Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Tooorsdag...

Publicerad 2011-03-31 08:59:30 i Allmänt,

...å jag mår skiiit tralalaaaa...efter måndagens övning med att tvätta endast två fönster å vi har den stora lyxen att de inte e några mellanfönster...två små ynka fönster å strykning av gardiner till dessa fönster satte min nacke å arm ur spel, en huvudvärk som startar i nacken å tvingar sig över till pannan....blir sååå jävla misspeppad när de blir så här...sååå ynkligt!!!...usch går igång på ingenting just nu BARA för att man känner sig jävla dassig!!!
Tjejjerna har fått stå tebax med sina timmar i skogen några dagar försöker aktivera de på andra sätt...har lagt korta spår å kört lite lydnad ute på gärdet här!!
Känner mig oxxå lättad...för nu kan jag släppa vissa saker som har stört mig under en längre tid...en bumling har  dunsat ner på backen!!*L*...ska krypa ner på soffan å lägga mitt huvud i bomull...kanske lättar trycket lite!!! =P
Ska försöka få tag i läkaren för jag kör maxdos på medicinerna  å de hjälper inte...e säkert någon nerv som spökar, har ju muskelfästesinflammation å blir dessa mer irriterade så kläms nerverna åt å då sätter de igång...
Ha en bra torsdag för de ska jag ha...ryggläge på soffan, bubbelvatten å en bra bok som jag köpt på kursen vi går...har inte klarat av att läsa någon bok sen apil-07 kan inte focusera å konsentrera mig på läsningen men nu har jag gett mig f***n på att lyckas...läser någon sida då och då så hoppas jag lyckats plöja igenom den till jul iaf!
Ha de gott  ta hand om varandra...kramelikraaaam


Följa den dimhöljda vägen å se vad som finns bakom kröken kanske hittar jag en ny kropp, en kropp som får må bra, utan att behöva tänka, känna efter om varje liten sak man gör ska fungera...men jag vet ju aldrig, jag vet ju ALDRIG när jag ska säga stopp...för värken kommer inte omedelbart, den kommer timmar efteråt å då e de redan för sent...Jag har svårt att acceptera den jag blivit...från att ha jobbat å slitit för brödfödan och gillat mina jobb.... till att gå här som en jävla pascha...de här e inte jag å jag har sååå svårt att acceptera den jag är NU!!!

Kommentarer

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2011-03-31 11:59:18

Kicki, jag förstår precis hur du känner och tänker. (Ok kanske inte exakt det är omöjligt) Det är ett helvete att vara fången i sin egen kropp och det är så svårt att acceptera det :( Men du måste tänka på att det är inte ditt fel att du har sån värk så du får inte klandra dig själv, ALDRIG någonsin! OK? Lova mig det :)

Det enda som jag tycker hjälper lite är när någon håller upp mitt huvud, då släpper det i nacken. Så nog är det alltid nerver som spökar och de är svåra att komma åt med medicin :( Synd att man inte kan ha en personlig assitent som går och håller i huvudet åt en hela tiden ;)



Förstår att det känns skönt att ha släppt taget om den där tunga lasten! Dem var inte värda dig!



Kramar

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2011-03-31 14:05:41

Sv: Så skall det låta :) Man skall se det positiva i det :)

Kramar

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-03-31 17:27:11

Jag lider verkligen med dig :(

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-03-31 17:41:38

Sv: Ja, ibland är det verkligen skönt att skriva av sig!! :)

Postat av: Anna med flock

Publicerad 2011-03-31 18:59:01

Fy vad tråkigt att din kropp säger emot så mkt och att du inte kan göra vad du vill utan att få bakslag... tufft för dig :(



Visst är det jobbigt när ens fyrbenta inte mår väl, Ina fortsätter dock piggna på sig så jag hoppas det ska fortsätta framåt nu även om jag tvingar henne att ta det lugnt ett tag till för säkerhets skull. Håller tummarna för att Annie bara har en tillfällig svacka och att hon blir pigg och kry fort!

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2011-03-31 19:53:21

Sv: Ja visst blir man sugen på blåbärspaj :) Jag har visserligen blåbär i frysen men det blir inte samma grej liksom ;) Mmm min Roddis är så vacker, jag blir glad av den :)

Kram

Postat av: Jeanette & Sly

Publicerad 2011-03-31 20:46:27

Tråkigt att läsa att din värk är så envis:( Hoppas ändå att det blir bättre och att de 4-benta gett dig glädjestunder. Kram

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-03-31 22:34:33

Det är ju det jag säger att städa och fejja inte är hälsosamt för kroppen.....Mycke bättre med skogspromenader med tjejerna :) Hoppas du kryar på dig snabbt nu då så du slipper gå och ha ont :(



Är verkligen inte kul att gå och ha ont jämnt :(



Hoppas din fredag blir bättre än din torsdag då och du slipper ha ont :)



Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa!

Publicerad 2011-04-01 12:51:21

usch va jobbigt! lider verkligen me dej! vet precis hur de känns då både min rygg o nacke krånglar som faen... och ofta går upp i axlar och huvud. det suger!



hittar du en ny kropp så säg till, då kanske där finns en till mej me. :)



sv: här e de bara fint (om man bortser från alla vardagliga kramper). hoppas du blir bättre snart!



grillat och öl lät riktigt najs!

ha en bra fredag och trevlig helg!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-04-01 16:16:02

Sv: Trevlig helg till er också! Hoppas att du mår bättre!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela