Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Visst e de härligt med snö...

Publicerad 2010-12-22 13:29:09 i Allmänt,

...jag njuter i fulla drag...kanske hade de inte varit lika skojj om man hade hus å behövde skotta sig ut för att huvudtaget ta sig fram men nu har jag ju inte de problemen....släppte ut tjejjerna i den orörda snön i björkskogen utanför...mår pyton å Nova har spytt på morgonen å Annie ville inte äta sin mat å e allmänt lojj...bara inte magsjukan börjar om på de för Nova blev ett benrangel efter förra gången.
Tänk vilka fina bloggvänner man hittat här ute i "luften"*L* TACK Ann-Margret för det vita pulvret!! =P...japp hon skickade mig rätt mycket pulver i ett kuvert som jag fick igår!!...å de va ett preparat som heter MSM som ska va bra till hundarna å med tanke på hur mina tjejjer har haft de den sista tiden så e de värt ett försök att prova detta!!...att de ska återhämta sig fortare å de e väl inte fel alls...
John har som skrivit hyrt en bil så vi kommer till big Melosa ( Stora Mellösa) i jul å vi ska låna min sons lgh då han åker till Idre idag å ska fira med Lina där ...ska luta omkull mig då jag varit vaken stor del av natten å nu börjar de där jäspreflekserna bli väldans många å stooora!!=P
Ha de gott å ta hand om er...ska ni ut i trafiken så kör försiktigt....min son ska åka bil till Idre idag å han åker själv...vill inte att han ska ut å slira på vägarna men har ju inte så mycket att säga till om i de läget!!


Lilla duracellkaninen


Annie dök ner i snön å hämtade bollen

Kommentarer

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2010-12-22 13:57:44

Visst ser de härliga ute när då får på sig en snömask överallt förutom nos och ögon. Vi får hålla tummarna för att det går bra för din son att köra uppåt. Vi ska åka neråt men det blir först sent imorgon kväll. Får passa på att önska er en God Jul och hoppas du och hundarna får må bättre.

Kram!

Postat av: Maria B

Publicerad 2010-12-22 14:20:48

KUL JUL!! och

Kör försiktigt på de halkiga vägbanorna! Själv rattar jag fordonet efter jul när värsta snöovädret lagt sig. Vi tar Julafton på Nyårsafton istället & paket är lika roliga att få då.



Alltid lika härliga vinterbilder på Era fina Annie & Nova. Må så gott över Julen & hoppas Tomten kommer med någon överraskning.

Postat av: Jessica

Publicerad 2010-12-22 18:39:30

Tack detsamma!



Hoppas dom små snart blir bättre.Sköt om er.

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2010-12-22 20:39:37

Hoppas att MSN:et hjälper nu också :) Ta gärna och pröva lite själv också ;)

Otur om dom blivit magsjuka dina tjejer :( Vet att min kompis som har Enduros kennel fått en bra soppa när hundarna är dåliga i magen. Har smsat henne och om jag får receptet så så vidarebefodrar jag det til dig så kan du testa det om du behöver. Kennel Kurant som visst kommit på den räddade en hel valpkull från parvo för många år sen med den soppan :)

Postat av: Daniel

Publicerad 2010-12-22 22:15:13

Kul att nån uppskattar snön & kylan!!!:)

Postat av: linaa vikken pina

Publicerad 2010-12-22 23:49:18

haha dem blir så snygga i snön:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela