Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

I går...

Publicerad 2009-03-18 16:56:29 i Allmänt,

...va Kicki å jag uppe på bruks en sväng å körde igenom lite moment, det gick hyffsat förutom att Annie börjar kännas liiite seg, kanske börjar få känningar av löpet...hoppas inte, för nu närmar sig tävlingen med stormsteg!!...hua...fotade en del och fick ett par fantastiska foton på svanarna när de simmade i dammen...jaaa...nu e det verkligen vååår på gång!!!*L*....Var iväg å tvättade bilen idag, ingen höjdare för nu e det värkmästarn som håller låda i armar å nacken....faaan då att det inte funkar...tant invalido vill inte ha det så här...har ju förfaaaan halva livet kvar...vill jobba, vill göra nytta, vill ha ett bra liv!!...men men..MÅSTEbörja tänka om lite å släppa mina jobbtankar inom trädgårdsbiten...jag fixar inte det...inte som det e nu å i å med att operationen va så riskfylld så tänker jag tacka nej till den...Hoppas, hoppas på att de två damerna jag ska träffa på AF å FK imorn har nått vettigt inanför pannbenet så jag slipper gå i försvarsställning direkt....men jag vet med mig själv att jag börjar resa taggarna utåt innan jag ens kommer in....Ska verkligen FÖRSÖKA gå dit med öppna ögon å lyssna in vad de har att säga INNAN jag börjar hugga....hoppet e ju det sista som överger en så håll en tumme å hoppas att de har nått innanför pannan så de inte har det däringa mellan axlarna till att bära upp mössan med =P...Har haft en relativt bra dag med strålande solsken å en häääärligt skitig hund!!!=P....kramiz alla fina....

Svanparet jag såg igår..

...kaveldun i solsken och..

Molnens spegling i dammen

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-03-18 21:05:50

Hej Kicki !

Ett öppet sinne kommer man långt med. Å det finns en anledning att vi har två öron men bara en mun. Kram och lycka till med AF och FK.

Postat av: Gittan

Publicerad 2009-03-18 21:28:07

Lycka till i morgon!!!!

Visst är det härligt att våren är på väg. Gud vad fina bilder......Kramiz

Postat av: gunnel Ågren

Publicerad 2009-03-20 20:08:08

Hej kicki, ja nu är våren här! jag blir glad när jag ser dina bilder1 (vackra) man får passa på att ha kameran med sig hela tiden , ifall det dycker upp något intressant. Det är bara drygt en mån tills Sara kommer hem , härligt!

ha de bra och ta mycket fina bilder! kram Gunnel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela