Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

tro de eller ej....

Publicerad 2013-06-15 08:37:53 i Allmänt,

...har lite smått kommit igång och joggat/PW med dogsen...första gången gick superbra med Mr H....sen fick jag veta att Tina sprungit med honom...använder ett bälte som jag fäster hundarna i om de är så att jag inte springer i skogen för där e de lösa...de blir inte massa stanna och lukta på dofter när vi springer å de är skönt för annars hade jag haft de kopplade i bältet...idag har jag en förbenat träningsvärk men gav mig ut med hundarna i morse för en tur...alldeles lagom väder att lunka runt i... Idag blir de till att åka till Björkfors marken och kika runt lite...kanske hittar något intressant att införskaffa...imorn kommer Tina hit så vi ska skriva papper på lillgrisen....han har varit här i drygt 3 veckor men känns som vi haft honom mycket längre...nu börjar han bli mer och mer hemmatam...han har varit väldigt mammig men nu så ligger han även hos John på nätterna...lägger sig bredvid Annie i sängen och de sover tillsammans....Ha en bra helg för de ska jag ha!
Var några dagar sedan kameran var med...så några foton från när vi var i Fornhem...

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-06-15 15:01:34

Ett bälte är alltid skönt och ha! :) Brukar själv använda det ibland när jag går med vovvarna en och en! :)

Sv: Jag ska komma upp till er!! ;) Min semester börjar om två veckor!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-06-16 09:28:57

Sv: Japp - han ska helt klart med på en liten tripp!! :)

Postat av: Fru Filosofi

Publicerad 2013-06-16 09:49:40

Hej hej =) jag har sett en tjej springa så med sin jack russel =) ser ut att gå väldigt bra... vet en tjej i London som gjorde så med en husky... ja du kan ju gissa vad som händer kanske? haha. inte så värst smart.

Jätte fina bilder. =) Ha en super söndag.
kram

Postat av: Fru Filosofi

Publicerad 2013-06-16 10:37:25

Tack för titten... ja jag klara inte heller av fett, jag går upp på det och min kropp hanterar inte fett så bra.
Men jag försöker köra GI mat, dock om man är petig så kan man äta potatis och fullkorn pasta men att man lagar den dagen innan... då försvinner de mesta kolhydratorna... men orka haha.

Jag har slutat med bröd nu i en vecka och det hjälper lite... men jag tror jag har överkänslig mage, sväller ju med vatten =/(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela