Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Idag blev de...

Publicerad 2010-11-02 21:28:47 i Allmänt,

...upp tidigt, skulle träffa några från Novas kurs å träna på klubben...gick riktigt bra med lillskrutt...Annie fick vila idag å får göra de tills på torsdag då de e veterinärbesök igen....idag har hon varit riktigt stel igen =(.
Sen var jag å pratade med en om Novas beteende men han tyckte inte att de va något att oroa sig för...däremot att jag verkligen får hålla efter å försöka va steget före i de situationerna som jag vet att hon kan dra ut mot andra hundar...försöker verkligen men så slappnar man av då de gått bra ett tag å sen så får hon nått tjurrus...var å arb.tränade å fick lite religiöst i mig...kommer en präst varannan tisdag å har lite andakt för de på boendet...nu e jag så jäkla trätt så nu ska jag ta å försöka sova, medicinerna hjälper inte å de borde de göra snart för jag har ätit de sen i torsdags...får väl hålla ut ett par dagar till så får vi se...


sakna min fina kille <3

Kommentarer

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2010-11-02 22:11:57

Vad kul med lite tränings sällskap och bra att eran träning gick bra :) Det är inte lätt det där alla gånger att var steget före, är verklige lätt att slappna av säkert om det gått bra några gånger. Eller om man går i andra tankar ;)



Men stackars Annie då som är så stel :( Har hon mycke ont också eller är det "bara" stelt.

Hoppas du får någon ordning på hennes stelhet. Inte kul att se sin älskade hund gå och ha ont :(



Håller tummarna att det löser sig :)

Postat av: Jessica

Publicerad 2010-11-03 09:32:01

Fin kisse hade också katt innan vi skaffade hund.

Har börjat valpkurs nu..

Krama om nova och annie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela