Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Vilket underbart

Publicerad 2009-04-17 19:14:50 i Allmänt,

...väder, har haft fönster å ballkongen öppen...å har försökt mig på å tvätta å grejjat lite...har väl gått sådär... imorn ska jag gå en funktionärsutbildning på klubben...det känns så där faktiskt...jag vill verkligen gå men inte min värkmästare..han jobbar å sliter som fan nu så han borde få dubbel lön för sitt arbete!! =/...ja värkmästarn e namnet på min värk om nu någon börjar fundera på vad för svamp jag har stoppat i mig!!!=P...haha...ska iväg å kolla på valpar här framåt senkvällen...inga för mig, det e korsningar både hit å dit..men förbaskat söta det lilla jag sett av de!!...hoppas er dag varit bra å på återseende!!!...kramelikraaaam

Älskar det här fotot, trots kopplet ivägen...men det ger samtidigt liv i bilden

Kommentarer

Postat av: Tonårsliv by Leonora - Vill du bli veckans blogg?

Publicerad 2009-04-17 20:40:44

sv; det har alla :D

gör du då?

Postat av: Elvira

Publicerad 2009-04-18 12:01:41

Du gumman..jag har gjort det igen..hmm..bytt mobil, haft numrena på felställe..helt hopplös,så jag tänkte, om du kan skriva ditt nr "hos mig" i en kommentarsruta, så låter jag bara bli att publicera den..vill ju ha dig med i mobilen, känns tjyggt!



Vad är det för korsning på valparna då..? Spännande..finns ju inget gulligare. Tycker du är duktig som låter bli, jag får ju tvångstankar när jag ser söta bebisar så, å bara MÅSTE ha..l (Har haft närmast eget zoo hemma)



Kram kram, å ha en bästaste dag..helst med utsparkad värkmästare!

Postat av: Mita

Publicerad 2009-04-21 15:15:49

Jättefint foto!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela