Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Pank å fågelfri!!...

Publicerad 2009-06-01 17:42:45 i Allmänt,

...idag har det gått för runt, iallfall i mina ögon sett...först iväg å ta TBE sprutan på morgonen, sen ut till Tornby för att hitta ett par bra skor som jag kan ha när jag e ute i ur å skur....hittade ett par Goretex dojjer för 700 kr som hade kostat 1000...jättesköna å välbehövda...vi hann inte hem å fixa käk innan jag skulle till AF så de bidde en Bulgursallad med lax å mzarella ost!!!....så gott!! *L*....AF nästa å iväg å hämta ut ett paket med kläder a la tvåmannatält...å ALLT passade....shit så glad jag blev...behöver inte krångla med att skicka tebax kläder...eller jooo....en tunika vill jag nog skicka tebax...den e  till å med tremannatälts varning på!!!...gubben ville få lite luft  å drog iväg med hojjen...kan ju bli skinn på bensinen om den står för länge!! =P....men de e han väl unt....en ledig dag som denna med superfint väder!!!...kramiz alla underbara vänner...ni vet vilka ni är!! =)

...till er alla som känner att ni e förtjänta av den!!! *L*




Kommentarer

Postat av: sniglon

Publicerad 2009-06-01 20:19:36

Kommer in och hälsar på min fina Sol;) Min dator är fortfarande trasig, men jag skriver då jag kommer åt dator<3 Helt otroligt vad man saknar dator när man ingen har. Du har tagit en hel massa fina bilder ser jag;) Tack för att du delar dom med oss<3 Jag blir alltid sittandes med ett leende på läpparna när jag hälsar på inne hos dig. Bilderna gör mig så glad. Man ser tankarna bakom alla dina bilder, och det är så intressant att "läsa" dina bilder, om du förstår vad jag menar;)



Tack för jordgubbarna & glassen, det var presic det jag behövde en dag som denna<3



kram

Postat av: Micke

Publicerad 2009-06-01 20:37:25

Mmmm...Får jag doppa huvudet i en kall dusch går det väl bra tycker jag... :P

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-06-01 21:57:19

...som vanligt min fina Sniglon...dina ord berör å jag blir sååå glad att du verkligen kan läsa mina tankar bakom...det blir liksom en bonus för mig att du kan se min tanke!!...kramiz

Postat av: Elvira

Publicerad 2009-06-01 22:23:22

Helloj sötis!

Har du körkort för mc åxå? Kom på den strålande iden idag, att jag skulle vilja ha ett SÅÅÅÅ gärna..men det får väl bli en sak i taget då, min körskolelärare har lovat att lära mig när jag är redo.( och framför allt har ekonomi, shiiit så det här kortet börjar kosta suck)

Det är något speciellt med frihetsgrejjen så..ska nog "införskaffa" en bikersnubbe vid närmare eftertanke;)

ler



Såg något om någon padda "hos mig" hoppas du kommer över det snart som bara den..Vet ju åxå att svek av människor man tror sig kunna lita på gör nåt grymt ont.

Har hört till leda att den enda i hela världen jag kan ändra på är mig själv, men ibland vore det ganska skönt att få leka med baseballträ..bara liiite så..hmmm, för även om det inte skulle förändra nåt, så kanske det skulle lindra lite..

Du är så väldigt väl värd fina människor, omtänksamma o kärleksfulla,precis som du själv är, men ibland går man på nitar, sorgligt men sant.



Ger dig en stor varm stärkande kram, och så en till-i reserv!



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela