Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Djursjukhuset...

Publicerad 2012-11-03 10:06:00 i Allmänt,

...fick vi åka till igår när Annie i torsdags em började bli sämre, denna jävla hjärnhinneinflammationen har gått igång igen....har varit så otrolig glad de sista v för Annies skull då hon varit sitt rätta jag igen. HUR mycket skit ska hon behöva gå igenom och hur mycket orkar hennes kropp med????.
Är så förbannat orolig för henne nu, de satte in en skyhög dos med kortison som hon ska ta över helgen och även smärtstillande...när man vet vad kortisonet ställer till med så känns de som att välja mellan pest eller kolera =(.
Den 1 dec har denna underbara tjejja funnits med i mitt liv i 5 år, jag har så mycket att tacka henne för...hon har hjälp mig igenom mina värsta dagar med "värkmästarn" som varit som ett andra skinn på min kropp...jag har alltid sett till hennes bästa och aldrig tullat på hennes välmående pga min värk...och efteråt trots att värken river i kroppen så har jag varit så nöjd att jag tagit mig ut...så under dessa år har jag börjat ta mig tillbaka till ett någotsånär drägligt liv, visst finns värken kvar 24 timmar om dygnet men jag har genom Annie fått kämpa och inse att jag faktiskt klarar av mer än jag trott innan, nya intressen har infunnit sig...lydnads och spår träning och även fotografering...inget ont som inte fört något gott med sig.
Jag blir så frustrerad över allt som Annie behöver och har behövt gå igenom, en sån underbar vän som jag ser mår dåligt och jag står helt utan makt att lindra hennes värk och sjukdomar, jag får vända mig till veterinärer och lita på att de vet bäst....
NU ligger hon helt utslagen i sängen, hon orkade bara gå en bit på cykelbanan för att sätta sig och bara vilja hem...finns de nått värre när man ser detta, min sprudlande glada lilla tjejja e inte en tillstymmelse av sitt rätta jag....jag HATAR verkligen detta, känslan av att inte kunna fråga eller att hon själv kan berätta vad som felar.....men vad göra??....jag får göra de bästa och skicka massa energi till henne....tänka positiva tankar om ett bättring å de snart....mitt hjärta blöder, min oro äter upp mig....tankarna snurrar åt alla håll å kanter för vi SKA ha många friska år framöver tillsammans....
en kärlek så stor...
 
min vardagshjälte
 
sprallhönan
 
På djursjukhuset igår kom en kvinna fram och frågade hur gammal
Annie var, hon trodde hon var ett par år gammal men hon blir faktiskt
sju år i februari....en sprallig fröken med barnasinnet kvar!! <3

Kommentarer

Postat av: Ann-Margret, Vinja & Bozza

Publicerad 2012-11-03 10:36:00

Usch vad jobbigt att inte Annie mår bra. Håller verkligen tummarna att din fina tjej ska bli bra snabbt nu :-)

Kram

Postat av: Lena

Publicerad 2012-11-03 10:44:02

Tänker på er hela tiden...hoppas verkligen hon blir bra snart!!! Om du har tid o beroende på mående på alla så kan jag ju komma en sväng utan Morris o bara ta en kaffe o klappa på lilla gullan...Vi kan se hur ni har de nästa V. Massa kramar till er :))

Postat av: Anna med flock

Publicerad 2012-11-03 10:59:15

Äh jag blir så ledsen av att läsa att ni fått bakslag!! Jag hoppas verkligen det vänder och hon svarar på den högre dosen kortison... Det är verkligen tufft när våra underbara älsklingar inte mår bra, man känner sig så otroligt maktlös... En bamsekram till dig Kicki!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-11-03 11:37:03

Vad jobbigt att skiten inte vill ge med sig :(

Postat av: Cinna

Publicerad 2012-11-03 12:10:32

Nej vad trist :( Allt var ju så bra och Annie var så pigg och glad....usch! Hoppas verkligen att hon blir bra fort och lätt denna gång. /Kram

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-11-03 16:13:26

Sv: Ja, det är verkligen tråkigt :(

Postat av: AnnaLena

Publicerad 2012-11-03 16:49:18

Känner SÅÅÅ med dig, Kicki! Tänker alla positiva tankar i världen och önskar att Annie snart är pigg igen!
Varma karamar i massor.

Postat av: Maria B

Publicerad 2012-11-03 16:53:58

Kicki! Det gör ont att läsa att Er fina Annie är dålig igen.
Jag hoppas att hon snart blir frisk igen!!

StyrkeKramar

Postat av: fanci

Publicerad 2012-11-04 17:37:11

men oj så jobbigt,kramar till er .

jag hoppas hon nu svarar på behandlingen!

som jag sagt innan så hade min bekant oxå en del "skov" men det blev bra sen,så nu håller jag tummarna!

Postat av: Mia

Publicerad 2012-11-06 15:14:46

Skickar all frisk och kärleksfull energi till er båda, till din fyrbenta härliga vän så hon blir frisk snart och till dig så du orkar ge henne och dig själv!

Varma och stora kramar ♥♥

Postat av: Petra Lindroos

Publicerad 2012-11-09 08:24:23

Hur går det för er? Hoppas att ni får en bra helg. Kram

Postat av: Loreen Talhaoui - Fanblogg ♥

Publicerad 2012-12-06 21:31:14

Hej! Vill bara ge ett tips om min blogg som handlar om sveriges stolthet Loreen Talahoui. Vad har hänt efter Eurovision, kolla in hennes senaste spelningar eller varför inte läsa en härlig intervju med henne? Kika gärna in! Kram ❥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela