Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Julen betyder ingenting...

Publicerad 2009-12-07 08:35:27 i Allmänt,

...för mig längre....julen var för mig tidigare något man firade med familjen...idag existerar inte det på samma sätt och visst kommer det förrändringar med åren det fattar jag med. Att jag inte firade jul under några år blev ett ramaskri bland min familj och mina vänner som promt skulle ha mig med i deras julfirande, men jag valde det ju själv!!. Jag blev ju inte intvingad i en ensam jul utan den var självvald. VARFÖR har folk så svårt att förstå det, att man kan vilja va själv en jul. Jag hade det jättebra framför tvn knaprande på en knäckemacka med jukskinka på!! =P. Nyår har jag oxxå varit själv flera ggr, likadant där folk som tjatat på en att komma...finns mycket bra filmer under nyår att kika på!!. Näe, jag förstår det inte, denna hysterin kring julklappar...jag vill hellre visa de som betyder nått för mig att jag finns året om oavsett om jag kommer med paket eller bara med mig själv!!!... I år blir det här hemma, Linus kommer hit å Johns grabb e oxxå hemma på jul....min fina Lina vet jag inte när vi firade ihop å det skär i hjärtat att hon under de senaste 7-8 åren inte firat nått alls med mig...men å andra sidan e det väl roligare att åka till fjällen än sitta här hos mig!!...Näpp...nu ska jag ut i regnet med fröken...


Jag vill ha en VIT vinter

Kommentarer

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2009-12-07 13:22:47

En jul framför tvn med knäckemackan och skinkan är ju faktiskt inte fy skam det heller. Alla "firar" på sitt vis och antingen så är det mer eller mindre. Alla måste ju själva få bestämma hur de vill ha det.

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-12-07 15:22:12

...visst e det så Sanna, men folk har svårt att se att man e själv i sådana sammanhang...

Postat av: Maria B

Publicerad 2009-12-08 19:26:45

Visst är det så!! Julen kan vara så skön med bara lugn & ro och inte det där framtvingade spektaklet & hysterin. Vissa år dagarna innan jul har man gått på stan och sett alla människor som irrar omkring och stressar för att leta efter dom rätta julklapparna. Rätt skönt då faktiskt att bara se på alla människorna på håll & själva satt vi med en kopp fika och slappnade av istället.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela