Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Spår idag va de ja´!

Publicerad 2011-04-17 15:35:29 i Allmänt,

...ja helgen far iväg å nu e de redan söndag em...var iväg å hämtade en halv gris på 45 kg igår, tog sin lilla tid att ta rätt på den men nu ligger den packeterad i frösaboxen, blir en massa grillning kan jag tänka mig nu...inte helt fel alls. Igår va de oxxå en dag som gick i städningens tecken här i området, försökte hålla oss undan...finns folk här man helst bara vill hälsa på å inget annat...att de finns så mycket falskhet i vissa kroppar, de e heeelt otroligt å inte en gnutta "dåligt samvete" eller skam i kroppen....ujjjujjj...håller mig på avstånd men vi har fått vår beskärda del ändå trots att vi INTE knappt pratar med människorna...jaja...huvudsaken vi vet själva å att vi har våra ryggar fria sen får de kasta hur mycket dynga de vill...

I går kväll åkte vi ut i skogen...så underbart skönt...såg solnedgången å månen va med oss oxxå under promenaden...sen i morse la jag varsit spår till tjejjerna...Nova e så himla duktig, blev lite snurrande innan jag tog tebax henne å släppte på henne igen...då blev de både nogrant å fartigt...nöööjd...sen har vi mamsen som hade en rådjur å harskitardag....de va mer intressant än spåret så jag bröt efter ett tag med henne...blir till att köra lite motivationsspår med henne igen...men de blir ju inget tävlande för hennes del i Apellen som de känns nu iaf...
Näppediii....ni får stå ut med lite foton i vanlig ordning, kramelikraaaam


Vart tog vägen vägen??? =P





Gubben...

Nova på spåret i morse...



Fick sällskap ut i skogen idag av Emilia

Nova å Annie

Emilia å jag hade fika å satt nere vid sjön å njöt...

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2011-04-17 18:20:02

Visst är det uppfriskande att få strosa runt i skogen kvällstid? :)



Jag blev själv sugen på att spåra idag, men tiden lär inte räcka för detta om jag ska hinna vila lite också innan arbetsveckan börjar!



Härligt väder har det i alla fall varit!!

Postat av: Anna med flock

Publicerad 2011-04-18 22:30:59

härliga bilder... vad sugen jag blev på att komma igång och spåra igen när jag läste att du varit ute.. var alldeles för länge sedan mina fick spåra nu. Skönt att vara i skogen så här års ju :)

Postat av: Anna

Publicerad 2011-04-19 11:18:26

Oj en halv gris då har ni mat ett tag :) Minns när min pappa köpte en gris när jag var liten och så stod han ute i garaget och styckade den och jag vet att jag inte vågade gå in i garaget på läääänge haha. Det var en hemsk upplevelse för ett litet barn ;) Men nu är jag tvärt om, sölar med blod och klövar i skogen ;)



Tråkigt att Annie har tappat motivationen för spå igen :( Hoppas du kan hjälpa henne att få tillbaka den, massa extra gott i spåret, kanske lite blodpudding :)

Jag har ju andra problem med min tjej, hon är så ivrig och vittrar mycket, men det är ju lättare att komma underfun med än om de inte är motiverade alls.



Din Nova kommer bli en stjärna i spåret, kul att hon är så motiverad :)Fortsätt så, det är bra träning för henne :)



Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela