Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Vildsvin och fästingar....

Publicerad 2012-11-01 15:27:00 i Allmänt,

...uschaaan skriver jag bara, finns inget positivt med dessa djur!!....fästingar som gör både djur och människor riktigt sjuka, de e många hundar som får avlivas pga dessa vidriga små kryp...e så glad att Annie har repat sig skapligt även om hon fortfarande får gå på kortison ett tag till, men de kan ju komma och gå i skov resten av livet !!
Sen till de vilda svinen som förstör så fruktansvärt mycket, jag känner inte alls den härliga känslan längre när jag går i skogen med Annie...förut så njöööt jag i fulla drag att känna naturens liv och rörelse men inte nu längre. Annie brukar alltid ströva fritt i skogen och hon brukar gå i sin egen lilla värld men de vågar jag inte låta henne göra längre, känner mig väldigt begränsad i skogen nu...idag fick jag en känsla av att INTE låta henne gå utan koppel och de var ju bra, för nog var de där alltid...även om de var på lite håll så känner jag olust inför dessa djur.
Imorn e de allt fredag...heeela dan, får besök av Lena och hennes rottiskille Morris, e första gången de ska träffas men de brukar aldrig vara några problem från Annies sida så de går nog bra...i helgen ska vi åka och hämta en halv (tam) gris...styckad å klart, blir finnemang att ha frysen full med kött igen...och de e skönt att veta att dessa grisar fått ströva ute och ha de bra innan de slaktas!!
Nu ska här fixas lite käk, gubben e på ingång och han har sin dotter med hem, var ett tag sedan vi träffade henne så de ska bli kul! Ha en bra torsdagkväll!!

Kommentarer

Postat av: Petra

Publicerad 2012-11-02 11:37:36

Ha en underbar helg och ta han om er. Hoppas att ni inte springer på några "svin" i helgen. Kram

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-11-02 19:02:37

Jag håller med dig! Detta är rena skiten!!

Postat av: Maya

Publicerad 2012-11-03 10:16:18

Usch för fästingar, jag fick Borrelia för några år sedan av de rackarna :(
Nu är äntligen bilderna inne på bloggen från förra helgens bravader :)
Kram Maya

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela