Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Så nöjd idag...

Publicerad 2012-03-24 13:42:13 i Allmänt,

..var verkligen inte peppad att köra igenom tjejjerna i lydnad men efter en skön morgon promis i skogen och lite frukost på de så åkte jag till skolan å körde igenom de på fotbollsplanen...Annie var jättesprallig och fick dessutom för sig att springa in i rutan bakvägen...tokfia..de har hon aldrig gjort förut men efter att ha lagt bollen i rutan så fick jag in henne på rätt köl igen...hon var så himla positiv å hade en förväntan som gjorde gott i mig...lilltroll var riktigt taggad och nu har nog poletten trillat ner...tragglar med raka sättande i fotpositionen och nu verkar de ha lossnat för fröken...yeeesss...har börjat kampa lite mer med henne ist för att använda bollen för mycket för då styr de över mellan varven, fick ett jättefint fotgående, dock tappar hon kontakten lite men följer ändå med bra!...ställandet och läggandet e hon otroligt snabb att agera i...inkallningen e oxxå jättebra, bra fart och in bra i position....
Gubben har varit ute med hojen en stund, e ju sånt kalasväder ute så man kan ju inte bli annat än glad!! hoppas ni har en bra lördag med allt vad de innebär!! tjingeling!!


Att jag bäddat sängen syndes inte när jag hittade fröken Nova i
sängen däremot så tror jag de e självaste mamsen som styrt om

Kommentarer

Postat av: Petra Lindroos

Publicerad 2012-03-25 17:05:33

Mys tjejen i sängen. Dino brukar också bädda och allt ligger huller om buller när han bäddat klart. Vad duktig du är som tränar tjejerna och tragglar på. Ha en fin vecka och jag hoppas det fina vädret håller i sig. Kram

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2012-03-25 23:00:47

Vad kul med lite träning och kanon att det gick så bra fast du egentligen inte var så peppad. Är kul när träningen går framåt och momenten börjar falla på plats :)

Vinja får nog vänta med träning tills efter hon parats och slutat löpa. Är ju verkligen super nära nu, min gissning är att första parningen blir på onsdag :) Åhh vad det ska bli kul, håll tummarna att det tar sig också :)



Kram

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2012-03-26 09:16:01

Ja dom är fina Vinjas döttrar :) Ztella är verkligen en kopia av sin mor.

Åhh vad jag längtar efter en liten Vinja valp :) Är tacksam för all tumhållning man kan få :)



Ha en bra dag du och tjejerna :)

Kram

Postat av: college essay editing

Publicerad 2012-04-01 11:14:21

Your dog seems to be really happy lying in your bed!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela