Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Skitdag de lux...

Publicerad 2013-06-08 14:43:09 i Allmänt,

...än så länge har dagen varit allt annat än BRA...John e på utbildning så jag passade på att ta med de fyrbenta ner till Norrängen för bad och sola för min del....gick ner en bit i vattnet och halkade handlöst ner i stenen under mig med kameran i högsta läget, måste ha varit en rolig syn för den som såg oss (förhoppningsvis INGEN)... promenaden hem var allt annat än skön men hundarna hann iaf att bada ett tag!!. När vi kom hem så la jag mig och skulle ta på mig glasögonen som jag inte köpt för allt för längesedan..då har skalmen gått sönder????...och jag måste verkligen ha dessa så nu sitter de på trekvartum på näsan...ska bädda ner mig i sängen och vakna upp till en ny dag imorn!!! =P. Skämt åt sido....har iaf legat en stund ute på balkongen och försökt sola men de finns två till som gärna ligger där ute och då inte för sig...Hilton ligger med huvudet vid knäna och Annie placerade sitt huvud på ryggen....japp sån har vår dag varit hitentills,,,hoppas bara på bättring! =)...fröken Ferdinand e ju badkruka OM de inte finns en boll som drar ut henne i vattnet, behöver väl inte säga att Hilton the bulldozer plöjer sig fram vart vi är....var förresten ute med grisbollen igår, Annie älskar ju att leka med den och jag testade även den med Hilton men han blev stressad av den så den får vara för hans del...
Sorry blev väldigt många foton...hoppas ni inte tröttnade! =D

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-06-08 16:56:39

OM jag råkat fotograferat fallet skulle jag omedelbart kastat kameran i från mig och kommit till din undsättning!!

Min inbitna skadeglädje innefattar aldrig vänner!! :P

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-06-08 17:12:27

Sv: Jag tackar!!

Postat av: fanci

Publicerad 2013-06-09 12:58:35

jätte fina foton,dom säger mycket! tycker jag i alla fall.
hoppas du inte gjorde illa dig allt för mycket! det sånt som händer,men det inge kul precis.
ja jag har samma läge här med mopsen som är en skugga vart jag än går så har hon huvudet i knät eller är uppe på huvet näre man sitter i soffan,och bulldozer,det kan man ju lungt säga att hon oxå är:)
'det så himmla kul och se hur dom trivs ihop Annie ser faktiskt gladare ut:)

på fredag då åker vi iväg på våran tripp som vanligt varje år .så jag får väl en hel del och läsa sen när man landar här hemma.

Önskar er en jätte fin sommar/kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela