Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Cissi och Deus...

Publicerad 2009-08-21 13:21:30 i Allmänt,

....åkte vi till i Bålsta igår...vilken underbar dag det blev med de, Annies kullbror e nog mer hennes tvillingbror...för jag såg fel flera gånger...var tvungen å kolla in halsbandet för at se vem som va vem om de inte stod brevid varandra för Deus e ju större än henne!!!....var ju lite pirrigt först eftersom vi aldrig har träffats innan men det varade bara tills vi träffade Cissi utanför dörren*L*....vi började med att gå ut å släppa de vid ett mindre fält där det var fullt ös medvetslös efter bollen...så vi hade två slipsbeklädda hundar när vi gick tillbaka, en dusch hanns det med innan vi gick in då de va en härligt fin lerpöl på fältet, Annie hittade som vanligt hästskit denna gången som hon gosade runt i....sen tog det väl 15 min efter att vi kom in så "dödade" de en toffel...de va näst intill microbitar kvar av den när de va färdiga!!....boll älskar de båda två så de for runt på tomten å lekte, även ett avklippt byxben va kul å få dra i...mera dusch blev det då vi hade ett fantastiskt fint väder...de va inte bara lika till utseendet utan även till sättet...ja, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men nu får det bli lite foton...TACK Cissi och Deus för en underbar dag å tack även för god mat Lollo!!!....ska väl inte dröja allt för länge tills vi ses igen!!!!

Full fart va det enda som gällde!!!

Visst e vi fina tillsammans

Deus

En toffel som idagsläget inte finns mer! *L*

Kommentarer

Postat av: Cissi&Deus

Publicerad 2009-08-21 17:32:14

Jag hade verkligen super trevligt igår. Så det kommer vi definitivt göra om. :D

Hälsa tröttmössan där hemma. Deus Lallar runt och vet inte riktigt vart han ska ligga för att han är så trött. OCh så letar han nog efter syrran.

Kramar! :)

Postat av: linaa

Publicerad 2009-08-22 21:43:43

gud så snygga dem är t sammans o sit lika verkligen!

kul att ni hade d bra!

puss

Postat av: Elin

Publicerad 2009-08-23 13:15:18

Underbara dom är mina favoritskruttar :)

Tror den bilden får pryda framsidan på hemsidan nu...

kraaam

Postat av: Hillevi

Publicerad 2009-08-23 20:06:24

Vad roligt för Annie att träffa sin bror men varför ska hon alltid rulla sig i bajs, förstår inte riktigt nöjet med det L

Kram ♥♥♥

Postat av: Billan

Publicerad 2009-08-24 17:19:39

Shit va lika!

Så fina så.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela