Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Skitigt värre..

Publicerad 2012-03-21 08:24:39 i Allmänt,

...var de igår när vi gick i skogen, tog en runda vi aldrig gått förut å de var riktigt skitigt i skogen...promisen tog två timmar så jag var rätt mör när jag kom hem då de var riktigt "envisa" backar att gå i...nästa gång går vi "bakvägen" *L* Micke och Madicken var men å jag kan innerligt säga att tur jag inte har en Newfoundland!!...så hon såg ut när vi var tebax till bilarna!...men men hundarna hade kul å rumsterade om i skogen så ska man se till hur de såg ut när vi kom hem så var de förbaskat KUUUUL!!!!
Idag känns de rejält i kroppen men ska ev åka in till klubben en stund och gå en sväng...får se om jag kommer tebax dit, e en annan styrelse som sitter nu så då kanske man vågar sig tebax med lilltroll....vill verkligen komma igång å träna på någon klubb men de flesta ligger 6-7 mil härifrån å då blir de ju mer sällan man åker...eller iaf jag skulle nog åka mer sällan...lite foton från vår skitiga promis kommer här...


Madicken


Gråmulet men ändå 10 grader...




Även en nuffe kan rulla sig i skit...


att ha en "gåstav" var inte att tänka på....


...för den ville Annie ha!!


Nova

Kommentarer

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2012-03-21 08:49:46

Ja nog blir dom skitiga ute när man går nu. Vinja och Zäpo såg inte vackra ut när vi kom hem igår....



Tråkigt att du inte kan ha Nova lös ute för hon jagar så :( Blir ju attans mycke mera motion när dom kan vara lösa :) Men att få dom att sluta att jaga är inte lätt.

Allt beror ju också på hur "hård" hon är, om du förstår vad jag menar. Har hemma ett sånt där spray halsband som funkar kanon på vissa hundar.

Var även en som berättade för länge sen på klubben som satte en walkie talkie i hundens halsband. När den sen sprang iväg så vrålade matten i den hon hande och hunden blev väl så förvånade att matten fanns "så nära" att den faktiskt stannade och kom tillbaka :)



Hoppas att du får en skön onsadg nu, här skiner solen så fint så man har verkligen ingen lust vara på jobbet fram tills kl 14,00 :(



Kram

Postat av: Jeanette, Sly & Maya

Publicerad 2012-03-21 10:53:44

Härliga vår! Jag blir iallafall riktigt GLAD om du är med i LBK! :-) Lägg inte ner ngn energi vad EN person gör/gjort, det finns MÅNGA bra människor! :-) Du & hundar ingår i BRA katergorin ;-) Kram!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-03-21 12:10:47

Det kladdiga är tyvärr något som följer med våren - men snart torkar det upp och då blir det behagligare att trampa runt i skog och mark! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela