Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Trodde inte...

Publicerad 2009-06-30 15:14:22 i Allmänt,

...eller rättare sagt jag ville väl inte tro att det va så allvarligt med min nackskada...har Diskbråck å väldiga förträngningar i nacken, enda utvägen e operation..."suck"..jag vill verkligen inte utsätta mig för detta...riskerna va förlamning, att jag skulle tappa känseln å att armen skulle kunna bli förslappad....låter ju muntert! =/...värken i nacken skulle troligtvis bli bestående men bättre i arm å skuldra...de skulle gå in via halsen å sedan byta ut en kota å sättta in en ny, vilket resulterade i en steloperation...skulle inte bli så märkbart....det som oxxå kunde hända va att kroppen inte accepterade inplantatet....ca 3 månaders väntetid å 3 månaders sjukskrivning efter detta....faaaaan...jag vill verkligen inte ta något beslut om detta..jag vill  INTE!!!...nåväl gott folk...ta hand om er å ta vara på er kropp...man kan skatta sig lycklig som mår bra i den så ta vara på det så länge ni kan!! =D

Känner mig jävligt ensam om å ta rätta beslutet
någon som vill gunga med mig??!!?? =P

Lite nervöst...

Publicerad 2009-06-30 09:31:38 i Allmänt,

...börjar det bli nu, ska till Neurokirurgen kl 13...ska träffa läkaren som ska kolla igenom mig å mina plåtar från Magnetröntgen och testerna från Neurofysiologen...vet ju redan att operationen e väldigt riskfylld så just nu känns operationen lååångt bort...nu är värken oftast hanterbar om jag inte gör några större grejjer...men jag får ju ge det en chans å få veta mer om vad de tänker göra å om det e värt risken...imorgon ska jag träffa arbetsterapeuten på Smärtkliniken i Garnison....förhoppningsvis får jag gå på en rehabutredning där som startar kring vecka 35...ha det bästaste idag å gå gärna in å rösta på www.clickit.se lägg gärna upp dina foton där oxxå!! kramelikram!!

Vet inte om det syns direkt men det ljusa e ånga som stiger upp
från vattnet..var ute före sex imorse å det va riktigt läckert!!!

Vet inte riktigt vad detta e men hittade de efter vägkanten
läckra e de iallafall!!!*L*

Nu har jag...

Publicerad 2009-06-29 18:17:50 i Allmänt,

...tagit mig i kragen å lagt upp två foton till en fototävling www.clickit.se, tack Sniglon för att du sparkade mig dit...annars hade jag inte gjort det själv, fotona som jag la ut va dessa!!!




kanske inte e mina allra bästa men de e mina favvisar sen får andra avgöra
 om de e bra eller inte!!!

W A O W ! ! !

Publicerad 2009-06-29 15:18:11 i Allmänt,

...finns inget annat att skriva, hittade ett klipp med Kim som va med i made in Sweden...hittade en låt med honom som 12 åring....shit vilket röst...både kårar å tårar när jag hörde den...det e ett måste å lyssna på denna underbara kille!!! *L*

Efterlyser...

Publicerad 2009-06-29 15:02:16 i Allmänt,

... .bilder på indiankvinnor till min tatoo...hittar inga som jag tycker passar mig men kanske du har någon ligger i dina gömmor!!! *L*

Dagen idag...

Publicerad 2009-06-29 11:05:02 i Allmänt,

...började som vanligt ute på Tinnerö...varmt å skönt å nu måste man ju säga att man börjar vänja sig...jag har fått lite tips om fototävlingar från Sniglon så nu har jag lagt in några bidrag...får se hur det går =P. Värmen tar kål på min fyrbenta så nu blir det träning sent på kvällarna....dagens fotoskörd blev inte så stor men det blev några iallafall så här e ett axplock!!...många klibbiga men kärvänliga kramar till den som vill ha!!! =D

morgonbestyrer även för svanarna

En humla som suger nektar

Prästkragar e vackra

Någon som kommer ihåg...

Publicerad 2009-06-29 10:17:10 i Allmänt,

Vargtass i familjen Macahan??...han var heeelt fantastisk å vacker dessutom =P, han gav ut en skiva som han sen lanserade här i Sverige å gissa VEM som fick den stora äran att överlämna en ros... å jag fick en K R A M  dessutom!!!...det va stort när man va typ 16-17 år...den kramen från den vackraste indianen... den levde jag länge på...hittade en låt med honom på Youtube så här får ni lyssna...kanske inte den bästa men den ger mig en otroligt härlig" kommer ihåg" känsla!!

Man får säga...

Publicerad 2009-06-28 22:16:26 i Allmänt,


...Vad man vill om M. Jackson men han har satt stor prägel på både musik å dans
han har gjort många betydelsefulla låtar som säger en hel del...tycker att om man
vill hedra hans minne för musiken så kan man ladda upp en låt...                           


Underbara vädret...

Publicerad 2009-06-28 15:58:09 i Allmänt,

...håller i sig..kom på en sak...kan ju faktiskt ligga på ballkongen å sola...blir inte många minuter i taget för det steker på rätt bra!!...haha....jag som ojjat mig över att inte vilja sola ute bland folk å så tänker man inte längre än näsan räcker.. BALKONGEN!!!...haha så otroligt korkat men men bättre sent än aldrig...vill verkligen passa på å tacka över all respons jag fått ang mina foton i fotobloggen...ska kolla upp vilka som fått mest röster å lägger upp de här sen...näpp...nu har jag svalnat lite så nu ska jag lägga mig en stund till i solen...men misstänker att John har intagit ryggläge där...nåväl, det e han väl unt å få lite sol på sig, fast det e väldans fubbigt...han behöver knappt titta på solen så e kan en pepparkaksgubbe =P...men han vill nog få bort bonnabrännan =D...sköt om er å kramiz....en xtra stoooor kram till Sniglon!!...tack för hjälpen!!
Har förresten tränat med den fyrbenta lite grann i skuggan nu på morgonen å det som kändes så hopplöst bara funkade idag....WAOW...blir alldeles överlycklig...hon e sååå underbar!!!

Tänk om Annie fick bada nu i värmen men öron inflammationen
sätter stopp för det just nu...men snaaart så....

...bollen e guld värd!!*L*

..en boll på drift!!!

Träningen...

Publicerad 2009-06-27 14:39:49 i Allmänt,

började vi med väldans tidigt i morse...va på klubben vid kvart i åtta, gick en sväng men jag märkte redan på promenaden att Annie blev jätteflåsig...körde några moment å vilade flera ggr...hon sprang själv in i skuggan å la sig....så det enda som funkade någotsånär va fria följet....men det e väl bara å gå på det å traggla vidare...John å jag åkte med hojjen ner till Triumph center som hade premiär på en hoj som John ville testa, sen tog vi en svän runt Roxen å stannade till i Norsholm å käkade en glass...tog en ny smak med rabarbersmak!!....jäklars så god den va!!!....hoppas ni alla får njuta av den underbara värmen...själv så sitter jag hemma med neddragna persienner...vår lgh e som en bastu på sommaren å på vintern jagar jag insbjörnar här inne!! =P...kramiz å ha det bäst!!

Frihetskänsla att åka...

glass e gott!!! =D

Ujujuj...

Publicerad 2009-06-26 15:11:00 i Allmänt,

...har bestämt mig för att tävla i lydnad 2 den 26 augusti....VANSINNIGT e bara förnamnet!!! då ska vi ha lärt in en massa moment som inte funkar idagens läge:
platsläggningen-funkar
fritt följ-funkar sådär...sneda sättanden som måste tränas bort
läggande- liiite långsam
inkallande med ställande- funkar inte alls
sändande med ställande- funkar inget vidare
apportering-funkar ibland, snett sättande å lite tugg
fritt hopp över hinder- har vi knappt börjat med
fjärrdirigeringen- funkar rätt bra på nära håll men inte på 5 m
 

sååå gott folk nu får vi lägga i turboväxeln för att kanske nå dit!!! =P



Nu vankas det blodpudding i ugnen så jag kanske kan få
   lite fart på henne, hon e ju skendräktig å nu i dagarna skulle
hon ju ha sina små puppisar om det hade blivit nått            

Lite foton från imorse

Publicerad 2009-06-25 14:41:03 i Allmänt,


Fick ändra mina planer på att gå till Rosenkällan då dessa
tjurar gick på vägen, de ville inte flytta på sig när jag kom med bilen

Efter lite tutande så masade de sig iväg

solen börjar komma upp över trädtopparna å värmde
ordentligt trots att klockan va runt halv sju

Under pistolhot...

Publicerad 2009-06-25 13:09:22 i Allmänt,

..eller så farligt e det inte men lovade lilla fröken Becca ett foto på mig...hmrf...så här e det !!!
Var till veterinären med Annie, stackarn har åkt på öroninflammation...trodde det va skabb ett tag för hon varken ömmade å det luktade inget heller ur örat men hon va tydligen riktigt ansatt...men nu e det droppar som gäller för den lilla tjejjen i en vecka så nu får vi hoppas att hon blir bra...stack ut till Tinnerö vid sex i morse för det e såå varmt å hon tar verkligen åt sig av värmen....sååå härligt va det...heeelt själva, fåglarna sjöng för fullt, såg oxxå ett Sångsvanspar med ungar...har inte lagt in fotona ännu men de kommer!!...hoppas ni har det skönt i värmen oavsett om ni jobbar eller e lediga!!...kramelikraaam


En tatuering...

Publicerad 2009-06-24 22:24:28 i Allmänt,

...ska jag göra med mina barns namn å födelseår...men jag vill ha nått mer...inte bara namnen, någon som har något förslag??!!


Funderar å funderar å....

Hjäääälp!!!!...

Publicerad 2009-06-24 10:42:44 i Allmänt,

NU har jag gjort en ny fotoblogg MEN...jag behöver just DIN hjälp!...kan du gå in på den och tycka till om mina foton...skriv gärna upp tre som du skulle kunna tänka dig å tre som du inte ALLS skulle vilja ha...ska försöka mig på att ev ställa ut de i butiken i huset där jag bor....vet ännu inte vart det här landar men jag har ju själv en känsla för varje foto så det e svårt att välja ut å  ta bort vissa foton...SNÄLLA!!!...e er evigt tacksam om ni vill hjälpa mig med det!!! TACK på förhand!!
www.kickisamatorfoton.blogg.se


Var till Jönköping...

Publicerad 2009-06-22 22:58:04 i Allmänt,

...å hämtade buren till Annie...den blev heeelt perfekt!!...förutom att vi inte hade något bra att lägga i botten på den så när vi åkte hem hörde vi hur hon kanade på burbotten!!!...blev till å lägga henne i baksätet så hon inte skulle tycka att buren blev obehaglig istället!!!...sååå säker åktur blev det trots allt inte!! =D....stannade till i Gränna på hemvägen å fotade lite...John suckar men gick med på det, han vet ju attt han blir mitt fotooffer!!=P...men det blev jättefina foton, å nu har jag oxxå fått till det med namn oxxå... värkmästarn e igång efter gårdagen så nu ska jag stoppa soveripillerna i huvet!!...godnatt å sov så gott!!!*L*

Den här kom farandes i stan, haha..kommer ihåg dessa polisbilar
från de jag va liten... å de e ju några år sen!!!! =P

Båten som går över till Visingsö



Så läckert, solen tränger igenom

Härlig dag..

Publicerad 2009-06-22 15:40:58 i Allmänt,

...trots värkmästarns arbete, John å jag åkte upp skapligt till klubben å gick en promis å sen körde vi några moment som kan va bra att va två på...hon e fortfarande väldigt seg men till helgen skulle hon ju ha sina puppisar så det e nog det som spökar...tack å lov har hon inte fått någon mjölk som hon fått tidigare...troligtvis för att hon har varit så dålig i magen å fått leva på ris, fisk å A-fil ett tag...har bädat rent å plockat lite här hemma trots de fina vädret, vill egentligen ligga å sola men inte som jag ser ut nu!!....ska till Jönköping å hämta buren till Annie som vi ska ha i bilen...Äntligen!!!....nu ska även hon åka säkert!!...hoppas ni alla har haft en underbar dag med mycket sol!!

Vad vore midsommar utan jordgubbstårta!!*L*

Såg riktigt häftiga moln när vi åkte hem igår!!


Midsommarhelgen...

Publicerad 2009-06-21 20:52:37 i Allmänt,

..e till ända...nyss hemkomna från Örebro efter att ha träffat Roger å Anneli i lördags med deras telningar modell större men så överförtjusta i Annie...hon va heeelt slut när vi åkte därifrån...sov i Linus lgh till idag, han e ju på Gräsö å jobbar hela sommaren...ska åka upp dit någon helg å hälsa på, har ni inte varit där så e de att rekommendera!! Idag va vi hos syrran i big melosa...eller Stora Mellösa!...firade mamma med en lila spikmatta, väldans uppskattat, min ena syrras små e 4 å 6 år...vilka ljuvliga små ungar!!!...kan inte få nog av de å leka gör jag ju naturligtvis å det börjar kännas nu....värkmästarn har börjat sitt arbete nu men det e de värt!! =D...hoppas ni haft en underbar helg med allt vad det innebär!!!...kramiz alla å en riktigt glad gruppkram till er alla!!! =P

Hanna 4 år

Emma

Midsommarfirandet...

Publicerad 2009-06-20 11:30:32 i Allmänt,

...gick mest i regnets tecken men blev bättre framåt senkvällen, trevligt sällskap och god mat räcker ju långt iallafall!!!...ska snart iväg till Örebro...ska mellanlanda i sonens lgh å på söndag åker vi till min ena syrra å firar mamma som fyller år...hon ska få en lila spikmatta...tjusigt värre!! =P...hoppas ni alla fått en bra midsommar!!...kramelikraaaaam

Penseerna tyngda av regndropparna

Himlen va heeelt fantastisk efter regnet

Grillat blev det så klart å favoriten e...

grillad Hallumi..ost so bara e sååå god!!

Hoppas ni alla...

Publicerad 2009-06-18 16:47:22 i Allmänt,

...får en underbar midsommar på alla sätt å vis!!!...och G R A T T I S Virvelviran till körkortet!!....

Vallmo

Allium

Ros

Ros

Pion

TACK Gittan...

Publicerad 2009-06-17 17:10:15 i Allmänt,

...för en mysig dag med mycket fotande å skratt...du fyllde på min energi som e låååångt under det normala...
TYVÄRR så har jag bestämt mig för att ta bort min fotoblogg då det finns människor som tycker det e okej att plocka foton å lägga i sina egna, med tanke på att jag funderar på att kanske göra något av mina foton så lägger jag ner den...ska oxxå ta bort mina foton i facebook...tråkigt när man inte får ha dessa ifred...har några som vet att de får använda mina foton men det e en annan sak....nåväl...som grädde på moset ska jag upp till klubben å träna med mina trevliga träningskompisar!!!

Gitterittan!!! =P

Strandiris

Heeej dåååå!!!

lite glada foton...

Publicerad 2009-06-14 13:44:21 i Allmänt,

...kanske livar upp stämningen!!

Älskade fina lilla Lina

du vackra barn!!

..å inte att förglömma min fina Linus

vad vore livet utan dem???

Mitt Lyckopiller

sist men inte minst då...den jag bor ihop med!!=)

Lydnadsträning...

Publicerad 2009-06-13 11:51:56 i Allmänt,

...var på klubben å tränade med det härliga gänget!!...det gick riktigt bra!!...rutan börjar funka ställandet under inkallningen gick oxxå riktigt bra!!...vi hade vädrets makter med oss, lite härligt strilande regn fick vi. Fotade lite på morgonen...

Liljor

Clematis

Prästkragar

Regnig student...

Publicerad 2009-06-12 13:41:50 i Allmänt,

...sååå tråkigt, man såg inget alls när de sprang ut...bara en massa paraplyn...tänk om folk kunde tänka till lite å inse att det inte bara e de som vill se sina ungdomar!!!...finns ju nått som heter regnjacka men det e väl inte fint nog att ha på sig...vi fick iallafall se "den lille"...lite lagom rund under fötterna...nu e de ute å åker på flaken i ca 2 timmar å sen hem hit å få lite firande av de närmsta...sen ska han ut å käka med klasskompisarna...hoppas de inte blir allt för mycket innanför västen...ska fortsätta fixa till här innan folket ramlar in vid 14 tiden....kramiz å ha det så bra trots regnet!!!

syns ju att de e han på plakatet!!

Mamma Åsa å Johan

Lillsyrran Cornelia

Far å son då!!*L*

Lyckligt slut ändå trots regnet!!

Jag e käääär!!!...

Publicerad 2009-06-11 13:03:38 i Allmänt,

...var ut till Slaka djurhem å hälsade på Mikaela som arbetstränar där...hade själv tänkt söka dit men min käre vän på Stadsmissionen stoppade mig direkt, det va inget bra ställe att va på...föreståndaren där e om ni ursäktar uttrycket en riktig bitch som styr å ställer å beter sig illa mot sin personal....han hade varit ute i ett annat ärende där men kunde bara konstatera att där ska INGEN behöva sätta sin fot i arbetsträningssyfte....men men, Mikaela e där iallafall....blev sååå kär i Selma och Oliver...vilka godingar!!!...VILL man ta sig an en katt så e det ett BRA sätt att hjälpa dessa katter!!...då e de veterinärbesiktigade, kastrerade och ID märkta!...ska sätta in foton på Selma och Oliver...åkte sen till Blå Lagunen så Annie fick bada för första gången i år...tog väl en kvart å få i henne å bollen drev iväg längre å längre ut...men till slut så hoppade hon i å sen e det full fart i vattnet...ha en fortsatt bra dag å ta hand om varandra!!

Selma

Oliver

Lille herrn här mötte vi vid stranden!! =P

Retligt att bollen flöt iväg!!

Äntligen tar hon ett hopp ut efter bollen!!

...å på väg till mig med bollen!!!

Regnet de...

Publicerad 2009-06-10 16:57:09 i Allmänt,

...bara öser ner, å jag e blöt å skitig om skor på strumpor!! =P....Kicki å jag åkte ut till Tinnerö....sen började regnet...Lillskruttan har ju varit sjuk så Kicki åkte hem så tog jag med Selma å Annie å gick ner till Rosenkällan...när vi va på väg dit började en tjur "bröla"....e verkligen ett läte som e med skräckblandad förtjusning !!!...när jag va liten va jag ofta hos min farbror som hade lantgård...när vi sov över där satt vi ofta ute vid hagarna å lyssnade på just tjurarna som drog igång sitt bröl...kände verkligen den känslan idag när den drog igång...å med tanke på att det e färistar där ute så visste jag ju inte om det var öppet just där vi gick. Så lite olustigt kändes det allt, de tyckte Selma oxxå som sökte lite trygghet hos Annie...idag e det avslutning på lydnadskurs 2...känns jättetråkigt men vi hoppas på att Anneli å Maud vill fortsätta med trean till hösten...håller verkligen tummen för det...Kicki å jag har kollat upp lite tävlingar här...så i slutet på augusti så kör vi tävling i 2an....ska bli himla kul...=)...ha det bäst alla å jag har fortfarande lite Elviraenergi kvar!!! =P

under vingarna ligger de små

regnet de baaara öser neeeer

regndropparna hänger på rad!!

en trött liten tjejja

Återigen...

Publicerad 2009-06-09 19:35:00 i Allmänt,

..lite foton i fotobloggen...idag e de bara svanar å deras små dunungar!!! www.gammtackan.blogg.se/kickisamatorfoton




Tack Virvelviran!!!

Publicerad 2009-06-09 19:03:20 i Allmänt,

...det va riktigt trevligt å träffa dig, hade ioförsig inte trott nått annat!!!=P....lika sprudlande glad som jag trodde, din energi smittar av sig!!*L*...Åkte ut till Rosenkällan å kikade på Svanarna med dess ungar....jag kan verkligen bara stå där å njuta av vyerna, fåglarna å deras läten...fotade lite å jag hade med lite fika som vi njöt av i solen!...Annie blev alldeles tossig när vi träffade Elvira...hon hoppade å va alldeles till sig!!!...de e ett pluspoäng till dig tjejjen...nog för att hon älskar folk men hon brukar inte bli sååå ivrig som hon blev nu....TACK vännen för en trevlig pratstund...de måste vi göra om...kramelikram å hoppas mötet går bra ikväll!!!

Nu ska han...

...få lite luft...

...under vingarna!!

...här kommer ett följaJohn gäng!!...fem småttingar i släptåg

FÖRLÅT men kunde inte låta bli, din vackra insida speglar av sig...
Hoppas vi ses snart igen!!!!!

Stanna upp...

Publicerad 2009-06-09 15:30:52 i Allmänt,

...bara för en liten stund å se dig omkring...VAD ser du??...jag kan bli såå otroligt frustrerad över människor som bara rusar omkring å inte ser vad som händer...de ska tjänas pengar å köpas grejjer som höjer upp ens status i samhället...men sen då???...Vi har ju en insida som behöver sitt oxxå...tänk om människor kunde se över sin insida oxxå likväl som det ska synas utåt hur jävla bra man har det...det går ju inte riktigt hand i hand...det yttre  å det inre. Får stora självan när man hör småtjejjerna stå å diskutera att de vill lägga in Botox i läpparna eller fettsuga baken!!...que??...vilken bak??...de ser ju ut som vandrande lik å likförbannat ska de bli mindre....VEMS ideal e detta ???...jag va ute å rensade skallen på Tinnerö såklart...å jag blir verkligen gladare när jag är där ute...bara att titta i dikesrenen så finns det otroligt fina växter...ja det e ogräs i mångas ögon men titta ordentligt en gång...smörblommans lysande gula färg å dess små blad, grässtrån i sig e otroligt fina, lyser lite lila om dess vippor, den lilla humlan eller nyckelpigan som sitter på maskrosens blomma...ja, det finns så mycket att glädjas åt...idag såg jag även en ekorre som satt precis vid vägkanten, svanungarna som skyggt gömmer sig bakom sina föräldrar....jaaa...tänk efter bara för en kort stund...det finns annat än en massa prylar som kan glädja oss...

satt i dikeskanten å mumsade kotte



Svanparet med de små

Hundkex

Älskar ju som skrivet tidigare himlen...den e mäktig

Kikar ut över Rosenkällasjön!

Sist men inte minst fruktfatet...ser ni ljuset som lägger sig över en  del
av frukterna??

Gangstern...

Publicerad 2009-06-04 10:01:25 i Allmänt,

...har intagit mitt hem!! *L*....men en otroligt go å härlig liten kille vid namn Douglas...han har oxxå otroligt kännbara gaddar som borrar sig in lite här å var på kroppen, e inte bara händerna som får sig en omgång....har bäddat så fint åt honom med täcke men det passade inte...han ligger i Johans rum på hans kläder som ligger slängda på golvet...han kom vid 6.30 å har hållt igång sen dess...nu e kl strax 10 när han stupade omkull....å gissa om han sover!!*L*....jag mår riktigt kasst idag...men gangstern livar ju upp stämningen radikalt...ska passa på å sova en stund jag med nu!!...slänger in några foton på denna ljuvliga varelse...men Annie e nog inte beredd att hålla med....de e nog en riktig slyngel i hennes ögon som stör hennes annars så lugna tillvaro!!!*L*...kramiz alla!! =)

E han inte söt då?!?

Munkorg redan lr??...denna blomkruka va väldigt intressant!!*L*

Så här lycklig e Annie över den lilla slyngeln!!*L*

Nu e Douglas trött, bar upp honom å nu sussas de sött!!

Har lagt upp fler foton i fotobloggen på hulliganen/gangstern/slyngeln
MEN i första hand en underbar mysig liten rottiskille på 11 veckor!!!!*L*

Min fyrbenta...

Publicerad 2009-06-03 12:18:04 i Allmänt,

...e inte med puppisar, så nu blir de å börja hårdköra med fröken madame...hon har ju lagt på sig en del som ska bort å nu kan vi ju börja jobba ordentligt på träningen...

Nyfiken fröken

Tassar in med...

Publicerad 2009-06-02 16:49:25 i Allmänt,

...tungt hjärta....nu e det mycket som suger fett!!!....ja, inte mitt! =P....i går kväl. kunde jag inte sova utan satt å dumglodde på tvn...såg den fina månen som lös så fint genom mina persienner....var ute i regnet å gick på dan...såååå skönt, plockade en bukett med blommor/ogräs....tycker så mycket om vilda blomster å det e något som pappa älskade mer än dessa "rabatt" blommor....vi plockade det till hans begravning...några buketter med vilda blommor å rosor från trädgården som va hans livsverk...näe, jag skiter i å skriva känner att det inte e läge för det just nu...puss å kram alla fina vänner!!'
Månen kikar in genom persiennerna
Min vilda bukett

Känner mig tom å lite
tilltufsad just nu =/

Pank å fågelfri!!...

Publicerad 2009-06-01 17:42:45 i Allmänt,

...idag har det gått för runt, iallfall i mina ögon sett...först iväg å ta TBE sprutan på morgonen, sen ut till Tornby för att hitta ett par bra skor som jag kan ha när jag e ute i ur å skur....hittade ett par Goretex dojjer för 700 kr som hade kostat 1000...jättesköna å välbehövda...vi hann inte hem å fixa käk innan jag skulle till AF så de bidde en Bulgursallad med lax å mzarella ost!!!....så gott!! *L*....AF nästa å iväg å hämta ut ett paket med kläder a la tvåmannatält...å ALLT passade....shit så glad jag blev...behöver inte krångla med att skicka tebax kläder...eller jooo....en tunika vill jag nog skicka tebax...den e  till å med tremannatälts varning på!!!...gubben ville få lite luft  å drog iväg med hojjen...kan ju bli skinn på bensinen om den står för länge!! =P....men de e han väl unt....en ledig dag som denna med superfint väder!!!...kramiz alla underbara vänner...ni vet vilka ni är!! =)

...till er alla som känner att ni e förtjänta av den!!! *L*




Om

Min profilbild

Kicki

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela