Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Långt mellan varven...

Publicerad 2012-06-18 17:18:52 i Allmänt,

...som jag kikar in och skriver något men nu ska jag få ihop något...e så stolt över Nova idag...la ett spår på ca 1500 m och tolv apporter...elva av de var med in...ett trixit spår även för mig när jag gick ut =P men hon tog spåret så himla bra!!...släppte på henne tio meter från spårets början och hon gick direkt på spåret...mamsen har öroninflammation så hon fick en uppletsruta...märktes att hon inte e fit for fight ännu så hon får ta de lugnt ett tag till....vi har kört lydnad och spår här i krokarna och de har funkat över förväntan...Nova fick köra lydnaden på baksidan igår där två barn hoppade studsmatta och tjoade men hon var helt focuserad på John som körde igenom henne...YESSS!!!...de har som skrivet blivit dåligt med bloggandet men inte mindre med fotandet då jag nu inte har någon arbetsträning och vet inte om jag får de heller under sommaren, jag e riktigt sur över de här....all denna pappersvänderiet innan man kommer till skott....men men här e iaf ett gäng foton från de sista veckorna!!


Annie






Mamsen väntar på däcket som snaaart kommer farandes men
inte tillräckligt snabbt!!




Nova

Kommentarer

Postat av: Ann-Christine

Publicerad 2012-06-18 17:37:32

Pappersarbete är aldrig kul - men finfina bilder!

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2012-06-18 22:57:23

Vad duktig hon är Nova som hittade så många apporter och klarade ett sånt långt spår :)



Jag har inte bestämt än vilken det blir, dom har ju inte mycke till personlighet än. Lär nog dröja tills dom är minst 5-6 veckor innan jag kan bestämma mig helt.

Jo namnet är i alla fall klart, den lilla tjejen ska heta Bozza. Är inte så lätt att hitta bra tiknamn på B, men tillslut kom jag fram till vad hon skulle heta.



Kram

Postat av: Våran lycka - vecka 27

Publicerad 2012-06-21 06:32:12

Hur tycker du bärnstens halsbandena funkar??

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela