Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Parningsdax...

Publicerad 2009-10-12 14:40:00 i Allmänt,

...e de till helgen, ska åka till Åkerstyckebruk på lördag å se om fröken e på hugget!! *L*...Såå nu får vi se om det blir något den här gången, hanen heter Just Ask Malcolm men kallas för Diesel. Vill ni veta mer gå in på www.bogalice.com...eller på www.rottisannie.dinstudio.se, den sistnämnda ligger som länk och gå in på Annie där under valpar kan ni se hennes tilltänkta!!...vill inte lämna ifrån mig Annie, kommer bli jättejobbigt...har som längst varit ifrån henne 2 dagar men då va vi själva borta...nu ska jag gå i en tom lgh!! =(...."suck"...men har man gett sig in i leken med en fodertik så får man gilla läget!...kändes som att vi började komma igång med tävlingar men så blir det avslaget när sånt här kommer emellan...Jag visste ju det när jag tog henne men då såg man väl inte på det på ett realistiskt sätt....då ville jag bara få behålla mitt lyckopiller till varje pris å det e ju det jag betalar nu!!*L*. Ska inte sitta här å gnälla men det känns förbannat jobbigt iaf...Annie e ju en del av mig och kommer alltid förbli...INGEN
har satt sån prägel på min vardag som hon har gjort...hon har lyft min tillvaro till det som idag kan kännas som ett drägligt liv att tillbringa i även om det e tufft med värken många gånger så behöver jag bara titta in i dessa nötbruna ögon å känna ett leende sprida sig på mina läppar...kanske låter banalt men så e det...hon e KÄRLEK!!!



Annies å mitt avtryck


Stooor livsnjutare e hon!


Hon e mildheten själv, älskar ALLT å ALLA!!

Kommentarer

Postat av: Micke

Publicerad 2009-10-12 15:22:27

Hoppas att Leo kan finna en dam att porra med ^^ Vill så gärna se avkomma från han eftersom han är den snyggaste killen ur alla kullar hans mamma släppt :)



Sv: Skönt att jag bidragit med detta, hoppas ansiktet går tillbaka till det normala igen ;)

Postat av: linaa

Publicerad 2009-10-16 14:24:54

du får låna Wilda har jag ju sagt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela