Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Johns dotter ringde...

Publicerad 2011-11-20 13:59:18 i Allmänt,

...mig i fredags och ville att jag skulle komma in i går för att fota två hundar som hon tog hand om...hon har polisanm och även ringt hälsovårdsnämnden för att de skulle ta hundarna från ägaren vilket de inte gjorde någon av gångerna...jag var beredd på att få se något riktigt illa MEN inte så illa som de var....tårarna sprutade å jag blev så jäkla illa berörd av dessa små livs vidriga ägare...ringde polisen för att tjafsa men fick prata med en underbar polis som tog de här på största allvar, killen hade blivit av med en hund innan och var känd hos polisen...gissa vilken ras???....ja Amstaffar....de var undernärda, vägde 16 och 19 kg...dessa ska ligga på runt 25-30 kg...tiken var dessutom parad med hanen för några veckor sedan....kommer lägga upp foton så får ni se vad de ser bedrövliga ut och att de inte blev omhändertagna innan e en gåta för sig....
Idag var jag och Panken ute å spårade å de gick så jäkla bra...Nova e ju ett kvicksilver i spåret men vill få ner henne lite i fart så vi släppte på henne från sidan så hon fick nosa sig till spåret och hon var riktigt lugn å fin hela spåret... idag börjar jag kurs med mamsen ska bli spännande å se upplägget på den...









Förstår ni hur jäkla dåligt jag mådde av att se dessa hundar???
Skulle kunna göra nått riktigt jäkla dumt med ägaren....

Kommentarer

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2011-11-20 14:52:46

Nej usch och fy! Det är så tårarna kommer här också. Vi var ju rädda att vår Liza skulle se ut som den första där utan pälsen pga sjukdomen men det har inte alls blivit så illa som vi befarade. Hur kan man låta det gå så långt med djuren? Om man inte älskar dem varför har man då kvar dem? De ser inte ett dugg älskade ut i mina ögon. Stackars stackars hundar!

Jag hoppas det är ok med dig iaf.

Kram!

Postat av: Petra L

Publicerad 2011-11-20 21:27:55

Fy f*n vilka bilder. Jag förstår att det var jobbigt att se dem. Jag ber till gud att det kommer att gå bra för dem. Jag vill inte tro att det finns människor som kan göra så mot något djur. Ursch!

Hoppas att du har hämtat dig. Hoppas att du får en fin vecka. Kram

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-11-20 22:41:30

Men usch vad hemskt :( Hoppas verkligen att ägaren blir fråntagen sina hundar. Och sen att tiken är dräktig också....Helt förjävligt :( Är det långt gånget eller kan dom spruta henne så hennes kropp slipper den enorma påfrestningen också när hon nu mår så dåligt ändå.

Kan inte lätt att vara i så dåligt skick och sen behöva få valpar också.



Vad kul att spåret med Nova gick så bra :) vad spännande med en kurs med mamsen :) vad är det för kurs som ni ska gå?



Kram



Postat av: Sarah

Publicerad 2011-11-21 07:57:02

Näe men fy i helvetes fan :( Jag blir så grymt ARG!!!!!!! Stackars stackars hundar!! Vad händer med dom nu??

Kram

Postat av: Jeanette, Sly & Maya

Publicerad 2011-11-21 21:38:06

Mår fysiskt illa när jag ser bilderna på de stackars hundarna :( Tack gode gud att de blev omhändertagna! Kram från oss

Postat av: Ann-Christine

Publicerad 2011-11-22 18:07:39

Åh...orkar knappt titta...Du gjorde ett gott jobb och räddade mycket där. Förstår inte hur sådana människor kan finnas. Smärtan över bilderna är svår. Hur kan någon...? Hur hårt straff går inte att utmäta så det blir rätt...Om jag hade kunnat hade jag gått till handgripligheter.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela