Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Upp som en....

Publicerad 2012-04-21 11:03:50 i Allmänt,

...sol och ner som en pannkaka...de som känts så bra med Nova under en tid har raserats med råge...när ska man ge upp och hur länge ska jag orka fortsätta???


älskar ju denna lilla fröken så nedrans mycket!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Postat av: Fanci

Publicerad 2012-04-21 12:36:28

Ja,du .ska berätta en sak åt dig:jag köpte en rhodesian av dom gamla linjerna=mycket jakt i damen.hade oxå jätte bra kontakt med uppfödarna.

Men hon var jätte fin som valp,som ung hund kom en del vissa gejer som :såg hon en staty i en park,då höll jag på och flyga baklänges ,för hon var arg,blev ju helt cockad.då började träningen förbi dom få statyer vi har här ,ögon kontakt hela tiden en liten godisbit efter ,ja,jippi allt väl.vi åker till gotland ,går i en blomster park med en jätte staty,jätte vrål och dit skulle hon,jaha ,då var det och promenera i den parken medans vi var där,och du vet ju vilka vrål dom kan ge ifrån sig.

sen så har vi rådjur uppe i våran skog här uppe,och nån älg,lång lina många försök till och dra ,skaffade sånt baggen bälte,det var kanon .och hon gör enorma framsteg.så till slut lös och ledig,denna dam var alltid fot med mig ville ha kontakten och eventuellt om jag såg henne börja vittra ,(ska kanske tilläga att vi gick blod spår oxå.) och så är damen borta,jag hysterisk ringer hem,ber gubben koma,och så ringer han ,du hon är hemma ,hon har passerat stora vägen(svett) skitit i mig totalt osv,,blod svett och tårar,hon ville alltid ligga före i vad som skulle göras,hon tröttnade väldigt fort,en period då skulle hon jaga bussen,cykel,ja du vet ju,då kom jag på det lovecursing,passade henne perfekt.sen var vi med olika klubbar och spårade.ja jag la ner all tid förutom barnen på hennen ,gubben klarade sig .sen var hon något specielt för mig.när hon var över 2år.då började hon lugna ner sig.så faktiskt så blev allt bra till slut ,men det var 1000 tals timmar ,jag lämande aldrig henne hemma hon var alltid med mig ,ville inte riskera nått,för hon blev en en kvinnas hund.jag var på kurs en helg och gubben sa att hon öppnade garage dörren och låg där,förutom när hon skulle äta och gå ut.sen gjorde jag ett MH på henne ,hon var lite vass i den tidens resultat då. strax efter 3år,fick hon livmorders inflammation ,det visade sig att hon hade myomer och säg vad det inte var ,tålde inte penecelinet ,suturumet brast,ja allt ,och då gick hon vidare till hund himmlen.det var hemskt,för hon blev ändå så bra .men det var nån mening med det oxå...

ville bara ge ett perspektiv ,det inte lätt jag vet och känner med dig/kram

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2012-04-21 23:36:12

Men stackars dig :( Det som verkligen gått så bra med Nova sista tiden. Förstår att det måste kännas jätte jobigt nu.Ja du, när man ska ge upp vet du nog bara själv. Det är bara du som vet om du orkar kämpa trots att det blir motgångar lite då och då.

Du har ju verkligen kämpat så hårt med henne så jag förstår att bakslagen känns jobbiga.Önskar verkligen att jag kunde hjälpa dig med era problem.

Kram

Postat av: Kicki

Publicerad 2012-04-22 00:47:20

Usch, vad har hänt?

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2012-04-22 19:59:06

Jag lider mer er! :/

Postat av: Jessica & tjejerna

Publicerad 2012-04-24 09:11:31

Inget roligt att läsa om problemen som aldrig verkar ta slut :(

Men du är duktig och jag är övertygad om att ni tillsammans löser detta! Du är en supermamma åt dina tjejer är det någon som grejar ut detta så är det du tillsammans med Nova!ta hand om er och nu är det väl äntligen dags att komma förbi mitt nya hus ( eller nytt och nytt ;)

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Psyco dad (Jasons pappa)!

Publicerad 2012-04-24 10:39:45

usch va trist när det inte går som man vill/tänkt sig... :/ hoppas ni får rätsida på allt!sv: mjo... men tar man några mildare fina innan så slinker de rökiga ner också... ;) man kan ha ett glas vatten upptill, men inte i. :)må fint!

Postat av: Våran Lycka - Den kommer..

Publicerad 2012-04-24 21:17:53

Så himla trist...

Ni har kämpat länge och jag har många gånger undrat hur länge orkar ni...

Alltid lättafre att tänka så när d inte e ens egna hund... har svårt o sättamig in i situationen om d va nån av mina.En annan ser ju bara den värsta bitan... TÄNK om hon biter någon... osv osv...Sen blir ju vi hårda mot Nova i september men d hoppas jag du förstår<3Glömde ringa när ja kom hem vid 20 o nu tror ja d e för sent o ringa.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela