Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Efter några jobbiga veckor...

Publicerad 2012-12-08 08:48:59 i Allmänt,

...känns de som vi börjar kika upp över ytan igen....har varit mycket kring Annie som gått upp och ner i sitt mående, hon har tappat massa muskler och gått ner 4,5 kg. I torsdagsdags förra veckan gjordes en Magnetröntgen på skallen och nacken på henne men de kunde inte hitta något så nu ska vi fortsätta utreda hennes vinglighet som jag iof tycker inte är lika markant längre, hon har börjat ta sig upp i soffan igen, vi har fått klartecken att utöka promenaderna och även att hon ska få börja pulsa runt i snön för att börja bygga upp sina muskler igen...kortisonet har vi gått ner till 4 tabl. om dagen och peppar peppar har vi inte märkt någon försämring Jag blir så nedrans besviken på folk som tror de kan och vet allt...personen i fråga tog upp om att jag kanske hade Annie kvar för min skull vilket jag dementerade och jag har pratat med tre av veterinärerna som jobbat kring henne och hennes problem....alla tre har sagt att de inte är dags att "kasta in handduken" ännu och att vi ska utreda vad som felar med henne...trots de så får jag höra på byn att jag håller henne vid liv för min skull...blir så jävla ledsen på sånt skitsnack, jag skulle aldrig hålla henne vid liv för min skull, skulle de säga att inget finns att göra så skulle jag låta henne få gå...hon har gett mig så otroligt mycket så varför skulle jag vara egoistisk och låta henne lida???? Nu har jag bara fem dagar kvar på min arbetsträning på skolan...vill så gärna vara kvar för de har gett mig så otroligt mycket...trivs som fisken i vattnet med både elever och personalen....barnen e så härliga, de skulle ta kontakt med AF och lämna in en protestlista för att jag ska få vara kvar...sötungar!!...känns så trist att behöva lämna något man trivs så bra med bara för att de ska vara så, jag har arb.tränat på skolan sen i dec förra året och gått upp nio timmar i tid så nu är jag där 20 tim i v, mycket beror ju på att jag trivs så bra och de e meningsfullt att se att man faktiskt gör skillnad för vissa barn... NU ska de ha in mig på något jag inte alls vill arbeta med eller ens finns något intresse av, dessutom så har de pisslön där...jag kommer jobba 20 tim i v och heltidslönen ligger på 16 500....helt galet sjukt...när jag blev helt sjukskriven -07 hade jag en lön på 19 600...nu får man backa så långt ner så man inte kommer klara sig överhuvudtaget...ja de e mycket som rullar runt i skallen när man får oroa sig hela tiden för hur saker och ting kommer te sig framöver
Fina mamsen

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-12-08 09:41:44

Det är så synd om lilla Annie :(

Hoppas verkligen att det blir bra nu, och ett slut på alla bakslag! :(

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2012-12-08 09:46:09

Hur kan det få gå runt ett sådant rykte? Det är inte sant för fem öre. Någon som vet att du faktiskt hade en hund till som du valde att ge frihet då hon inte klarade av "livet"? Du är den sista människan som skulle ha kvar en hund för din egen skull!
Hoppas att hon fortsätter göra framsteg och blir helt bra igen, fina Annie.
Kram till dig!

Postat av: Fanci

Publicerad 2012-12-08 12:11:16

mammsen ska bli bra,och hon ser ju glad ut med tidningen i mun:)

det jobbigt,och kostsamt:kanske den vetande bybon oxå ska veta,men det finns all vetare över alt,och det bara låta dom hållas. ja,man tar åt sig,men man vet ju bäst i slut ändan själv.

så nu håller jag tummar .och önskar er en bra 2:advent!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-12-08 21:36:23

Sv: Ja, det är ju ni som tipsat mig :)

Postat av: Anna med flock

Publicerad 2012-12-09 11:00:53

Tack snälla för ditt inlägg!, jag är fantastiskt glad över Tims välmående (även om jag vet att det fort kan ändras men jag försöker att leva i "nuet")

Skitsnack kommer man nog aldrig undan, det är förbannat konstigt vad en del folk väljer att lägga energi på... Hoppas att hon fortsätter bli bättre nu och kan få busa runt i snön och må gott.

Jobbigt med alla turer med AF, dom lever i sin egen lilla värld som tyvärr ganska ofta saknar verklighetsförankring :(

Önskar dig en fin andra advent!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-12-09 21:48:03

Sv: Förbannade lappmögel!

Postat av: Lena

Publicerad 2012-12-10 15:09:39

Vem sprider såna skitrykten?? Vilka idioter de finns!! Man gör väl allt man kan för sina djur innan man ger upp...vilket snack, man blir ju förbannad! Usch!! Hoppas verkligen de har vänt nu o att hon får må bra o hoppa runt i snön...de bästa som finns tycker mina;) AF är riktiga praktarslen men de vet du ju att jag tycker!! Ska själv på möte nästa V...huaaa....Kramar till er o klappa om Annie massor=)

Postat av: Jeanette, Sly & Maya

Publicerad 2012-12-10 18:08:27

Håller tummarna för att finaste Annie nu ska få vara frisk! Kramiz!

Postat av: Spanarne

Publicerad 2012-12-11 11:47:30

Men så roligt att få läsa detta *kul* Sedan så ska du inte bry dig om alla sladdertackor som tycks veta bäst ;.)

Känner igen det där med att gå baklänges med lönen.

Blev sjukpensionär på en låginkomstlön och kom också ihåg att man bara får ut 65 % på det.

Lite pengar -- Mycket fritid
Mycket av pengar -- Lite av fritid

Trivs med de dagar jag har/kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela