Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Nu var de ett tag sen...

Publicerad 2011-12-17 10:35:33 i Allmänt,

...jag var inne å skrev nått...men de händer saker här ändå!...har varit en del spår å lydnad med tjejjerna...Novas kastration har gått bra i rehabiliteringen efteråt...trodde att fröken duracell skulle klättra på väggarna men de har gått över förväntan...har även varit på klubben med Annie å kikat på luciatävlingarna som var i söndags å visst suger de att börja träna på klubben igen....finns ju faktiskt en hel del bra folk där och de var kul att träffa några av de där...får se hur de blir för trots allt så tycker jag de e jobbigt att börja på någon ny klubb....nåja...vi får se hur de blir...mamsen har varit dålig igen å hade troligtvis fått något i örat som hade sönder hennes trumhinna som var uppfläkt och hennes lymfa i halsen var så svullen så hon hade svårt att äta...hon kunde inte gapa ordentligt så vi fick blötlägga hennes foder så de blev en sörja av de....hon e dessutom skendräktig så de bäddas för fullt här hemma...jag har börjat arbetsträna på skolan här i byn å de har varit riktigt bra!!...så nu börjar orken komma tebax även om värken e allt annat än rolig just nu men de hör ju till så de e ju bara att gilla läget...John åkte in till stan å ska gå med Nova på promis med ett gäng andra hundar...fick veta att de fanns en till hetsporre som skull gå idag så då blir de till att jobba med vår lilla fröken...mamsen å jag ska ut i skogen å bara flanera å njuta trots de snöblandade regnet som kommer ner så njuter jag i fulla drag....igår blev de person spår för fröknarna i skogen så härligt att höra efteråt när John kört med Nova hur noga hon e trots att de e full speed...imorn blir de spår med Panken å gänget....härligt när man börja känna sig på banan igen...hoppas allt e bra med er dännar ute!! kramiz


Nova

..kommer gärna på morgonen å
Annie "vilar ut" i sängen efter ett träningspass! <3

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-12-17 12:11:04

Vad skönt att du känner dig piggare! :) Ha en trevlig helg!

Postat av: Sara

Publicerad 2011-12-17 15:34:24

Vad skönt att du känner dig lite bättre! KRAM

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa!

Publicerad 2011-12-17 20:43:50

härligt att det börjar gå åt rätt håll med allt. trist dock med smärtan... min går upp o ner varje dag... är såååå trött på att flänga fram och tillbaka till vårdcentralen, men är så illa tvungen... ett tag till iaf. annars e de bara fint. :)



ha en fin helg ni me!

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-12-17 20:51:55

Vad skönt att du känner dig bättre :) Bra att Novas rehabilitering gick bra. Tråkigt med mamsens öra, hoppas det blir bättre snabbt nu då.

Roligt att eran träning och spåret går bra :) Är verkligen kul att träna när det funkar bra.



Sköt om dig.

Kram

Postat av: Petra L

Publicerad 2011-12-18 14:56:49

Välkommen tillbaka. Vad roligt att det går bra i skolan. Kämpa på. Stackars mammsen som haft ont i örat. Hoppas det blir bättre snart. Kram

Postat av: Spanaren

Publicerad 2011-12-18 18:59:59

Tack för besök på min blogg värmer



Kul att läsa om dig här också och inte bara i Hundsajten ;.)



Ops .. inte kul att ha värk! Vet inte vad du lider av men det är ändå inte skoj.



Skendräktig det var våran före detta tik någon gång. Köpte ut medicin en gång och då blev det bättre.



Pussa damerna från mig/kram

Postat av: Anna med flock

Publicerad 2011-12-18 19:26:13

Härligt när det går åt rätt håll och man får tillbaka lite energi. Skönt att Nova återhämtat sig fint efter kastrationen! Tråkigt med öron/halsproblem...hoppas ni slipper det snart!

Postat av: Jeanette, Sly & Maya

Publicerad 2011-12-18 22:45:18

Härlig läsning att ni går med starka steg framåt med både hälsa & träning! Kram till er alla :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela