Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Lilltrolls magsjuka...

Publicerad 2011-10-13 15:16:32 i Allmänt,

...har hållt i sig men idag e första dagen som de peppar peppar e normal avföring...började lite försiktigt igår em med överkokt ris och grädde...har fortssatt med de idag oxxå så imorn ska vi öka på med fisk i riset....hade en allt annat än underbar promis idag då humöret å värken e i botten...fick iof träffa en bra KBT människa så vi ska jobba vidare med bla mina ätproblem och annat...fick ett brev idag som drog ner mig totalt...ville de här så mycket men så blev de inte...de e lite kryptiskt men vill inte gå in närmare på vad de handlade om...lilltroll e bara ÖVERJÄVLIG just nu...vet inte om de kan vara skendräktighet som e i antågan men idag har hon varit riktigt billig!!!....vädret har vi ju inte kunnat klaga på...riktigt underbart höstväder!!...vågar ju inte traska omkring i skogarna nu närälgjakten e igång å de smäller titt som tätt runtomkring här...hoppas ni haft en bra dag med allt vad de innebär!!


granna äpplen å många e de!!!


Härligt att se att kossorna/tjurarna får njuta av hösten
oxxå innan de ska in i de trista ladugårdarna!!!


gillar ju skuggningar...


Vackert väder som skrivet innan


Björkskogen utanför oss e bara gul

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-10-13 19:30:43

Jag håller tummarna för att du får det där positiva brevet!!

Postat av: Petra L

Publicerad 2011-10-13 19:35:25

Hoppas att ni båda kryar på er. Har du provat morotspuré? Vet att vi körde det med DIno. Men du har säkert provat allt. Kramis

Postat av: Maria och Yarri

Publicerad 2011-10-14 19:21:01

Hej ! Vad tråkigt att ni är dåliga . Vi hoppas på att ni snart blir bättre . Vilka fina bilder du lagt in på dina tjejer i föregående blogg inlägg.



Vi har också varit ut på långpromenad i dag - kallt men härligt . I natt hade vi -4,5 grader. Burr . Bara att konstatera att vi snart har vinter häruppe.



Kram och krya på er !



Maria och Yarri

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-10-14 21:33:59

Sv; Tack, och ha en trevlig helg ni också! :)



Du bör också radera "ann-margrets" kommentar då personen som skickat den heter Ana Ballout och är... ja, ett riktigt psykfall från USA...

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-10-14 21:57:13

Skönt att Nova börjar bli bättre i magen :) Inte kul alls med magsjuka hundar :(

Om Vinja blir magsjuk så blir det en kur med Prokolin o Canikur, det är helt oslagbart. Om dom är jätte dåliga så ger jag även Royals veterinär foder som heter Intestinal. Det är helt out standing, tar max 2 dagar innan dom är helt bra i magen.

På Enduros Kennel läger förra året så blev Vinja o 2 hundar till dåliga och alla var helt bra med den kuren efter 2 dagar :)



Inte lätt med en massa hormoner som spökar ;)



Kram

Postat av: Jeanette, Sly & Maya

Publicerad 2011-10-15 09:17:49

Hej! Hoppas att Novas mage nu har återhämtat sig & fungerar som den ska. Trist att det är motigt med vissa saker som du sett fram i mot - hoppas det vänder. Kram från oss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela