Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

De närmar sig...

Publicerad 2010-09-22 10:30:03 i Allmänt,

..med stormsteg!!...på lördag ska lillan ställas i Eskilstuna på Rottweiler specialen...de blir premiärtur i ringen med henne, min dotter ska ställa samtidigt i samma klass så nu blir vi konkurenter!!*L*...nej då så illa e de inte. Det ska bli kul å se vad deena domaren gillar för typ av rottisar, Nova å Luzza e helt olika både till sätt å utseende...Luzza e den mindre storleken med ett uttryck som man bara smälter, hon e otroligt vacker att titta på. Min lilla ser ut som en grovslang just nu!! =P...lååång å gänglig!.
Idag blir de arbetsträning, var undebart ställe att vara på jämfört med de jag var på när jag flyttade till Linköping där man pratade om de äldre som rumsnr...de va inte vad jag trodde om dagens äldreboenden...pigga å alerta damer träffade jag i måndags å vi var ute å gick i de vackra vädret, idag ska vi baka bullar!!
I kväll blir de kurs för Nova men jag ska åka in tidigare för att köra igenom Annie i lydnaden inför Apelltävlingen!. Panken ska hjälpa mig som vanligt med de, blir mer å mer sugen på att köra spår med tjejjerna än tävlingslydnadsbiten...jag har svårt med koncentrationen och inspirationen inom lydnaden å de har varit så ett tag men den kommer kanske tebax, vem vet...
Ha en bra dag...här skiner solen å de e riktigt skönt ute, ska dra till skogs med tjejjerna nu så ha de bäst å ta hand om er!!

Kommentarer

Postat av: Motorcykeltjejen

Publicerad 2010-09-22 14:04:20

Vad roligt med utställningar!!

Har du vunnit nån gång med dina hundar?

Kramar

Postat av: Petra

Publicerad 2010-09-22 14:11:58

Lycka till i helgen. Ja, spännande och se vad de kikar på denna gång. Jag kan inte ställa Dino då han har överbett. Charmigt enligt mig ;-) Kramis, hoppas du kan ta med lite bullar hem och bjuda på hi, hi

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2010-09-22 18:39:15

Jag skulle vilja åka till rottweilerspecialen och titta :) Men min katt kommer på lördag så det går ej. Kul att du och Lina skall ställa i samma klass :)

Härligt att du trivs bra på arbetsträningen :)



Kramisar

Postat av: linaa vikken pina

Publicerad 2010-09-23 12:27:29

Tack för dem dina orden om Luzza! Är så spänd ingär Lörda ska bli så himla kul!! Framförallt att få träffa er<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela