Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Härliga timmar...

Publicerad 2012-05-07 15:25:15 i Allmänt,

... i skogen idag blev de, försten ut var mamsen vi gick 1,5 timme i skogen å njöt i fulla drag...värken i benen har börjat ge med sig lite så de kändes bara sååå underbart att kunna ströva fritt å slippa den gnagande värken för varje steg jag tar...sen var de Lilltrolls tur, vi åkte till Kristineberg och gick 1,5 timme oxxå...de kan va lite kusligt att gå där på ett ställe men har inte känt av något där på ett tag men idag blev de så där kusligt tyst...inte ens fåglarna kvittrade och de som verkligen håller låda i skogen nu...hua...men så fort man passerar det här stället så släpper den här känslan men de känns obehagligt när man går där...har frågat "mina" tanter och farbröder på boendet när jag var där och arbetstränade om de visste om de hade hänt något där men ingen av de kunde säga att de gjort de...kan ju va väldigt långt tebax de varit nått speciellt där som hänt...nu ligger båda tjejjerna och snarkar ljudligt, gott å höra!. Fick ett bra tips nu när de e varmt ute...att frysa in A-fil i kuber och ge hundarna...har testat och de var väldigt uppskattat från båda....nåja...här e ett gäng foton från en härlig vårdag!.
Annie bland vitsipporna
Blåbär ser de ut att bli mycket av i år...

Nova


Kommentarer

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2012-05-07 16:13:41

Vilka härliga foton! Det är så fint ute med alla vitsippor, vi pratade om att fota Medusa bland dem också men vi måste ta bilen för att komma till något bra ställe, vi får se hur vi gör, bilträning är ju bra också. Det låter som om du haft tre bra timmar under dagen, ja även hundarna.Tack för all din omtanke under min jobbiga vår, jag har varit tacksam även om jag inte orkat visa det.

Stor kram till dig!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-05-07 18:04:11

Vilka ljuvliga vårbilder :)

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2012-05-07 23:07:01

Så det blev både välmotionerade hundar och matte då :) fast matten fick ju gå dubbelt upp så jag antar du också var trött när du kom hem.Bra att aktiveras med fryst fil. Frysta märgben är ju också bra tidsfördriv.Kram

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Psyco dad (Jasons pappa)!

Publicerad 2012-05-08 11:07:59

sv: nähä du, den som de visste. :) vi får la se hur länge det håller i sig. hehe!härligt att det börjar släppa i benen... ha en fin dag!

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-05-11 12:27:17

vilka fina foton,och hundar!

och så härligt och kunna gå längre!men du,om det bara gammalt tillbaka ,så går du fort ,så slipper du obehaget,vet precis vad du skriver om...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela