Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Mår sååå otroligt...

Publicerad 2013-03-15 18:46:18 i Allmänt,

...bra just nu....Annie mår som en primadonna...pigg och glad men ojoj...vet inte vad som tagit åt fröken...vet att folk säger att när de kommer upp i 7 års åldern så brukar de kunna börja med en hel del olater!...Mig gör de då rakt ingenting men blir så full i skratt...hon som alltid varit så följsam, har aldrig direkt behövt hålla koll på henne när vi är ute men nu kör hon sitt eget race...är vi ute och går så kan hon helt plötsligt börjat gå hemåt fast vi inte ens är på väg hem, hon "väljer" vart vi ska gå...är vi på väg och ska gå runt skön så kan hon bara stanna för hon ska gå genom byn, jag kan locka och ropa men hon kan börja gå åt andra hållet...då år jag gå och hämta henne....tokfia!...hon har börjat "tjuva" från bordet vilket heller aldrig skett....JAG är bara sååå otroligt glad att hon nu är friskförklarad och hoppas vi slipper allt vad veterinärer heter på många år...hon får ha lite stollerier för sig...jag bara njuter... Stortrivs dessuton på arb.träningsplatsen, är på kontaktcentrum på Stadsmissionen....jag har fått sån energi och mår otroligt bra av att få finnas med i deras fina verksamhet.... de gör skillnad för människorna där och jag får vara en del av det....är fruktansvärt trött mellan varven och värken e markant mycket värre...har fått börja med mer mediciner för att klara av dagarna....men de går och jag hoppas de bara är ovanan att jobba som jag gör nu mot när jag var på skolan....hoppas ni får en riktigt trevlig helg, för de ska jag ha!!...ett gäng foton kommer här....som vanligt!
UPS.....blev visst väldans många foton! =)

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-03-16 12:52:43

Haha, hon är söt!! Debbie är lite på samma sätt och hon är snart 8 år! :P

Ha det fint!

PS: Det var Bagheeras nos! :)

Postat av: Gunilla Tindra Tuffe

Publicerad 2013-03-17 17:31:24

Gör väl inget att det blev många bilder, när bilderna är så fina. Härliga foton, syns att våren är på väg.
Skönt att ha ett jobb att gå till, känna att man gör nytta även om kroppen protesterar. Förstår att du jublar över Annies friskförklaring. Nog med elände för din del. Ha det gott och njut av vårvinterljuset.

Postat av: Petra

Publicerad 2013-03-18 08:38:44

Åhh visst är det härligt med dessa bus. Dino började också precis likadant. Ta från bordet vägra lyssna bestämma vilka vägar vi ska gå o.s.v. Jag har det lite jobbigt med Dino nu när vi ska byta foder. Han vägrar äta, är inne på 3e sorten nu. Han ska ju banta ;-).

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela