Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Han seer ut...

Publicerad 2009-03-30 15:49:03 i Allmänt,

...som en karl å han går som en karl å han kyyyyser som en karl ska!!!...haha...kom på den låten när jag fotade min gubbe som verkligen inte vill va med på bild, men skam den som ger sig!!!...Vi va ute på Tinnerö å gick en vända å jag fotade lite som vanligt blir ju väldans tjatigt å skriva det i varje blogg har jag kommit på...bättre sent än aldrig. Börjar få stans jävla ångest nu, ska till dietisten imorn...å jag går käpprakt upp i vikt å de andra går ner å e sååå jäkla duktiga...känner det här jävla misslyckande tänket e igång igen...Men men...e ju glad för deras skull att de går neråt men det känns så jävla drygt att jag inte kan fokusera på det här...hade stora förhoppningar på att lyckas men icke sa Nicke...slutgnällt för den här gången...ha en fortsatt bra dag...ska förresten upp till klubben å träna för en instruktör i platsläggning...e ju bra inför tävlingen på lördag...hua...det närmar sig...blir ju inte lugnare av den fula drömmen jag hade inatt där domaren bad mig gå av planen för jag va så sunkig i mitt framförande med Annie...så nu e ju magen i ett myller av myror som ränner omkring...kramelikraaam!! =)

Mmm... Mr goz

Har aldrig sett e rosa kyrka förut, detta e Slaka kyrka

Kommentarer

Postat av: Elvira

Publicerad 2009-03-31 08:27:31

Men näääe, vilken hemsk dröm!!

Hoppas du lyckats skaka av känslan från den nu..



Otroligt söta trollungar på bilden under..nästan så man vill knycka dem å ha dem hemma..ljuvliga jue..



Du har så mycket fina människor runt dig, njut av dem, å som sagt vikteländet, ta bara en dag i taget.."just idag" kan ju vara en äta rätt dag..?

Försök! (så dumt, antar att du har försökt tusen gånger, men försök en gång till, jag skickar påminnelse å styrkekram å tanke)



Förresten så tycker jag att du är väldigt vacker hur som helst, ärligt och sant.



Kramisar





Postat av: Kicki

Publicerad 2009-03-31 11:41:35

Ja visst e de underbart söta de små trollungarna!!!...vill bara krama om de å njuta av deras härliga ålder!!!...å TACK viran för de fina orden...de värmer å jag behöver påminnas om en dag i taget...kramiz du fina OCH desutom väldigt vacker både på utsidan å insidan

Postat av: synne

Publicerad 2009-03-31 12:21:22

Var inte ledsen,en dag i taget så får det bli som det blir.Du kan inte göra mer än att försöka.Många kramar synne

Postat av: Sniglon

Publicerad 2009-03-31 13:26:35

Vi skiter i vikten för nu;) Du är ju så jäkla bra med eller utan kilon ju. Du kommer att tappa dom i alla fall. Njut av kärleken istället, är så glad att Ni hittat varandra;) Kärleken är fanken bäst!



Ska hålla alla finrar och tår på lördag för Er, det kommer att gå galant- vet det;))



En rosa kyrka!! har jag faktiskt aldrig sett förut, vilken rolig observation, du hittar alltid "det där"..Vet inte vad jag tycker om det, fint med fult på något konstigt sätt;)



kram finaste

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-03-31 13:44:11

TACK Sniglon...ja vi skiter i vikten just nu å för en tid framöver den tar för mycket energi ifrån mig känner jag!!...å tack för att du tror på mig, blir det en sunkig tävling så beror det BARA på mig å mina millioner fjärilar i magen!!! å kyrkan den såg jag häromdagen när John å jag va ute å åkte...å visst känns det konstigt att kyrkan e rosa men samtidigt lite läckert!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela