Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Besöket på...

Publicerad 2012-02-09 09:59:41 i Allmänt,

...Norsholms djursjukhus klev in i en heeelt ny dimension igår när jag träffade en VETERINÄR som gjorde besöket mycket bättre och trevligare än förra gången...tänkte fortsätta bråka om första besöket då vi sökte för cystorna och den veterinären tittade inte ens på Nova än mindre undersökte henne, vi sökte för cystorna men kom ut med en rekommmendation på Feromonhalsband....tyckte inte vi behövde betala för nått vi inte fick någon utredning på men igår träffade vi Annika som tog igen allt med råga gällande undersökningar och ögonlysningen...hon testade å fixade med Novas leder och muskulatur så jag blev alldeles svett...Nova stod lugnt lutad med huvudet mot mitt bröst å bara lät henne hålla på...tyckte själv stundtals att de såg rätt grovt ut när hon vände, vred å bände i benen!!*L*...det är även denna veterinären som ska ta bort cystorna på måndag så de känns riktigt bra...var ju denne veterinären jag ville ha från början men fick en som "verkade rädd" å hellre pratade om nått annat än undersöka Nova....Annika hittade inget i varken leder eller muskulaturen som skulle kunna vara ett problem för henne, ögonlysningen fanns de inget heller på...så nu avvaktar vi till på måndag...fick oxxå köpa ett preparat som kan få ner hennes intencitet när de händer nått...de var ett naturpreparat som Annika rekommenderade som tydligen funkat jättebra på hundar tidigare som hon rekommenderat detta...ingen billig historia direkt men men kan de få Nova att landa lite så får de kosta oxxå!!


Mitt älskade pucko!!

Kommentarer

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2012-02-09 11:23:01

Det gör så stor skillnad mot vilken veterinär man stöter på. Dock så kan jag inte förstå varför man blir veterinär om man inte vill hjälpa djuren, har stött på några sådana och usch säger jag bara.

Hoppas att det går bra med op på måndag också.

Vi var också hos vet igår och Lizas blodsocker sjunker och sjunker så det verkar som om hon håller på att bli fri diabetesen :)

Jag ska hålla tummarna att det går bra på måndag.

Kram!

Postat av: Gunilla o Tindra

Publicerad 2012-02-09 11:28:37

Håller tummarna på måndag. Hoppas allt går bra med op. Tänker på dig.

Postat av: Elin & Noz

Publicerad 2012-02-09 11:57:24

Det låter som ett riktigt bra vet besök ju :-) Håller tassar o tummar för op på mån. Ha det gott kram

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2012-02-09 18:01:43

Åhh vad skönt att du fick komma till en veterinär som är duktig och verkar kunna nått :) Inte kul komma till en veterinär som varken är duktig och sen hundrädd.Skönt att hon verkade vara bra i alla leder och det hon kollade. Håller tummarna nu att det går bra med operationen går bra på måndag och att den där medicinen du fick till henne hjälper :)Kram

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-02-09 19:07:16

En bra veterinär är guld värt!! :)

Postat av: Ann-Christine

Publicerad 2012-02-09 23:38:25

Håller med Henrik Olsson ovan!

Postat av: Petra

Publicerad 2012-02-10 08:12:38

Vad skönt att du fick träffa rätt person. Det gör så mycket när man inte kan prata med djuren vill man ha en som kan läsa känna på ett bra sätt. Håller med dig om att det ser lite läskigt ut när de vänder och vrider på hundarna men det gäller bara att tänka positivt att man gör det för allas bästa. Kram och ha en fin helg. // Petra

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-02-10 20:45:23

Sv: Ja, det borde vara självklart att få möjlighet att avsluta allt när det gått så långt att det inte finns någon återvändo!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela