Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Gnällspik...

Publicerad 2010-11-18 09:18:45 i Allmänt,

..ja de e va jag e just nu...e less både på tjejjernas sjukdomar å min egen jävla värk...att värken satt in i benen gör mig fruktansvärt frustrerad å även i handlederna å händerna, kan knappt knyta högerhanden utan att de stormvärker...värken i benen e värst på kvällar å nätter så jag kommer iaf ut på promenaderna även om de känns rejält när man börjar komma upp i timmen i skogen, men tjejjerna behöver ut å jag har ju delat på deras promenader så jag tycker inte jag gör annat än går med de....lite träning har de oxxå blivit å igår blev de bara Skruvkulla promisar för tjejjerna för i går jobbade "värkmästarn" på ackord, la iof spår till båda här utanför i skogen så de fick jobba lite med skallarna iaf.
Idag e en sån där dag när man känner sig alldeles "luddig" i skallen för att jag tar full dos av medicinerna för att orka mig igenom dagen å även de e frustrerande, innan min värk satte in så åt jag knappt någon medicin alls för de va nått jag höll stenhårt på....ville inte ha en massa konstigheter innanför västen å nu blir man mätt på första doserna på morgonen...ja de va lite lätt överdrivet men de e inte kul när de e en näve med tabletter morgon, middag å kväll....var å tog ett gäng prover i måndags så jag hoppas att jag får svaren snart å om de kan hitta nått för att dämpa värken....ja har ni läst ända hit då får jag ge er en eloge för idag känner jag mig allt annat än trevlig i mitt inlägg...ha de gott å ta hand om er!!!<3


Känner mig trasig!! =/

Kommentarer

Postat av: Petra

Publicerad 2010-11-18 10:15:54

Hoppas att de får bukt på din värk och kan ge dig verktyg så du blir bättre. Men hur är det med Nova nu? Jag blir så orolig när jag läser om er. Ni måste ta hand om er och lyssna på kroppen. Jag vet att ni gör det. Ursch vad jobbigt. Har hon fått ut allt hon fått i sig om du förstår? Jag tycker att du är super duktig som jobbar så fint med dig och dina hundar. Ta hand om dig. Kram

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2010-11-18 10:16:58

Klart du får gnälla nu när du har det så jobbigt. Har vart mycket nu det sista för dig :( Hoppas att tjejjerna får vara friska och att läkarna hittar något som lindrar din värk.



Massa Styrke kramar

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2010-11-18 10:44:44

Men stackars dig :( Kan inte vara kul att ha så ont jämnt :( Såklart man får gnälla när man mår så dåligt, brukar ju kännas lite bättre då ;)



Hoppas du får en bra dag även om du inte mår så bra!!!



Kram.

Postat av: Kicki

Publicerad 2010-11-18 12:17:37

KRAM till dig!

Jag kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara.

Hoppas du kan få ordning på din kropp snart.

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-11-18 12:52:17

Jag lider med dig! :/



Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa

Publicerad 2010-11-18 12:54:30

usch! det är trist att ständigt ha värk! själv har jag karpaltunnelsyndrom i underbenen och händerna. det suger också kan jag säga! så... lider verkligen me dej!



sv: min labbe fick också för sig ibland att tugga på saker som han inte fick, dock svalde han sällan nått sånt.



ha en bra dag, hoppas du blir bättre snart.

Postat av: Gittan

Publicerad 2010-11-18 19:41:15

Ja du Kicki tråkigt att du mår piss o pest och senapsgas. Det är klar att man måste få gnälla av sig, det är väl det vi läsare är till för. Fördet mesta så har du ju så mycket positivt att delge oss.

Kram på dig min vän. Tänker på dig. Gubben hälsar också.

Postat av: linaa vikken pina

Publicerad 2010-11-18 22:56:20

Om jag va rik o kunde leva med att va hemma från jobbet skulle jag komma utan tvekan o avlasta dig.

Sakanr dig min älskade mammi<3



Åker t örebro tisdag - freda tänkte jag.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela