Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Nu e det bestämt...

Publicerad 2009-04-08 13:07:47 i Allmänt,

...min fyrbenta ska paras på löpet som e i antågan...spännande men ändå lite läskigt...det kan ju faktiskt gå fel...usch...ska inte tänka sådana tankar men den här fröken e mitt ALLT!!!...menar absolut inte att mina barn å gubben inte betyder något...näe, hon e min bästaste för hon får mig att må bättre...som skrivet ett antal gånger innan men det tåls att upprepa..hon e mitt lyckopiller....nåväl...den lycklige hanen heter Otto =)...eller Dexline´s Jax von Hexen om vi ska va riktigt noga...Det kommer bli stora förändringar här hemma då..min lilla skrutta, hon kommer bli en superduper mamma jag lovar!!! =)


Här e en lekinvit för att få bollen!!! *L*

Kommentarer

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-04-08 13:53:13

Åhhhhh, små puppisar.

Vad spännande. Jag hoppas att det kan bli parningsläge för Selma i höst/vinter.

Ses i kväll på klubben!

Kram!

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-04-08 14:56:45

ja de gör vi!!..du kan ju komma hit då å agera xtra mamma...du kan ju det här med småttingar...fast nu tänker jag ju på lilla Thyra!!L

Postat av: Sniglon

Publicerad 2009-04-08 15:45:57

Åh! Ska du bli "mormor"! Blir alldeles varm i hjärtat<3 vad underbart, får nästan en tår vid tanken på små "krokodiler". Förstår din oro inför det hela, det är ju ingen liten sak att bli mamma och att vänta valpar osv. Men vilken grej! Vi håller alla tummar och tassar för att allt går väl. Som du säger, annie kommer att bli en riktigt fin och stolt mamma. Hur stora kullar brukar "rottisar" kasta? Är det runt 10 eller? Det här blir spännande att följa.;)

ja, hundar är magiska, de som aldrig levt med hund har svårt att förstå hur nära man kommer varandra, det är nästan jobbigt med tanke på deras korta livstid- Mitt liv skulle vara platt och intet utan min lilla Snigel. En del tycker man är larvig och löjlig med hur mycket man bryr sig. Men vi andra, vi förstår!;)

Lyllos Er som ska få huset fullt-



Krama Annie från oss och krama dig<3<3<3

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-04-08 16:01:08

Tack sniglon..ja visst e det häftigt att få bli "mormor"..Annies mamma, mormor å moster har fått mellan 8-14 valpar...å det går tydligen i arv så här blir det huset fullt!!!L...ja jag e nog rätt tjatig i det jag skriver gällande Annie men hon betyder så mycket för mig så jag bara måste få skriva det!!!L...kramiz å ha det bäst

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-04-09 12:16:57

...å vet du Sniglon...här står dörren alltid öppen för dig...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela