Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Dagarna går....

Publicerad 2014-01-30 10:22:08 i Allmänt,

...värken hade avtagit några dagar när jag fick den nya medicinen men tyvärr så varade de inte så länge... kör LCHF nu igen för att se om värken avtar...nätterna har varit jobbiga då jag inte får sova ordentligt vilket resulterat i att jag varit hemma från jobbet.... Mycket som suger för tillfället och vet inte vilken ände jag ska börja nysta i... Köpte en overall till lillgrisen här om dagen...han blir rätt kall när vi e i skogen och han far runt i snön....köpte en på jobbet, täcktet håller honom inte varm om mage och ben så vi ska testa overallen så får vi se... Annie har ätit färdigt kuren för sin urinvägsinfektion... är så glad över att se henne så yster och unghundssprallig! =)... ett gäng foton i vanlig ordning dimper ner nu! Ha en bra dag och ta hand om er!!
När jag mår skit i kroppen e de skönt att kunna gå ut i vår björkskog och låta hundarna få jobba lite med att leta köttbullar i träd och i snön...blir lite hjärngympa iaf....sen busar de runt och har dragkamp...blir inga långisar på ett par timmar iaf dessa dagar...

Kommentarer

Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Publicerad 2014-01-30 20:00:28

Så söta!!

Postat av: fanci

Publicerad 2014-01-31 18:13:20

så snygg han är i sin overall!!
hoppas värken ger med sig,jag vet hur det är man kan nysta i bägge ändarna,men det fungerar ändå inte.men i slut ändan får man nån vettig avslutning på det hela!

fina bilder som vanligt,kul och titta på !trevlig helg:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela