till er!!! =)
...och dagens foto tog jag igår!!!

Ekenässlott som ligger i närheten av stugan vi hyrde...

Åkte ut till

Publicerad 2009-03-21 19:23:18 i Allmänt,

..klubben redan straxt efter 9, gick en runda i skogen innan vi skulle träna med gänget. Hade inga större förhoppningar på att Annie skulle gå bra men det gjorde hon med bravur!!!! =) SEN kom ELIN upp på klubben med ZAMBA...Annies bästaste rottiskompis....snacka om att det blev störningsträning på högsta nivå när de inte fick hälsa p åvarandra när vi tränade....MEN de gick jättebra bara de fick känna in läget...Vilken dag det blev, Elin å jag gick en vända med hundarna efteråt, la oss i solen ute i skogen å bara njöt i fulla drag....jo det va torrt bitvis i skogen så det har verkligen torkat upp på vissa ställen...va inte hemma förrän strax före två....fotade naturligtvis Annie å Zamba och Elin fick oxxå bli med på foto. Va sååå kul å träffa de, va ju inte direkt igår...inte i förrgår heller!! =P....Så nu suger jag på den karamellen ett tag!!! Var oxxå å lämnade nyckeln till stugan som Sven skulle ha hämtat för en månad sen, fotade oxxå där hans små shettisar...hade två små stoföl som mer eller mindre skulle upp i knät på mig, buffade å snosade mig i håret när jag satt ner...riktiga små raringar!!=) ...kramiz å ta hand om varandra!!! Dagens foton

Bästisarna som njuter av varandra

Hittade ett liitet spindelnät

Idag gjorde...

Publicerad 2009-03-20 16:51:50 i Allmänt,

..jag sista dagen på Landeryd, var med blandade känslor jag åkte därifrån...kommer verkligen sakna de gamla som jag vet uppskattade mina stunder där...min lilla farbror sa till mig när jag skulle gå därifrån: Kicki, ta hand om dig och se till att du får ett lika bra liv som mig, bara du slipper att behöva ha det som mig den sista tiden....VARFÖR kan jag inte få avsluta med en tablett å slippa förnedras på det här sättet...mitt liv har varit sååå fantastiskt så låt mig bara få avsluta det här livet här å nu...gick därifrån med blytunga fötter, tårarna rann å jag hoppas min lilla farbror får sin vilja igenom snart, att få somna in å sitta på sina moln å plira ner på de sina med sitt fina leende på läpparna...Usch...tänk att verkligen känna så, att ens sista tid i livet inte e meningsfullt....de har ju trots sin ålder sååå otroligt mycket de kan lära oss andra, bara att få höra deras livshistorier e ju helt fantastiska...där satt de minsann inte på röven utan där fick de minsann jobba från den dagen de kunde börja gå...lite annat mot många ungdomar idag som knappt har fått lite skit under naglarna...menar inte att det e deras fel utan det handlar ju om HUR vårt samhälle har blivit!!...Hade en underbar promenad i det lite småkyliga vädret...fotade en del, och den fanns fortfarande istappar som hängde ner för bergskanten....hoppas ni alla får en underbar helg med era nära å kära, själv så ska jag bara ta det lugnt å ta vara på solens strålar som förhoppningsvis ger sig tillkänna...har ju förresten glömt att berätta, i söndags va det en premiärtur på hojjen!! =P  Liite kallt om händer å knäna men de va det värt!!! *L*...kramiz NI fina här ute i cyberns värld!!!!*L*

Istapparna jag såg idag!!

Fotade idag från utkiket i Majelden, Domkyrkan

Nya foton...

Publicerad 2009-03-19 18:12:04 i Allmänt,

...i fotobloggen, vatten å ulliga mulliga moln den här gången!!!*L*...så därför lägger jag upp detta fotot!! =P...skämt åt sido...tycker det e liiiite gulligt faktiskt

Vad luktar de???

Tinnerö som...

Publicerad 2009-03-19 16:25:17 i Allmänt,

...vanligt MEN lika härligt att strosa runt där som vanligt, trots att de va en del folk där ute så sprang vi på två rådjur...Annie kände av de långt före mig, så hon pep å kände vittringen...trodde först de va en hund men sen kom de farande ut ur träddungen...fipplade naturligtvis med kameran så de blev inga närbilder utan de hann iväg en bit innan jag lyckades knäppa kort....ska ta å stoppa den fyrbente i duschen för hon har naturligtvis rullat sig i skit men denna gången så va det inte människoskit...TACK Å LOV!!! =) Näpp dax å ta henne innan hon hoppar upp i sängen å slöar till!! kramelikraaaam
Dagens foto ser ut så här!!

Älskar ju som sagt (skrivet)  himlens  vackra vy!!

Yeees!!....

Publicerad 2009-03-19 11:09:09 i Allmänt,

...fick fälla ner mina taggar ganska omgående på mötet med FK och AF...blev glatt överraskad över dessa två kvinnor som va väldigt trevliga och med glimten i ögonen!!....Ska göra min sista dag på Landeryd imorn, känns både positivt å negativt...positivt för att jag tycke det känns jobbigt att se dessa gamla bara sitta rakt upp å ner å det finns ingen livskvalitet för de...negativt för att jag VET att jag har satt en liten guldkant på deras tillvaro bara genom att finnas till för de, läsa tidningen, spela Fia, köra lite ordlekar, gå tipspromenaden etc...ska börja i någon form av rehab grupp, först en info dag om vad som gäller å sen ska jag gå två dar i veckan på AF....ÄNTLIGEN känns det som att det kommer att ske något i positiv riktning...VAD vill å KAN jag jobba med??!!??...ja, om jag det visste, det jag absolut vill jobba med är ju trädgårdsbiten men det får jag ju slå ur hågen, sen då??...hmm...vill ha ett fartfyllt jobb där jag känner att jag får ge av mig själv...menar inte att det ska gå i 110...MEN...vill att det ska va något i görningen mest hela tiden...dötid suger!! =P.....Japp...det känns väldans positivt så nu ska jag fira med en lååååångtur med lyckopillret i det vackra men lite kalla vädret!!!!....Traaalalaaa...kramar om heeela världen just nu!!!...upp å ner i humöret!!...men nu e det på topp!!...SAKNAR DIG SNIGLON, vill bara att du ska veta det!!!...kramiz å hoppas att du kommer tebax snart!!


En dag på Tinnerö

Nu ska jag...

Publicerad 2009-03-19 08:24:31 i Allmänt,

...kliva iväg till F-kassan å Arbetsförmedlingen...håll tummen!!

Ensam e inte stark, MEN...

..är VI flera kan vi stötta varandra!! TACK alla fina vänner!!

I går...

Publicerad 2009-03-18 16:56:29 i Allmänt,

...va Kicki å jag uppe på bruks en sväng å körde igenom lite moment, det gick hyffsat förutom att Annie börjar kännas liiite seg, kanske börjar få känningar av löpet...hoppas inte, för nu närmar sig tävlingen med stormsteg!!...hua...fotade en del och fick ett par fantastiska foton på svanarna när de simmade i dammen...jaaa...nu e det verkligen vååår på gång!!!*L*....Var iväg å tvättade bilen idag, ingen höjdare för nu e det värkmästarn som håller låda i armar å nacken....faaan då att det inte funkar...tant invalido vill inte ha det så här...har ju förfaaaan halva livet kvar...vill jobba, vill göra nytta, vill ha ett bra liv!!...men men..MÅSTEbörja tänka om lite å släppa mina jobbtankar inom trädgårdsbiten...jag fixar inte det...inte som det e nu å i å med att operationen va så riskfylld så tänker jag tacka nej till den...Hoppas, hoppas på att de två damerna jag ska träffa på AF å FK imorn har nått vettigt inanför pannbenet så jag slipper gå i försvarsställning direkt....men jag vet med mig själv att jag börjar resa taggarna utåt innan jag ens kommer in....Ska verkligen FÖRSÖKA gå dit med öppna ögon å lyssna in vad de har att säga INNAN jag börjar hugga....hoppet e ju det sista som överger en så håll en tumme å hoppas att de har nått innanför pannan så de inte har det däringa mellan axlarna till att bära upp mössan med =P...Har haft en relativt bra dag med strålande solsken å en häääärligt skitig hund!!!=P....kramiz alla fina....

Svanparet jag såg igår..

...kaveldun i solsken och..

Molnens spegling i dammen

Blir bara sååå...

Publicerad 2009-03-17 12:12:08 i Allmänt,

...upprymd när jag varit hos Helena, dietisten och gruppen jag går med...Känns lika bra varje gång, förutom viktuppgången då(1,4 kg)...men att man får ventilera veckans händelser och faktiskt känna att man inte e själv...Finns några friska fläktar i gruppen som kan skänka en energi...Blir så otroligt glad när jag ser och hör hur BRA det går för de andra...får hoppas att det kan bli en morot för mig oxxå...det har varit jättetungt några veckor å det har ju oxxå visat sig på vågen...motivationen sitter väl i nån talltopp någonstans å väntar på att jag ska hitta den igen!!....Jag vet att man inte ska komma med en massa ursäkter, eller att man inte klarar av det just nu....MEN det ska tamejfaaaan gå att fixa det här, de andra fixar det å det ska jag med!!....hmrf...japp...denna gammtackan MÅSTE lägga focuset på det här nu även om det just nu känns far away!. Ska ta mig ut med den fyrbenta vart har jag inte bestämt än...blir väl dit näsan styr kosan...eller dit ratten styr iväg...men älskar ju att komma ut till Tinnerö så det lutar nog mer åt det hållet, blir nog inte Annie så lycklig...blir ju att ställa henne i badkaret å det e ju förbannat otrevligt å bli ren!! =P... kramiz ALLA underbara människor å ett stooort TACK till min "dietistgrupp"...jag lär mig nya saker varje gång!!! =)


Fotade svanarnas intåg igår...NU e det snart våååår!!!*L*

Ännu en...

Publicerad 2009-03-16 20:55:23 i Allmänt,

...frosseridag e till ända...fixar inte det här å i morgon ska jag ställa mig på den förbannade vågen...men men det finns ingen anledning att inte gå dit...bara att bita i det sura äpplet!!

Hon e sååå söt denna lilla fröken Thyra, man blir verkligen på
bra humör när det finns småbarn och djur runtomkring en        

Vill bara...

Publicerad 2009-03-16 14:48:37 i Allmänt,

...skänka en tanke till lilla fina Sniglon...saknar dina dikter och dina fina kommentarer, vet att det e fler med mig som gör det!!. Hoppas du snart e tebax så vi får ta vår fika uti solens härliga glans...kramar om å sänder stärkande tankar!!!


Vet att du tycker om det enkla, nakna...hoppas du tycker om detta foto

Vilken underbar...

Publicerad 2009-03-16 11:17:55 i Allmänt,

...morgon!!! Åkte ut till Tinnerö vid 8,30 för att bara strosa omkring i det vackra vädret!!...så ljuvligt!!...fåglarna kvittrade om mer idag än vad jag hört tidigare...kom ett gäng svanar över himmelen och sjöng en trudelutt de med!! *L*. Ja tänk vad det behövs lite för att jag ska känna ett hopp om en bättring, tur att det finns ett sånt guldställe som TTinnerö, där man kan strosa timtals å bara njuta av livets små goda saker som det faktiskt finns...idag fotade jag en del vatten, dess porlande ljud kan jag bara sitta å lyssna till långa stunder....Kicki kom ut lite senare med Selma och Thyra...gick en runda till så vi va ute i två timmar å bara hade det bra...sen så va det bara att stoppa ner ett fyrbent lerpaket i badet...jäklars så skitig hon blev...men det va det ju helt klart värt...men tror nog inte att Annie e lika övertygad, att få duscha i badkaret anser hon nog va något onödigt ont!!=P...så nu blir det ett par foton till här, ska oxxå lägga upp en del i min fotoblogg om det e någon som e intresserad!!!...kramiz alla fina från en gladare å piggare gammtacka!!!


Nyfiken å törstig

Vatten i bäcken

Blir sååå glad..

Publicerad 2009-03-15 19:25:17 i Allmänt,

...när jag träffar Micke...han e en frisk fläkt....kallar honom lite på skoj den healande hanen, man bår bara så ofantligt bra av honom, han ger en en riktig energi injektion. Han e en av mina finaste vänner, trots ett tufft liv med droger, tabletter  alkohol så har han alltid funnits här om än lite i perferin mellan varven...Sådan fighter som Micke får man leta efter, beundrar er som lyckats ta er ur era missbruk....Ni e alla värda en eloge för er styrka!!.  Blev sur på mig själv, skulle ju ha fotat honom men glömde så klart bort det, hmm...senilo kallas det för...minne som en manet =P. Han kollade runt lite på mina foton så nu slänger jag upp det här istället för kortet på honom som jag skulle ta...kramelikraaam å ha en underbar kväll!!!


Det är forsande vatten!!...lika "sprudlande" som han själv e!!

Vårkänslor...

Publicerad 2009-03-15 13:27:09 i Allmänt,

...av stoooora mått hade jag idag när jag och mitt skitiga fyrbenta odjur va ute i Tinnerö...vattnet porlade i bäcken, fåglarna sjöng för fulla muggar...å jag å Annie strövade runt i ett par timmar...fotade gjorde jag oxxå. Idag kommer Micke en kompis från Kumla, ska bli jättetrevligt å träffa honom!!. Ska kasta in två foton här...det ena på vattnet som forsar i bäcken å sen...något som man ofta hör om, man ska inte se bakåt i tiden utan se framåt...visst e det så men det e svårt att bära en "ryggsäck" som gör sig påmind titt som tätt...Hmm...ser iallafall fram emot min tid med "gubben" som e mig sååå kär!!! =P...och naturligtvis mina kids!!!..ha en fortsatt trevlig söndag....kramiz alla fina...


Härligt att bara sitta å lyssna på det porlande ljudet!!

Ja så vad det det där med att inte titta bakåt, men här kikar jag bara i backspegeln!!*L*

Lördagkväll...

Publicerad 2009-03-14 17:50:25 i Allmänt,

...och inte nått på gång...har bara varit på klubben å tränat med det härliga gänget!!...slappar, slöar å frossardag men det har det ju mer eller mindre varit heeela veckan, frosseri menar jag...har helt tappat focus på detta...vill ju så jävla gärna komma igång med ett normalt förhållande till allt som jag stoppar i huvudet. Läxorna...ja de e svåra...har ingen konsentration alls att sitta med dessa...trots att jag kan göra det nästan när som helst!!!...vet att m an inte ska skylla på att det e för mycket runtomkring men det känns så nu...sista spiken va att det e en riskfylld operation som jag ev ska göra, men som det känns nu så blir det ingen...riskerna e för stora å skulle det bli värre...ja då vetefaaan om jag vill va med längre...bättre å göra det bästa av situationen som e nu än att förvärra saken...ska ta kontakt med ett medium som jag träffat tidigare...hon ska inte lösa detta åt mig men det känns alltid skönt att få lite vägledning...Menar absolut inte att det e hon som fäller det avgörande om jag ska göra operationen eller inte...näpp...men hon e grymt duktig, det är många pusselbitar som fallit på plats när jag varit hos henne....näpp...ska gå å sätta mig hos gubben å glo på dumburken en stund och NEJ här blir det ingen Melodifestival...även om jag inte hört låtarna nått så har jag hört Caroline af Ugglas...det räckte för mig, hon e heeeelt jäkla otrolig, å vilken känsla å inlevelse det finns i denna lilla kropp!!!...hoppas hon vinner, får väl läsa om det på text tvn sen!! =P Kramiz alla underbara å många med mig saknar dig Lotta, vi tänker på dig å sänder många stärkande tankar till dig...kramiz igen du fina vän...


Vad vore livet utan vänner??!!....INGENTING!!

John och Annie...

Publicerad 2009-03-13 09:30:24 i Allmänt,

...tog en välförtjänt sovmorgon...såg så söta ut när de låg brevid varandra!!*L*...Snart ska Annie å jag ut till klubben å träna med Jonna och hennes Sheltie Svante, vi ska båda tävla den 4 april så det e hög tid å finslipa på vissa delar av momenten. Alltid skönt å ha någon som kan kommendera en på planen å se vad man gör rätt å mindre bra!....Blir så ledsen när jag försökte gå in på Lottas blogg å den var borttagen...vad e de som har hänt?!?...Hon e en klippa här ute i cybern och har gett mig så otroligt mycket feedback...hoppas du e tebax snart vännen, saknar dina inlägg, dina fina kommentarer och dina dikter...och för att du e just den du är!!...Nähä, nu ska jag ta å fixa på mig kläder å ta med Annies "rygga" med prytlar till träningen...kramiz alla vänner och LOTTA!!!, du fattas mig!!!...ha en bra helg å ta hand om varandra

Mmm..här sover man gott!!*L*

Min läkare..

Publicerad 2009-03-12 16:30:39 i Allmänt,

...ringde idag, hon pratade om att de hade kontaktat henne från Neurokirurgen...Det va inget positivt besked...operationen kunde va rätt riskfylld...hon tycker att jag ska börja arbetsträna för det gör ingen större skada på nacken MEN jag skulle ju få mera värk när jag belastade eller gjorde arbete som är statiskt...hmm...det låter ju alldeles strålande eller hur???... blir rätt fundersam över hennes kommentar, värken jag har konstant utan att jag gör något är ändå hanterbar, men det behövs ju inte så mycket för att det ska trigga igång värken mer...vet att det finns de som höjer på ögonbrynet när de får veta att jag har en rottis...men henne tog jag som nästan tvååring, uppfödaren hade kört lydnad och lite skydd med henne så hon har ALDRIG varit en hund som drar i kopplet och även att jag kan ha henne mycket lös underlättar ju oxxå. Mina ben e ju funktionella för det mesta, så VAD för jobb ska jag kunna tänka mig då??...det här låter nog rätt otroligt i era öron men förra veckan matade jag en dam som var väldigt saktfärdig, satt med skeden i munnen på henne så hon fick sakteliga suga i sig Yoghurten, bara det drog igång en jäkla värk i nacken å vänstra överarmen....snacka om att jag blir FRUSTRERAD!!!...men men detr känns bättre idag än igår i allafall...Åkte ut tidigt till Tinnerö i morse, har ju hört fåglarna en längre tid men ingen som fastnat på foto förrän idag!! =). Näe, nu e det dax att rycka upp sig, jag mår ju inte bättre av att sitta som en surmula å tycka synd om mig själv...Hej hopp alla glada positiva vänner...nu tar vi nya friska tag å ger oss en klapp på axeln å talar om hur fantastiska vi är...och VI är alla lika värda oavsett hur vi har det här i livet, alla är vi lyckligt lottade som har mat på bordet och tak över huvudet, det finns oxxå människor som älskar oss för de vi är...Man behöver bara gå ner på stan så ser man dessa människor som INGEN verkar bry sig om, som inte har någonstans att bo eller någon att tycka om...dessa människor är precis lika värda, om än kanske mer...kramiz alla fina å ta hand om varandra

Blåmesen syns inte så bra men den e där!!*L*

Lite läckert med istapparna i det porlande vattnet, synd att jag inte
har en kamera som kan ta in det underbara ljudet oxxå                    

Sååå jäkla...

Publicerad 2009-03-11 19:42:11 i Allmänt,

...uttråkad e jag nu...har kollat igenom mina foton för femtioelfte gången, läst igenom Annies hemsida men orkar inte uppdatera den just nu....fast de skulle behövas! =/....Just nu skulle jag bara vilja fly fältet men jag vet inte till vad...å då blir det ju svårt!! =P....Lr fly vet jag inte om det e rätta ordet...jag skulle vilja komma bort från den här tristessen som blir när man går hemma och inte känner att jag får göra någon nytta, att få känna att jag e behövd....Har ALLTID jobbat....så dessa två åren har varit en jävla pina, å dessa berg å dalbanor i känslorna....ena dagen mår jag riktigt skapligt å nästa så ligger jag å tycker allt e pest....det här e inte jag...men men...det kanske kommer en dag när jag kan jobba med mitt stora intresse inom trädgård, kanske kanske..tänker hålla den tanken i liv till de säger att det inte kommer att kunna hända, visst har jag fått hintar om det men igen som slagit den sista spiken i kistan ännu*L*...Vad ska jag göra resten av kvällen tro, förutom att förpesta min blogg med alla pessimistiska inlägg??!!...Jooo, jag vet!!!...slänger naturligtvis in ett nytt foto...sen ska jag ut i mörkret med den fyrbenta vännen...ska nog slå ikull mig i sängen rätt skapligt så jag kan va trevlig när Anneli kommer!!!...nåja det ska nog inte bli sååå svårt...Vi kommer nog sitta å snacka hål i huvet på varandra =P. Har du orkat läsa denna bloggen då e du värd en stooor fet värmande kram!!!! *L*


Morgon ute vid Tinnerö

Just de...

Publicerad 2009-03-11 18:47:01 i Allmänt,

...idag när jag va ute med den fyrbente så såg jag ett gäng svanar komma flygandes över himlen!!!...


Visst e den vacker?!?, taget vid ett annat tillfälle

En trötter tjej, och kanske inte så vårlikt MEN sååå fiiiin!!!....kan aldrig sluta
förundras över detta lyckopiller som ger mig kärlek av hela sitt hjärta

Hjäääälp!!!....

Publicerad 2009-03-11 17:24:43 i Allmänt,

...har någon en protes till övers??!!??...skulle behöva en å sätta mellan axlarna uppe på halsen, har haft sån jävla huvudvärk sen i söndags =P...har försökt fått tag på min läkare för jag tror att de e för att jag fått höja dosen på en av medicinerna, så hon ska ringa mig imorn eftermiddag. Imorgon kommer Anneli hit från Örebro, lr närmare bestämt Ervalla. Vi gick trädgårdsutbildningen ihop MEN umgicks inte alls där...näe...vi började höras av efter att jag fick jobb på Plantagen å hon gjorde praktik där ett par veckor....under skoltiden så hade väl ingen av oss nått större intresse av att ens umgås med varandra, det var först på Plantagen som vi började prata...då, först då började vi inse att vi faktiskt hade en del å prata om!!*L*...bättre sent än aldrig brukar man väl säga!!...Ska bli sååå kul å träffa henne igen, hon e en riktig fighter när det gäller att komma igen...hon åker på den ena smällen efter den andra men reser sig upp som en fura...ja, jag e en beundrare av henne...hur man orkar gång på gång resa sig upp. Eftersom jag förknippar henne med växter så blir det såklart en blomma på fotot...Har haft en "svullardag" idag, usch får så förbannat ont i magen men kan fan inte låta bli å stoppa massa skräpmat i huvet...blir så less på mig själv!!.  Gubben fick åka till Morgongåvan å lossa ikväll så han dyker väl inte upp förrän imornkväll..."suck"....de e jobbigt att sova själv...vet inte varför men så e det!!!...Vilket gnälligt inlägg, e nog en Örebroare i botten!! De säger ju: De gåår AAAALDRIIIG!!!  =P..., DE ska ju va väldans negativa å gnälliga ju, men det e vi väl alla lite till mans ibland!!! =)  kramiz alla fina vänner!!!


Fotot taget vid stugan vi hyrde

Hittade detta foto som oxxå e taget ute vid stugan!!!
NU vill jag ha sommar, kikar ut genom fönstret       
å det snöööööar!!!!                                                        

Min morfar...

Publicerad 2009-03-10 09:38:07 i Allmänt,

...e 92 år och vi har kommit jättebra överens i alla år, jag har oxxå varit den som har ställt upp mest för honom av mina syskon och kusiner, men nu har han fått för sig en massa saker om att jag gjort både de ena, de andra och de tredje...har fått mig riktig utskällning å jag va inte värd skiten under hans skosulor...blir bara sååå ledsen, vet att han varit jäkligt dum mot de andra men han har ALDRIG yppat ett ont ord till mig. Pratade med en vän om detta som jobbar i kyrkan, hon sa att många äldre gör så här när de börjar känna att livet börjar rinna ifrån de, de vill inte att man ska bli ledsen när de dör så många blir tydligen väldigt otrevliga å gör sig mer eller mindre osams med sina närmaste...vet inte om det e någon större tröst för jag vill ju inte att det ska sluta på det här viset, saknar hans berättelser om sitt liv som har varit väldigt tufft i mina ögon...när han cyklade från Lindesberg till Västerås för att söka jobb å sen cyklade hem samma dag, ja han har mycket att berätta om sitt liv, han har oxxå varit ute å berättat för andra grupper av människor å det har varit väldigt uppskattat... saknar min "vanliga" morfar så jävla mycket!! =(

Mina å morfars händer julen -08

"Snörvel"..

Publicerad 2009-03-10 09:23:14 i Allmänt,

...kände mig faktiskt liiite bättre igår kväll....åkte upp till klubben en sväng där det skulle va en instruktör som kunde hjälpa en med linförigheten!!...Vilken skillnad de blev på min fyrbenta, bara genom att göra några små förrändringar....har väl ALDRIG haft sån bra kontakt med fröken som då...Så hennes tips ska jag jobba mer på. Huvet hamrade på rätt rejält när vi hållt på en stund, kändes som det låg ett gäng med hammare innanför pannbenet å slog =(...men men jag fick ju bra träningstips!! =P...Idag va det dax för dietisten men jag fixade inte att gå dit idag...mår pyton å den fyrbenta får nöja sig med rundturen runt kvarteret....får väl gömma lite blodpudding så hon får leta lite här hemma, brukar ju va uppskattat!. Idag skulle min fina vän Micke komma från Kumla men fick en läkartid idag...jag blir så arg när man hör hur läkare laborerar med människor som behöver hjälp, Micke har varit på behandlingshem för sina drogproblem...han har fixat det jättebra MEN en läkare ville inte skriva ut antabus till honom...lr han "glömde" skriva ut...fattar de inte att de inte KAN skita i sådana här saker, Micke behöver ju det för att klara upp den sitsen han e i och att han har lyckats sååå bra, ska en simpel jävla översittare till läkare spoliera hans chanser till ett "nyktert" liv??!!??....Blir bara sååå jävla förbannad över hur människor behandlar andra människor!!...ett uttryck som jag försöker ta till mig e: behandla andra som du själv vill li behandlad!!...det säger ju rätt mycket tycker jag...näpp, nu ska jag ta å försöka dricka lite The å dra ett täcke över huvudet.... Sötgöta sitter här å tittar på mig med sina nötbruna ögon...hon vill ha mat så de ska hon få!!!...Är så glad för att jag fått så fina vänner här ute i cybern, NI gör min dag med era fina kommentarer!!...kramiz alla som behöver en kärleksfull kram!!!*L*



Ja, jag älskar ju fota himlen så här kommer det ett från bruks en e.m

Fortfarande...

Publicerad 2009-03-09 15:29:32 i Allmänt,

...så står sig de fina Tulpanerna som jag fick av Gittan...Tänk vad blommor, djur å barn kan få en på så bra humör...det går verkligen inte att vara arg lr sur då!!...Dessa tulpaner ligger inbäddade i bomull i mitt hjärta för de betyder så otroligt mycket, just för att de e från Gittan!!...Tänk vad de betyder mycket när man inte själv mår så bra...lr de behöver ju inte bero på det...bara att någon uppmärsammar en på ett lr annat sätt kan göra ens dag fulländad!!!...Så nu ska jag bara lägga upp två foton å sen ska jag gå å puzza på gubben å tala om hur mycket han betyder för mig...kramelikraaam alla mysiga människor


NI får ha överseende med skuggan från kameran!! *L*


Så här ligger vår "lilla" bäbis å sover!! *L*


Däpt i däsan...

Publicerad 2009-03-09 10:55:53 i Allmänt,

...ont i halsen å huvet som f....n!!...men men det e ju ett  övergående problem...hoppas jag!!*L*. Helgen har varit jättetrevlig. Var till bowlingen i lördags, men jag fick titta på, fixar inte att bowla för nacken å armens skull...men jag kommentera deras spel!!...haha...vilket proffs man e när man sitter brevid å tittar!! =P...Närå så elak e inte jag!!. Vi gick vidare till SMC:s lokal där de skulle va lite festligt...hmm...det ordet har tydligen olika betydelse, de satt några karlar där å blädrade i hojtidningar å drack lite öl...nåja, vi va inte kvar så länge utan åkte hem till oss....satt här å surrade tills folket började gäspa å hänga med huvet lite så Johns grabb körde hem ligan!!. Attans så ont i håret jag hade när jag vaknade igår, dricker kanske 2-3 gånger per år så jag e ju ingen storkonsument...tog några öl å två Gin å Tonic under hela kvällen å de räckte tydligen, men den stora boven kanske va att jag rökte...usch å fyyy kändes som jag slickat en askkopp igår =P. Sen messade Kicki mig så vi drog ut med doggarna i 1,5 timme i snöblasket som va tvunget att komma ner, men pigg blev jag iallafall!!...Näpp, ska ta en mugg med Te å honung nu å se om jag blir lite bättre, annars får jag väl se om jag hittar nån protes som passar den däringa saken som sitter på halsen...Ha det bäst å ta hand om varandra....kramizzzzzzz


Lääängtar sååå otroligt mycket till våren...


...och till sommaren

Blir så otroligt glad..

Publicerad 2009-03-06 12:56:29 i Allmänt,

...över de positiva kommentarerna om mina foton, jag kan ju inte ett skit om det utan tar på det som tilltalar mig...LYCKA e ju att de tilltalar er oxxå...då har jag ju lyckats med fotot...Hoppas ni ALLA får en fantastisk helg med mycket kärlek å omtanke, det gör ju att vardagens trisstess orkas med på ett annat sätt...kramiz ni fina underbara som jag känner privat och ER som jag lärt känna på bloggen!!!  ...NI e ALLA lika värdefulla!!!!...Ett av mina favoritfoton e det här


Älskar verkligen det här fotot...e lite mystik över det hela, men nu fick jag
problem för jag hittade ännu ett foto som betyder mycket för mig!!!!!*L*     

Jag vet att jag e tråkig MEN kolla in hennes intensiva blick och kontrasten
mot vattnet och den vita stenen!!!...ÄLSKAR detta foto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    


Ett till foto...

Publicerad 2009-03-05 17:41:39 i Allmänt,


Gilllar ju dessa "avtrycksfoton", kanske för att vi ALLA sätter avtryck
i någons liv stora som små, positiva som negativa....

Så typiskt!!...

Publicerad 2009-03-05 13:42:44 i Allmänt,

...åkte ut tidigt till skogen i morse, Annie å jag va heeelt själva men jag såg på henne att hon hade fått vittring på något...efter ett tag så stod det fyra rådjur å kikade på oss, ca 25 meter bort...de stod kvar en bra stund utan att röra sig. Fan oxxå...igår så tog det stopp i kameran, hade fyllt minneskortet....vill inte tömma kameran förren jag lagt över alla fotona på ett USB minne...jag har alla fotona på datorn men raderar jag de i kameran så blir det väl nått strul med datorn så alla fotona försvinner!!!. Haha...japp..tror att det kan hända!! =P. Så nu så hade jag ju naturligtvis inte kameran med...hade varit maffigt att få fota dessa underbart fina djur...Igår så höll jag på att spåna en hel del när jag fotade...bara knasiga foton så visst kan jag ta bort dessa...


Taget underifrån

Våra skuggor

Ett foto kan betyda...

Publicerad 2009-03-04 16:36:14 i Allmänt,

...såååå otroligt mycket, fotot som jag sätter in har funnits i min plånbok sen jag tog det...Linus å Lina va två år på det här fotot och de sitter i farmors soffa med de stoooora nallarna som va favoriter när vi va å hälsade på henne!!...Det  ringde  om att jag skulle få blommor från blomsterbudet nu på dan...WAOW..skulle JAG!!!...faaan så stort de va, gick å funderade på alla möjliga å omöjliga som skulle kunna göra nått dyligt och en av dessa som jag tänkte på va GITTAN!!!!...åh...TACK min fina vän!!!...vilken bukett med olikfärgade tulpaner...e fotobevis här nedanför Linus å Lina....Blev sååå rörd vännen...de värmer glödhett i mitt hjärta...du e en fantastisk vän å du ska bara veta va det gör gott i mitt hjärta!!!!....ALLA skulle ha en vän som dig!!!!


Saknar verkligen den här tiden med kidsen!!!

Min fina tulpanbukett från Gittan!!! TACK min vän!!!!

Så nöjd...

Publicerad 2009-03-03 12:36:11 i Allmänt,

...jag känner mig nu, har varit hos dietisten idag...hade gått upp 6 hg men det va ju naturligtvis inte det jag va nöjd över..näe knappast men jag visste redan på förhand att vågen skulle peka uppåt. Näe, jag e nöjd över att jag tog det beslutet att fortsätta i gruppen vilket jag har känt en stooor tveksamhet till under veckan...inte för att jag inte tycker att det har varit bra för det har det i alla högsta grad, å bra människor, näe det har varit mer att det händer så mycket runt omkring mig å jag känner bara deppa ihop å gömma sig under ett täcke...MEN det ska jag inte...det känns jävligt frustrerande över att jag inte kan styra över vissa saker å att man tror att det löser sig om man pratar med vissa instanser men så e det ju inte...trots att det finns svart på vitt...närå göra det lätt för sig det går inte för paragrafer hit å dit ska följas de e ju INTE alltid det bästa, snarare tvärt om!!...Men men idag kändes det ganska positivt efter att ha varit i gruppen å fått ventilera...jag e ingen sämre person för att jag inte gått ner i vikt...närå..jag får träna mig i sånna situationer å lära mig hur jag INTE ska göra nästa gång det inträffar!!!=P....Nu ska jag göra lite nytta...hmm...tvättstugan drar ju inte direkt men det e ju ett MÅSTE...vill helst inte börja vända ut å in på kläderna!!! *L*...sen ska odjuret ut så vi tar en långis ut på Tinnerö å flanera!!!...Ha det bäst alla goa fina människor å TACK ni i dietistgruppen...jag får energi av er å det känns sååå BRA!!!! kramiz


Ute vid bruks en e.m...

Min nacke...

Publicerad 2009-03-02 12:55:09 i Allmänt,

...ja den e inte å leka med nu...kan knappt röra på huvet utan att det kör som faaan i nacken å ut på bröstet, blev väl en rejäl snärt i nacken när jag dök i backen för flera veckor sedan...va lite svårt å köra bil idag..fick verkligen tänka mig för när jag inte kunde vrida på skallen!!....ska nog inte köra bil när det e så här... ska kanske få göra om magnetröntgen pga att det blivit värre med nacken...men har inte fått någon tid hos neurokirurgen ännu...men det lär ju ta några månader innan jag kommer dit. Väntar på att F-kassan ska höra av sig oxxå...ska komma med i någon rehab grupp å få börja på något annat ställe än det jag e på...MEN vet inte vad jag vill prova på...det jag vill jobba med e ju uteslutet...trädgårdsbiten e ju alldeles för tungt...nåja...det får väl bli som det blir...NU ska denna gnälliga gammtacka ta en långpromis med sitt lyckopiller å glädjas åt hennes glädjefnatt när vi kommer ut på Tinnerö å sparkar boll!! =)
Snömassorna börjar smälta å det blir fart i bäcken!!

Känner mig...

Publicerad 2009-03-01 13:46:04 i Allmänt,

...jäkligt trött å sliten...hur nu de kan komma sig när jag inte jobbar å sliter som de flesta...tror jag har alldeles för mycket tid för att grubbla å grunna på saker å ting...det blir för mycket!, tappar bort ord å minnet e ju under all kritik...kommer ibland inte ihåg VEM jag pratade med i telefonen för typ två minuter sen, pratade med Kicki i fredags å vi bestämde tid för när jag skulle hämta upp henne, Thyra å Selma...fem minuter senare fick jag messa henne om vilken tid vi hade bestämt!...känns ju inte sååå upppiggande ju =/. Näe, vet inte VARFÖR det känns sååå jävla tungt just nu...lr joo, till en viss del så e de ju en del saker som e ganska tuffa att se över och jag vet att jag inte kan göra så mycket åt det för det kommer att hända oavsett...trodde inte att jag skulle känna mig sååå jäkla ensam som när jag flyttade hit till Linköping...de e jag å Annie om dagarna å även i viss mån kvällarna oxxå...jag e ju lite av en ensamvarg, men nu blir det en påtvingad ensamhet som känns ganska obekväm å jobbig..."suck"...men livet blir ju inte bättre för att jag går å deppar ihop, men det e ju faaan inte lätt när man går hemma om dagarna å "flundrar" över meningen med livet...det kan bli VÄLDIGT stooort!!. Näpp fick jag bestämma så skulle jag va ute å jobba heltid med det jag älskar att få jobba med...VÄXTER...uteväxter...att få jobba med kroppen. planera rabatter å se hur de utformar sig å sen få se om det blev som jag tänkte mig, till å med att rensa ogräs e väldans rofyllt!!... Sätter in en fin bild som gör mig glad!! *L*



Våren känns i luften, fåglarna börjar vakna till liv igen!!

Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela