Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Vill bara...

Publicerad 2009-03-16 14:48:37 i Allmänt,

...skänka en tanke till lilla fina Sniglon...saknar dina dikter och dina fina kommentarer, vet att det e fler med mig som gör det!!. Hoppas du snart e tebax så vi får ta vår fika uti solens härliga glans...kramar om å sänder stärkande tankar!!!


Vet att du tycker om det enkla, nakna...hoppas du tycker om detta foto

Kommentarer

Postat av: sniglon;)

Publicerad 2009-03-16 14:59:07

Äslkade VÄN! ursäkta att jag använder så starkt ord, men det är vad jag känner för dig och ALLA som jag träffat i "bloggvärlden"Jag har slagit mig själv denna gång med det värsta jag kunde, jag tog bort skrivandet för mig. Det är så konstigt att förklara, men allt som gör att jag mår bättre kan jag inte ge mig själv. skrivandet har blivit hela mitt liv. Det är där jag andas för att hålla mig vid liv just nu, men då tar jag det ifrån mig. Kan inte förklara det bättre, men det kanske visar någon i alla fall vad självdesrtuktivitet innbär- på allvar! Du min Sol gör att dessa helvetesdagar som varit hjälpt mig massor, för ni bor i mitt hjärta!ALLIHOPA! Jag är på väg upp ur hålet, men det är svårt när man bara halkar omkring och hasar ned. Jag är omkring er nu i alla fall, det ÄR bra! Jag kommer snart tillbaka.KÄRLEK Sniglon

Postat av: sniglon

Publicerad 2009-03-16 15:00:51

Du andas åt mig!TACK jag känner dina strålar!

Postat av: Elvira

Publicerad 2009-03-16 15:13:23

Wow vilken fin..Du saknas mig med lilla Sniglo, stora starka kramar, å vi finns här!Kramar er båda..å blöt puss till Annie

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-03-16 15:42:05

Åh...tack vännen att du kommer in en stund iallafall!!!...ja som Elvira skriver, VI finns här för dig här å nu, senare när det behövs kramiz du fina å hoppas du snart e igång...vi har nog ALLA saknat dig!!

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-03-16 15:47:02

..å Viran!!...en kram tebax å en riktigt blöt å härlig slirrepuzz från den fyrbenta som idag e värd något mer än sist!! =P

Postat av: Eva T

Publicerad 2009-03-16 22:53:09

Hej !

Skriver å tackar. Tar mig friheten efter att ha läst Peters blogg att kolla in här ååååå kanske hitta en "länk" till Sniglon. Eller förmedla min hälsning.

Snälla, du kan inte försvinna när jag äntligen hittat en sån som du.

Se dig som värd allt det bästa, alltid. Det försöker jag påminna mig om varje dag. Dina dikter har visat och lärt mig att jag kommer längre och längre från avgrunden varje dag. Kom ut i ljuset, du skulle vara så vacker där. Kram till dig och till Kicki som jag tog plats ifrån här.

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-03-16 23:03:32

Hej Kicki !

Första gången jag besöker din blogg, nä andra. Gick in hit från sniglons sida en gång. Å denna gång från Peters. Nu har jag skrivit lite här bl.a till vår vän, men måste tala om för att jag njuter av dina otroligt vackra bilder. Jag kommer tillbaks.

Kram

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-03-17 11:35:11

TACK EVa...vad glad jag blir!!...har även en fotoblogg om du vill kika lite mer!!!Kramiz

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela