Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Sååå jäkla...

Publicerad 2009-03-11 19:42:11 i Allmänt,

...uttråkad e jag nu...har kollat igenom mina foton för femtioelfte gången, läst igenom Annies hemsida men orkar inte uppdatera den just nu....fast de skulle behövas! =/....Just nu skulle jag bara vilja fly fältet men jag vet inte till vad...å då blir det ju svårt!! =P....Lr fly vet jag inte om det e rätta ordet...jag skulle vilja komma bort från den här tristessen som blir när man går hemma och inte känner att jag får göra någon nytta, att få känna att jag e behövd....Har ALLTID jobbat....så dessa två åren har varit en jävla pina, å dessa berg å dalbanor i känslorna....ena dagen mår jag riktigt skapligt å nästa så ligger jag å tycker allt e pest....det här e inte jag...men men...det kanske kommer en dag när jag kan jobba med mitt stora intresse inom trädgård, kanske kanske..tänker hålla den tanken i liv till de säger att det inte kommer att kunna hända, visst har jag fått hintar om det men igen som slagit den sista spiken i kistan ännu*L*...Vad ska jag göra resten av kvällen tro, förutom att förpesta min blogg med alla pessimistiska inlägg??!!...Jooo, jag vet!!!...slänger naturligtvis in ett nytt foto...sen ska jag ut i mörkret med den fyrbenta vännen...ska nog slå ikull mig i sängen rätt skapligt så jag kan va trevlig när Anneli kommer!!!...nåja det ska nog inte bli sååå svårt...Vi kommer nog sitta å snacka hål i huvet på varandra =P. Har du orkat läsa denna bloggen då e du värd en stooor fet värmande kram!!!! *L*


Morgon ute vid Tinnerö

Kommentarer

Postat av: trollpackan kvastar in!

Publicerad 2009-03-11 20:46:05

Oj, här var det lågt vill jag lova. Men nu vänder det, botten är nådd, nu kan det bara bli bättre!

kramen

Postat av: Sniglon

Publicerad 2009-03-11 20:55:00

Tackar för kramen;)



Om du känner dig helt värdelös kan jag baara säga att det är det sista du är, du gör så otroligt mycket bara genom att finnas till och bara vara. Du gör enorm skillnad för mig i mitt liv här i cybern och det är värt massor. Bara så du vet;)



Önskar jag kunde ge dig en trädgård och ett smärtfritt liv så du kan bli en trädgårdmaästare. Du skulle bli en fantastisk sådan, för växter kräver massor av omsorg och kärlek, och det är du tamig fan jätte bäst på!



Skrik till om jag kan göra något, jag sitter vid datorn;))



Kramar om dig fina Du! Kom i håg att Du gör skillnad, stor i denna mörka värld. Vill dessutom fråga om jag kan använda någon av dina bilder till min nya bok?



Kram Sniglon

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-03-11 21:04:53

Är inte det här den sjukaste dieten du någonsin läst!?



" rel="nofollow">http://knowles.blogg.se/2009/march/hur-tranar-jag.html#comment*

Kommentera inlägget här
Publiceras ej