Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Inte konstigt...

Publicerad 2011-04-13 08:40:36 i Allmänt,

...att man mår som en påse skit mellan varven!! AF ringde igår eftersom mötet jag var på förra veckan inte hade fått några direktiv OM hur de skulle hantera oss som e utförsäkrade, de skulle kolla upp de tills i fredags men inte ens deras chefer vet nått i sin tur...detta e inte klart från regeringshåll å de tog detta beslutet om att uförsäkra oss from jan-10 så tid att komma på nått inför kommande nya period borde de väl ändå ha kunna jobba fram...eller trodde de att vi ALLA som blev utförsäkrade har fejkat våra funktionshinder eller vad de än må vara???...trodde de på fullaste allvar att vi skulle va ute å jobba 100%???...igår ringde min handläggare på AF som skulle stöta på mer för att få ett svar hade inte fått något annat svar än att vi vet inte...på måndag tar mina dagar slut å jag vet inte ett skit om hur saker å ting kommer se ut framöver...e de konstigt att människor kraschar psykiskt inför sådana här beslut som fattas å ingen kan gå vidare med detta för att regeringen inte gjort någon uppföljning, min rehab e ju bara att glömma trots att de vore bäst för mig...två dagar i veckan några timmar i stöten....inte ens de kan jag få gå under 6-8 v utan att bli av med min "feta inkomst" på knappt 8000...för inget vet om jag har rätt att gå!...LESS e bara förnamnet!!!



Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2011-04-13 13:07:33

Det är helt sjukt :( Det är nog så att i deras fantasi så fejkar alla sina sjukdommar :( Det har jag ju märkt efter alla mina "resor" med försäkringskassan :( Hoppas att du skall få svar innan måndag. Det tar väldigt på psyket att inte veta :(



Skickar massa styrkekramar

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2011-04-13 20:06:21

Fy, fan vad illa!!



Hoppas verkligen att du får några bra svar innan helgen!!

Postat av: Petra Lindroos

Publicerad 2011-04-14 10:55:46

Fy f*n vad jobbigt. Jag vet inte hur jag ska kunna hjälpa dig. Borde väl åka till dig och ta ett snack med dem men jag vet samtidigt att du gör allt som står i din makt.... Men en sak ska du veta här tänker vi och hoppas att det ska bli det bästa för dig/er. Massa kramar från oss.

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa!

Publicerad 2011-04-14 16:17:38

fy faan va surt! lider verkligen me dej! usch!

jag håller tummarna och hoppas på det bästa!



sv: hehe! njae... vet inte om jag va så sugen. :)

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-04-14 22:25:43

Den här regeringen är verkligen hel puckad :) Dom bryr sig verkligen inte om sjuka människor alls...



Hoppas du hinner få ett svar innan helgen och att det är ett bra svar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela