Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

har haft en helg...

Publicerad 2012-07-30 09:11:18 i Allmänt,

...som varit helt underbar, behövdes verkligen att få komma hemifrån å bara få njuta och vara glad....att slippa alla tankar som snurrar i negativ spiral....
I fredags åkte vi till Barkaby och träffade Anki med sina rottisar Malte och Mary...satt ute och mös i solen och avnjöt en fika...sen åkte vi vidare till Lina och Andreas och spenderade helgen hos de...så härligt att få träffa dotra å bara njuta av hennes fina mage som börjar bli riktigt stor nu, hon hade en doppler så jag fick lyssna på bebis hjärtljud, har varit så bombsäker på att de e en liten kille men nu börjar jag "svaja"...kanske e en liten tjejja iaf!...men de spelar ju ingen roll bara bebis e frisk!...vi har ätit gott och verkligen "fuskat" i både mat och dryckesväg så idag tar vi nya tag med LCHF. Har faktiskt tappat 11 kg och 21 cm i midjan på 10 v vilket jag e jättenöjd med!!
När vi åkte hemåt så stannade vi i Bålsta och träffade Annies kullbror Deus!! de e så otroligt lika så man baxnar. Blev en snabbfika hos de för att sen åka till Kikki och Lelle för en fika där med innan vi började rulla hemåt...var inte hemma förrän vid halv åtta igår kväll...Annies temp har varit stabil sen i fredags men har ändå legat lite över sin normala temp...hon har varit glad och lite lekfull vilket känns så himla bra...men hon har tappat en del muskler och ser väldigt smal ut i ansiktet och över rumpan och lår...vägde henne i fredags när jag var och köpte mer medicament för magen så den inte kraschar igen pga medicinen då hade hon tappat 3 hg vilket inte var mycket...trodde hon tappat flera kilon som hon ser ut nu...så tack ALLA inblandade för en trevlig helg med trevligt sällskap!! <3


Malte och Annie, funkade jättebra tillsammans...så nu ska han ev vara
hos oss en v efter rottislägret i september, ser jag fram emot!!


Fina farbror grånos! <3


Ankis Mary, så himla söt


Puss påré matte


Fina Luzza


Annie har stenkoll på bollen...för den ska INTE Luzza ha


Vackraste fröken


Liten öl till liten Tilda! =P




Fina Lina <3


Kvicksilvret Luzza in action med Lina


Smilla


Luzza efter lek med däcket


Annie och Deus


Deus

Har ju glömt att berätta, Annie har blivit mormor till 2 hanar och fyra tikar!

Kommentarer

Postat av: Lena N

Publicerad 2012-07-30 09:30:10

Det låter o ser ut som ni haft det jättebra!! Va roligt att de blev lyckat=) O va kul o få höra bebisens hjärtljud...tekniken e inte alltid så dum. Stor kram från Åtvid:)

Postat av: Jessica & tjejerna

Publicerad 2012-07-30 10:19:43

Grattis till gammelmamsen, mormor inte fy skam.



Siri har börjat 'tappa' baken också, tar det för åldern. Beställde en check av min gamlis av Marie S-L kan rekomenderas.

Postat av: Jeanette, Sly & Maya

Publicerad 2012-07-30 12:40:16

Skönt att få komma bort lite & träffa goa människor :-) Hoppas att du får tag i din bra veterinär nu så du får bra stöd + hjälp! Sommarkramar från mig & flickor :-)

Postat av: Ann-Christine

Publicerad 2012-07-30 13:27:26

Härlig helg ni haft!

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Psyco dad (Jasons pappa)!

Publicerad 2012-07-30 13:56:36

verkar varit en härlig helg! :)

ni får ha en fin vecka också...

Postat av: Petra Lindroos

Publicerad 2012-07-31 08:39:54

Fina bilder som vanligt. Då var du ju nästan i mina krokar och snurra. Barkaby och Bålsta. Nästa gång kan du ju höra av dig så får ni en fika hos oss också. Kram

Postat av: Anna med flock

Publicerad 2012-07-31 21:08:29

Låter som en härlig energigivande helg! Hoppas allt fortsätter gå bra med Annie nu så hon får må ok!

Postat av: Ann-Margret, Vinja & Bozza

Publicerad 2012-07-31 22:50:59

Låter härligt att komma bort lite och träffa släkt och vänner o ha det bra :)

Skönt att Annie verkar pigg och glad trotts något förhöjd temp. Kul att träffa hennes kullbror också :)



Ja nog är det bra tid med valp nu. Man kan ju knappast hinna klä på sig innan det är försent om det är -18 grader ute. Nu kan man ju tack o lov springa ut som man är :)



Ända fördelen om hon kommit hem mitt i vintern är väl att hon skulle fått röra sig som en "normal" valp. Som det är nu så springer hon ju som bara den efter Vinja och man undrar verkligen hur mycke hon orker egegntligen.....Men det blir väl lätt så när man har en vuxen hund också. Men det är tur att vi fått låna en barnvagn så dom längre svängarna jag går med Vinja så får hon gå lite och sen åka en bit i vagnen.

Kan väl inte påstå hon vill åka, men man kan ju inte gå så mycke om man är liten.



Kram

Postat av: Hundvardag

Publicerad 2012-08-12 19:28:39

Å va fina bilder!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela