Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

De går låååångt....

Publicerad 2013-12-19 08:37:27 i Allmänt,

...mellan inläggen men har inte känt någon lust för bloggandet....har varit jobbigt då de strular och jag får inte den hjälpen jag behöver ang jobb...men nu har de löst sig så jag börjar på ett hunddagis den 7 januari... är med blandade känslor jag måste sluta på de jobbet jag är på nu...e sååå otroligt många och fina människor jag kommer sakna bland gästerna....jag har aldrig klankat ner på människor med missbruk av olika slag...MEN nu känner jag ännu mer för dessa människor som har ett stooort hjärta av guld av de jag träffar dagligen...visst händer de incidenter men de är ju inte personen i fråga de handlar om, de är drogen som talar....MEN nu får jag vända blad och hoppas på att de kommer bli bra på hunddagiset!! Imorn kommer dotra, hennes karl och lillprinsen, ska bli sååå kul att få rå om de under några dagar...sen kommer sonen på måndag kväll....vet inte när jag hade någon julkänsla sist...de var många år sedan då barnen firat på annat håll....så varför fira jul när de ändå inte känns bra??...lite julmat och Kalle har de blivit men inget annat, har fått införskaffa div julsaker hit då jag gjort mig av med nästan allt... kommer jag inte in och bloggar innan jul så önskar jag er alla en fin jul och ta hand om varandra....

Kommentarer

Postat av: fanci

Publicerad 2013-12-25 11:18:29

Fortsatt God jul till dig!
Fina bilder som vanligt!

missbrukare kan vem som helst bli,det ska man koma ihåg ,folk har så mycket och säga om dom,men dom vet aldrig när dom kan ligga där själv,om inte annat som med beroende!
finns alltid nån orsak,man får inte alltid veta vad,gener osv.har själv jobbat med missbrukare och det finns så mycket fint folk bland dom,sen smäller det mellan varven och som du skriver det drogen. men vi är snabb och tycka,men hjälpa då?
vända blad låter spännande/kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela