Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Man blir ju....

Publicerad 2013-03-10 13:55:00 i Allmänt,

..."hemmablind" men idag såg jag på ett foto som jag tog idag att Annie fått tebax en hel del muskler...fattas lite i bakpartiet men vi skyndar långsamt med träning men vi går ju långa promisar i skogen med terräng som hon får jobba i.... i fredags hos veterinären har vi fått klartecken att fröken e frisk nu, dock så ska vi ge klart kuren mot e-koli bakterierna som fanns i hennes hot spots för säkerhetsskull....för kommer de tebax så är risken väldigt stor att bakterierna är resistenta mot medicamentet....måste ju visa fotot som jag la märke till att hennes muskler som börjar komma tebax.... här e hon focuserad på hjortarna som går en bit ifrån oss =) Just nu inväntar jag att på att få släppa på henne på spåret som legat dryga timmen nu men de ska få ligga ett tag till innan vi går ut....ska bli riktigt roligt att börja jobba med henne igen och förhoppningsvis kan vi komma ut och tävla i lydnaden igen....skulle vilja gå med i någon brukshundsklubb igen för att kunna träna ihop med andra....men vet inte vilken jag ska gå med i Linköpings brukshundsklubb känns ju så där att gå med i igen.... Tycker fortfarande att deras jävla sätt att behandla oss på är under all kritik....visst det är många som håller med oss och tycker likadant som mig, men jag har ingen större lust att stöta på "patrasket" där uppe blir fortfarande så himla upprörd och arg för deras agerande....den närmsta brukshundsklubben är i Åtvidaberg men den vet jag inget om....så vi får se hur vi gör framöver...

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-03-10 15:04:10

Riktigt härligt och höra om hennes framsteg!

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2013-03-10 18:31:11

Så härligt att läsa att ni är på gå igen. Ni har klarat en j*kla resa! Annie ser riktigt pigg ut, härligt för henne med spår igen :)
Jag är så glad att jag lyckats hitta en bra klubb, att trivas är ju en stor del i hur träningen går. Fast Medusa trivdes lite väl bra så det gick inte så bra på kursen ändå ;)
Hoppas ni hittar en plats där ni kan känna er välkomna.
Kram!

Postat av: Petra Lindroos

Publicerad 2013-03-11 10:33:17

Åhh vad roligt att läsa att det blir bättre och bättre och att hon får tillbaka sina fina muskler. Gå försiktigt då det är så halt så ni inte gör er illa.
Kram

Postat av: fanci

Publicerad 2013-03-11 18:15:17

men visst har hon ju muskler :)
jätte kul att det går framåt .
jobbigt med brukshunds klubben:men ni hittar nog vart ni ska gå,måste kännas underbart!

Postat av: Tommy

Publicerad 2013-03-11 18:20:34

sv: Eller hur .. Men nu är jobbet i gång igen och en massa måsten och fullt upp även när jag kommer hem, men jag gillar det.

Så fin rottis, vi har numera en rottis vi med, min lillasyster och hennes rottis tik är inneboende här!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-03-13 17:38:18

Sv: Haha, jag har aldrig varit linslus :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela