Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Heeej mitt vinterlaaand...

Publicerad 2013-01-15 12:00:00 i Allmänt,

...underbart!!! de har snöat två dagar nu och man får ut och pulsa i snön!!....aj lööööv vintern!! =). Annie e rätt pigg nu, vi har börjat ge henne Standart IMMUN och fiskolja som tillskott för att försöka börja kunna bygga tebax hennes muskler....ska ha en telefonkontakt med veterinären på torsdag så får vi se om vi kan få börja simma med henne, även om vi är ute i skogen och "plöjer" runt i snön så vore de bra att hon får en skonsammare träning eftersom hon har tappat så mycket muskler Igår gick vi en kort vända i björkskogen, jag gick i min lilla värld och fröken Ferdinand i sin....sen så inser jag att Annie inte e med mig utan ser henne ca15-20 meter ifrån mig, där står hon vänd mot 4 hjortar och alla stirrar på varandra, ropar till mig Annie och då tvärvände så klart hjortarna på en given signal och sticker bort från Annie och hon hängde så klart med men inte mer än ca 10 m.... och naturligtvis så har jag inte kameran med mig, sååå typiskt...för ett tag sen så stod Annie och jag ca 20 m från en älgko med två kalvar och en fjolårskalv på avtsånd från kon och kalvarna och vi stod säkerligen en 10 min och tittade på dessa och kameran var såklart även då hemma!!. Jag går fortfarande hemma och vet inte mer än vad jag visste i början på dec, mår verkligen skit över att inte veta eller att jag inte får arbetsträna....VEM mår bra av att bara gå hemma???? ovissheten äter sönder en inifrån, alla funderingar och tankar som smyger sig på en när man inte vet vad som komma skall.... Hoppas allt e bra med er dännar ute!!! kramelikraaaam
I helgen var John, Annie och jag ute på Tinnerö och gick, Annie var seg och inte alls så pigg att gå men när vi vände tebax till bilen så skulle hon leka och ha dragkamp med min handske
I söndags var vi och hälsade på Lena och Conny utanför Åtvid och deras rottishane Morris och Schäfern Carro
Söta Carro, inte kan man tro att hon e tio år, pigg å alert!!
Välkomna in!!
Har ju glömt att visa Annies nya promenadkompis Ozzy....sååå himla go och trevlig och de funkar så himla bra ihop!! <3

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-01-15 17:55:38

Jag har tyvärr brutala driftstörningar, så jag kan tyvärr inte se några bilder :(

Postat av: fanci

Publicerad 2013-01-16 15:50:37

så kul att Annie mår bättre!
Måste kännas skönt för dig/er.

men att inte dom kan få ut dig på jobb är väl konstigt,alla ska ju jobba,men vart finns jobben?

Fina hund bilder,hade vart kul och se hjortarna:)

ha det så gott!

Postat av: Cinna

Publicerad 2013-01-17 12:47:53

Fina Annie :) det är så kul att se henne glad och busig igen.

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-01-19 00:26:40

Jag förstår att det är frustrerande av att bara gå hemma!

Hoppas att det löser sig!!

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2013-01-21 00:20:44

Har Annie ätit Standart innan? Jag har så fullt i mitt huvud av olika foder (men återkommer hela tiden till Standart). Vår lillskrutta kan ju inte valpisfoder hela livet även om det inte blir så mycket då hon inte är så matglad. Man vill ju samtidigt inte börja ge massa olika för att se vad som passar bäst utan man vill ge det bästa.
Visst är det härligt att vara ute och pulsa, jag tror vi kommer ta oss en tur här imorgon igen :)
Det är så typiskt att man aldrig har med sig kameran när man behöver den, eller iaf vill ha den. Mycket fina söta vovvar på bilderna.
Hoppas på bättring för Annie och att hon kan få komma iväg och simma lite.
Kram!

Postat av: Susanne

Publicerad 2013-01-21 12:02:19

Hej. Halkade in på din sida.
Vilka fina hundar.
Kram Susanne

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2013-01-21 23:32:20

Hrm.. Best in Show verkar vara ett bra foder också. Lyckades hitta en återförsäljare i närheten som jag vet vart den ligger.
Har inte fått fram så mycket info om säckens strl och priser, har du ett hum? Sitter inte i sjön så ingen panik, mest intresserad.Den som hette fullkost verkade bra då den sträckte sig över lång tid av hundens liv som jag uppfattade det som, från uppväxten och genom livet. Det står så olika överallt när man ska byta bort valpfoder så jag blir galen.
Hoppas du får en fin tisdag.
Kram!

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2013-01-24 00:12:15

Vi hade också det fodret på både W och I M. Var på Ica på fm och såg att de hade och när vi sedan var och handlade på W på kvällen så hade de också men den var nästan 25 kr billigare där. Inte många kronor egentligen när man är van vid foder på runt 600 kr. Hoppas hon ska tycka om det nu även om vi väntar lite med att börja blanda då hon har en hel säck med sitt nuvarande. Synd att inte animail har denna sorten, man har blivit lite bortskämd med hemkörd mat.
Hur går det med Annie? Det är väl idag du skulle ha kontakt med vet? Håller tummar och tassar för att simning ska stå på ert schema.
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela